Prietenuv meu
Bombonel e una din cele mai mari panarame umane de pe glob.....gras si rotund ca o minge, dulce si bun ca o bomboana si cu o minte de copil 7 ani handicapat mintal
Nu mai belele face si isi expune prietenii la cele mai traznite intamplari posibile
ex: dimineata pe sosea o ceata de taiat cu foarfeca...eu si Bombonel in masina spre oras la munca...in fata noastra un lant de 15-16 masini pupate in dos una de alta ( alea de la mijloc ferfenita ) din cauza unui dobitoc ce a franat brusc.
Nimic grav si acest fapt se datoreaza vitezei reduse pe timp de ceata, dar masinile belite frumusel de tot. Curcanu de rigoare intepenit si mandru de a dirija circulatia pe margine, de parca era paun ( numai fulgii si penele ii lipseau ) imi face semn sa acolesc locul pe partea stanga.....ne uitam noi doi, multe airbag-uri declansate, unii putin loviti, dar toti probabil bucurosi ca sunt intregi!
Pe la mijlocul lantului de impact, unu cu Megane-ul bulit rau de tot, statea afara si il mangaia cu lacrimi in ochi...era total_lost Meganu! Si Bombonel imi zice sa opresc langa el....deschide geamu Bombonel, arata cu degetu spre ramasitele de Megan, se uita in ochii inlacrimati ai soferului si il intreaba.........De Vanzare Coane???????
I-am vazut ochii lu ala cum ii ies din orbite, alb la fata si vena din frunte umflata la maxim...si venea amenintator spre noi, Bombonel nu mai nimerea butonul de la geam si inca putin cred ca ne impusca....am acelerat si am disparut!
Dupa ce ne-am tras sufletu, i-am tras-o dupa ceafa cu Bombonel si am ras si rad si pana acum
Cica e de vanzare Coane??
Sorin.