axel
7 Jun 2005, 06:12 AM
Ma gandeam la visul meu de-azi dimineata, un vis "auto", care se intampla deopotriva unde locuiesc si la vreo 10.000 de km distanta, un vis pe care l-am perceput ca fiind extrem de real.
Dar, oricat de puternic a fost visul, nu reusesc sa-mi aduc aminte nici o culoare din el, asa ca pot sa spun ca am visat alb-negru.
De asemenea, nu pot sa spun ca stiu despre un vis al meu color.
Afrodita
7 Jun 2005, 08:00 AM
Eu visez intotdeauna colorat, absolut orice lucru, persoana, etc, are culorile sale bine definite. Din cate stiu eu , cica in general visele sunt alb-negru, eventual gri si rar sunt colorate. Nu mai stiu exact explicatia, dar stiu doar ca la mine nu se potrivea de nici o culoare
Olaf
7 Jun 2005, 09:26 AM
Mie mi se pare ca visez colorat, dar pe cuvantul meu daca reusesc sa-mi amintesc vre-un detaliu de genul asta... si este posibil ca in vis sa stiu ca un lucru are o culoare, fara s-o vad efectiv... deci nu stiu
ausländer
7 Jun 2005, 09:28 AM
no, apai (scuzati exprimarea, dar eu ma pregatesc serios ptr mutarea la Brasov, care va fi peste.... hat, 2 ani) eu visez color. Visele mele sunt produse de Columbia si uneori chiar de Miramax Studios. Visez rar si taaaaare ciudat.
Oiski-Poiski
7 Jun 2005, 09:33 AM
Eu visez color
, nu intotdeauna.Conform sondajului majoritatea viseaza color
.
Si cineva nu viseaza deloc
.E posibil asa ceva ??
Carmi
7 Jun 2005, 09:44 AM
eu una visez color ...asta cand imi aduc aminte ce-am visat...si sincer nici nu mi-am pus problema daca visez color sau nu. Tot ce stiu e ca nu e film mut
axel
7 Jun 2005, 10:15 AM
Pai si eu am impresia ca visez color pana ma intreb "da' ce culoare avea nustiuceobiect?"
ausländer
7 Jun 2005, 10:42 AM
QUOTE (axel @ 7 Jun 2005, 07:12 AM) |
Ma gandeam la visul meu de-azi dimineata, un vis "auto", care se intampla deopotriva unde locuiesc si la vreo 10.000 de km distanta, un vis pe care l-am perceput ca fiind extrem de real. Dar, oricat de puternic a fost visul, nu reusesc sa-mi aduc aminte nici o culoare din el, asa ca pot sa spun ca am visat alb-negru. De asemenea, nu pot sa spun ca stiu despre un vis al meu color. |
Iti dai seama cu ce viteza mergeai?
axel
7 Jun 2005, 11:07 AM
Nu prea repede... in limita legala. Da, asta semnaleaza ca era doar un vis
surzi
7 Jun 2005, 10:49 PM
visez dinamic, tampenii complicate, uneori cubist - vorbesc serios - dar intotdeauna color. Si acum imi amintec pisica mov de pe acoperisul bunicii sau porumbelul care a ridicat in aer un Lamburghini rosu sau marea albastra pe care pluteam in deriva cu micuta mea casa.......lista e chinuitor de lunga
mutulica
7 Jun 2005, 11:27 PM
visez doar cu ochii deschisi
cind dorm o fac cu seriozitate si nu imi pierd vremea cu vise
Eu visez alb-lila.
Autobuzele in Timisoara sunt alb-lila
Poli e alb-lila
Lilicaul e ori eri alb, ori lila
Vacile mele din Allgäu sunt alb-lila (Milka)
Vreau o femeie alb-lila
Yeah
axel
8 Jun 2005, 12:09 AM
QUOTE (Marius @ 8 Jun 2005, 01:40 AM) |
Eu visez alb-lila. Autobuzele in Timisoara sunt alb-lila Poli e alb-lila Lilicaul e ori eri alb, ori lila Vacile mele din Allgäu sunt alb-lila (Milka) Vreau o femeie alb-lila Yeah |
Imi pare rau ca ai inteles gresit. Aici nu era loc pentru exprimat offtopicele.
Am mai vazut forumist care are impresia ca toata poiana e dedicata offtopicelor
Parca acum il cheama PatricianuS sau ceva in genul acesta
surzi
8 Jun 2005, 12:13 AM
Cla, tu visezi si in versuri?
Axel, este ontopic, deoarece rimele sunt colorate.
mutulica
9 Jun 2005, 07:16 AM
color-necolor, dar as fi curios daca viseaza cineva cu sonor...
matz
9 Jun 2005, 10:44 PM
Dap , eu cateodata ma si sperii cand tipa cineva la mine in vis si cad din pat
noroc , ca nu e patul inalt.
mutulica
10 Jun 2005, 10:15 PM
da sirene m-auzi? de alea cum ca vine politia si te leaga?
cind eram junior visam asta... apoi se dovedea ca e ceasul, si ca tre sa ma echipez ca sa plec la scoala
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.