Vornicum
7 Aug 2005, 05:29 PM
Buey, nu am mai deschis in poiana un topic de mult timp . E cazul acum, plus ca am venit cu o idee super.
Ziceti, mey forumisti ce sunteti voi, pe ce parte dormiti voi noaptea.
Eu ma intorc cand pe dreapta, cand pe stanga.
georgeones
8 Aug 2005, 12:02 PM
Eu dorm pe burta
steiner_gun
8 Aug 2005, 02:54 PM
Adorm cel mai usor pe burta ... sau cu copila mea in brate
abracadabra
8 Aug 2005, 04:56 PM
adorm pe burta.
dupa care, 4 ore dorm invirtindu-ma in sensul acelor de ceasornic si 4 ore invers
SORIN
8 Aug 2005, 05:22 PM
In urechi!!
Sorin.
Eclectic
8 Aug 2005, 08:19 PM
Vornicum
9 Aug 2005, 01:32 PM
Deci:
georgeones ( FC Bachus member, sa traiasca!) ,steiner_gun si abracadabra dorm pe burta
Sorin , doarme in urechi, bravo lui!
Buey, eu cand dorm pe spate, sforai teribil. Nu s'exista nimeni care doarme pe spate?
Eu! Eu!!
Daca dorm pe spate, sforai si eu. Dar daca ma intorc pe-o parte, gata. Imi trebuie doar un ghiont si s-a terminat povestea.
Nu conteaza pe care parte, mai mai intorc si pe burta.
Numa-n fund nu dorm, dar ca s-adormi linistit e cel mai bine pe spate cu "woman on top"
Yvonne
10 Aug 2005, 02:34 PM
Cand e luna plina dorm pe o parte...cand nu e luna plina pe cealalta...mai greu la eclipsa
, e bine ?
Cla
10 Aug 2005, 02:55 PM
Si cand e burta plina...??
Yvonne
11 Aug 2005, 07:19 AM
...atunci fac gimnastica...pana devine tare ca otelu'
nu rade ...
Lucifer
19 Aug 2005, 06:04 PM
Eu dorm pe spate si consider ca e cea mai buna pozitie. Cea mai proasta e pe burta. Argumente:
- Iti apesi stomacul
- Tii miinile intr-o pozitie chinuita fortind articulatia umarului
- Ingreunezi foarte mult respiratia
- Nu ai cum sa tii bine capul. Daca incerci sa il tii drept nu poti de nas, iar daca il tii intr-o parte sucesti gitul si te doare in timp.
Sa imi explice mie cine zice ca doarme pe burta cum e cu toate cele de mai sus. Si vad ca sint multi, plus ce mai stiu eu din real life.
Cla
19 Aug 2005, 06:29 PM
Si de astea toate iti aduci aminte in somn??
Eu am visat ca m-am trezit la ora 7:75 ... am deschis ochii si era 8:15
Pe mine nu ma doare cum dorm, daca nu ma doare nimic.
Si pe burta se poate dormi bine, principalul e sa-ti tii nasul pe-o parte...
Hai serios, daca dormi doar pe spate, sforai si-ti curge nasu-n gura...
Lucifer
19 Aug 2005, 07:23 PM
Tu crezi ca daca tu sau altcineva sforaie cind doarme pe spate inseamna ca toata lumea sforaie, in aceeasi pozitie, pe spate ?
Vornicum
22 Aug 2005, 06:17 AM
Nu e o regula. Eu sforai teribil cand dorm pe burta. Si in plus ma doare si stomacul dimineata din cauza pozitiei.
Noi sforaim in orice pozitie, oriunde am dormi
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.