tolstoievski
26 Apr 2005, 06:42 PM
La jumatatea lunii viitoare va aparea pe piata romaneasca singurul cotidian cu adevarat de sport.
Intr-o lume becalizata si corleonizata, o publicatie noua va incerca sa uite de divizia secsi si de scuipaturile fotbalistilor din divizia H.
Se va scrie despre toate sporturile importante din aceasta tara sau de pe mapamond.
Sport Total va fi ziarul in care vei putea citi articole, cronici si clasamente din tenis, volei, baschet (incluziv NBA), box, arte martiale, etc ... pe linga fotbalul tratat corect, nu in maniera manelistica de acum...
Sa fie intr-un ceas bun si spor la citeala!
nefertiti-old
26 Apr 2005, 06:45 PM
Mda, mai intai sa-l vedem.
March
26 Apr 2005, 07:04 PM
Chiar ca simteam lipsa unui nou cotidian de sport.
Care sa spuna adevarul
adevarat din lumea sportului
dead-cat
27 Apr 2005, 07:37 AM
QUOTE |
pe linga fotbalul tratat corect, nu in maniera manelistica de acum ...
|
vorba lu fotbal vest:
"nu-i vestiaru seif de banca"
Kyklos
2 Aug 2006, 08:36 PM
Sport Total nu a castigat deloc teren...se vede in sondaje acelas lucru putem spune si despre cotidianul FANATIK aflat la coada plutonului .
Ziare cu subiecte si reportaje sterile .
mutulica
14 Aug 2006, 04:32 PM
nici nu l-am vazut pe la tarabe
Kyklos
26 Aug 2006, 10:15 PM
Daca nu mai apare pe piata nu stiu daca e de bine sau de rau , dar un singur lucru e cert ...site-ul e functional :
Sport Total
mutulica
28 Aug 2006, 09:51 AM
site-ul e ok, dar nu nemaipomenit, si cel putin din ce am vazut eu .. nu e cu mult mai destept decit oferta gsp sau prosport
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.