Mai fratilor, mi-a zis Beri de topic da' nu-mi imaginam c-o sa rad in halul asta citind ce s-a scris aici
Sa va zic mai intai ce idei am mei elaborat (ma rog, nu-s ele prea elaborate, ca cica invatam in timp ce imi scremeam.. mintea):
9. Sa o mint ca se intampla ceva interesant jos, in fata blocului, sa le inchid pe balcon dupa care sa le zidesc acolo. Sa fac rost de un butoi de formol de la studentii de la medicina.
10. Sa iau cateva mii de melodii populare si muzica bisericeasca de la "prietenii mei" pe care sa le pun cat e ziua de lunga sa urle in casa. Atunci cand vrea sa doarma, sau sa stea de vorba.. noi vom fi mereu ocupate cu invatatul dansurilor populare sau cazute in genunchi, ridicand slava noastra cerului.
11. Sa ii propunem cateva jocuri amuzante: "cine sare mai departe de pe geam" si "ghici care e cartoful injectat cu cianura"
12. Sa schimbam pur si simplu iala.
13. Sa imi chem toti prietenii de gen masculin sa se plimbe dezbracati prin casa. Ea, in mod normal, va fi incantata si va pofti la dulce. Eu, in mod normal, voi fi pregatita undeva in peisaj cu camera de filmat. Dupa care, in mod normal, proprietarii vor primi o caseta si cateva zeci de poze de la o persoana bine intentionata, si un telefon de la doua chiriase disperate si dezgustate de ceea ce se petrece in casa lor.
Ar mai fi da' nu mai tin minte ca mi somn..
Poze am, da' imi sunteti simpatici, chiar nu vreau sa va provoc vreo suferinta sau neplacere
Ghostule, sper sa nu fie la misto propunerea ca peste fro 2 luni parca te vad trezindu-te cu mine la usa casei, cu bocceluta in brate si privirea de caine batut