Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Custi Pentru Copii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Felina
Ai copii neastamparati?
Ai copii, dar n-ai chef de ei?
Ai copii din greseala?
Ai copii, dar vrei la servici?
Sau, altfel spus...
Ai simtul umorului puternic dezvoltat?
Atunci click aici.
Sushi
problema transportului animalelor de casa e rezolvata!
Olaf
hmm.gif Cand o sa am copii imi iau o chestie din aia de pus in tavan... Se fac si cu voltaje mai mari? unsure.gif
Sushi
si daca nu-i cuminte...
Olaf
Si asta ar fi varianta ieftina
SORIN
QUOTE (Felina @ 2 Nov 2005, 08:25 PM)

Ai simtul umorului puternic dezvoltat?

Da, chiar foarte dezvoltat....dar acest thread nu trebuia deschis nici in gluma sad.gif

Cine are copii probabil ma intelege, iar cine inca nu, sigur o sa inteleaga cand o sa fie parinte!!

Sorin.

ps. cine glumeste azi, maine poate pune in aplicatie..............
Cucu Mucu
...sau nu!
SORIN
Coane Mariusc2......cauti gasca sau ceva rating??

Sorin.
Cucu Mucu
Coane SORIN, eu nu umblu in gasca, iar rating nu imi trebe ca nu vreau sa ma vand. Dar poate ca nu ar strica sa te mai relaxezi si tu! Intr-adevar, nu te inteleg, nu am copii deocamdata, dar cand o sa ii am nu o sa aplic metodele de mai sus (si care cred ca vor urma si mai jos), dar nici tu nu ii intelegi pe cei fara copii. Corect?
SORIN
Marius conotatia e foarte simpla.....pe cine il amuza acest thread, sa nu te miri ca maine o sa-l amuze bagarea in cusca a moldovenilor, ungurilor, tiganilor, evreilor, negrilor, aurolacilor, copiii strazilor, cersetorilor, handicapatilor si a batranilor iesiti la pensie sad.gif sad.gif

Sorin.
Felina
Sorin, poate nu ai inteles... saitul respectiv e la misto, nu e pe bune. Relax.
Cucu Mucu
Pe mine ma distreaza pescuitul. Crezi ca maine o sa le arunc un ac in bot
moldovenilor, ungurilor, tiganilor, evreilor, negrilor, aurolacilor, copiii strazilor, cersetorilor, handicapatilor si a batranilor iesiti la pensie
?
SORIN
Nu....cred mai rau devil.gif

Sorin.
Cucu Mucu
tz,tz,tz... edit: am uitat harhar.gif
Cla
rofl.gif Sorin, cool down... wink.gif
Noi stateam in genunchi pe nuci la colt, astia-s la zdup, care-i diferenta? biggrin.gif
Unii chiar ar avea nevoie de lesa si calus cand iesi cu ei pe strada sau la restaurant... spoton.gif
Felina
Claule, nu e adevarat ce scrie in site-ul respectiv, citeste tot ce gasesti acolo, inclusiv forumul, si vei vedea ca nu e real. Incearca sa comanzi de ex ceva sa vezi ce se intampla.

@Pentru toti cititorii:
Site-ul nu reflecta realitatea, nu exista fabricanti si comercianti de asemenea articole.

Ce mi se pare mie comic e stare pe care ti-o da citirea lui - te apuca groaza, indignarea, furia si alte asemenea - pentru ca intr-un final, daca esti suficient de curios sa citesti tot, sa realizezi ca e doar o gluma proasta si ca te-ai stresat degeaba.
Cla
Pai bineinteles, Felino, crezi ca eu l-am luat ca atare?
E doar gluma smile.gif Si ce am spus eu, la fel wink.gif
Iubesc copiii, desi cateodata trebe sa-i agati in cui de bretele... biggrin.gif wink.gif

Site-ul asta e doar un joke smile.gif
Mihai
Dupa numarul reclamatiilor, se pare ca pe multi i-a deranjat ideea, chiar si in gluma, a unor 'custi pentru copii', motiv pentru care voi inchide acest topic.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.