Am pus acest titlu subiectului pentru a amana cat mai mult ideea lui. Asa ca o sa dau multe enteruri in continuare, ca sa se amane si mai mult, si sa dati scroll incet - incet, sa nu stricati surpriza
Gata, ca m-am plictisit. Sa incepem, deci.
Dupa cum probabil stiti, inca un forumist (de seama chiar, n.r.) si-a anuntat plecarea. Bine-nteles ca eu, neavand acces la forum, n-am aflat decat in momentul in care Blacky mi-a dat vestea. (de fapt, sunt trist - acum m-am prins... ) Asa... sa continuam povestea...
Ma rog, fara alte introduceri si ocoliri de subiect (pentru ca eu sunt genul care o zice direct, fara alte introduceri si ocoliri de subiect ) sa trecem la... subiect. Dupa cum probabil v-ati dat deja seama din titlul acestui... subiect (ma cam repet... ) este vorba despre anuntata plecare a lui Barrie (debut fulminant, poetul hanului). Si intrebarea este dupa cum urmeaza: to stay or to go? Astept cu interes raspunsurile voastre.
Pese: Raspunsul meu este clar: nu!
Pese1: Voiam sa fac sondaj, dar m-am gandit ca anonimatul ar fi dus la niste voturi "neserioase" (eventual 100 de clone proaspat inscrise pe han ) asa ca am deschis un subiect simplu si serios. Va ascult...