In primul rand,
In al doilea rand, cred ca ar fi o idee buna sa ne spui de unde esti pentru ca eu, aici, as putea foarte usor sa te ajut sa inchiriezi ceva dar banuiesc ca nu te intereseaza o petrecere de majorat la Resita
In al treilea rand, nu stiu daca ideea cu viluta e chiar atat de buna.. Cred ca ar fi destul de costisitor. Si nu stiu cine si-ar pune casa la dispozitie pentru petrecerea altcuiva. In cazul in care locuiesti intr-un oras mic, solutia ideala zic eu ar fi aceea de a inchiria un barulet-club (in cazul in care te stii cat de cat cu patronii.. sau ai o cunostinta care are o cunostiinta care.. you know
ai putea scapa si fara chirie, doar cu consumatia.) De asemenea, oriunde se tin petrecerile de nunta se pot tine si majorate, multi dintre prietenii mei au inchiriat restaurante sau sali de mese la debarcader, etc. Depinde si cati sunteti dar daca spui ca un apartament de 4 camere nu e destul de spatios banuiesc ca numarul e destul de mare. Deci nu-ti fa iluzii ca vei iesi ieftin
Oricum, indiferent de locul in care o sa fie petrecerea, daca e dispozitie cu siguranta va fi nemaipomenit!