Nu as cumpara astfel de carti din simplul motiv ca in general sunt bullshit. In general se invart in jurul unei singure idei si nu spun nimic concret. Sunt doar modalitatile unuia de a face bani.
De idei de afaceri nu duc lipsa. Eu personal am o multime. Mai greu este cu punerea lor in practica. Si aici iti trebuie intradevar diverse informatii de tip "birocratic" cum le numesti tu. Dar astea nu sunt greu de obtinut. Trebuie doar sa cunosti persoana potrivita care sa te ajute sa le gasesti.
Cele mai pretioase informatii cand vrei sa pui o idee in practica sunt acelea legate de "cum sa faci"? Sunt o multime de detalii care te pot impiedica sa iti materializezi ideea. Trebuie sa tii seama de toate aceste detalii.
Daca nu vrei sa iti bati capul cu ele, este simplu. Cauti o afacere care a mai fost facuta, o studiezi in amanuntime si aplici reteta de succes. In general o astfel de abordare are ceva costuri dar merita.
Nu te lasa indus in eroare de faptul ca eu mai filosofez din cand in cand, asa imi place mie, oricum, doar nu crezi ca voi divulga aici pe site informatiile importante. Astea trebuie sa ti le deduci singur, remember?