Am primit linkul asta, si noroc mare ca eram cu genicon. Super scary, super tare, super misto... dar nu m-as mai uita a doua oara la asa ceva Daca nu ma credeti (sau daca aveti sange rece) dati click aici
Cucu Mucu
5 Dec 2005, 06:44 PM
super. Vizionati-l cu un surround dat la maxim pt adrenalina
Kitty
5 Dec 2005, 06:47 PM
Noi l-am dat mai incetisor asa.... prea mari bataile de inima...
genicon zice: Nu-l ascultati pe marius! Si sa nu credeti cumva ca e o porcarie d-aia de e plin netu de ele, dom'le, de iti apare un monstru care-ti urla in fata. E betooooon!
Cucu Mucu
5 Dec 2005, 06:49 PM
Ba da, e super, acum sunt in living
Felina
5 Dec 2005, 06:55 PM
E simpatic, te uiti si nu se intampla nimic si al un mom dat te plictisesti si incepi sa clickai pe unde ti se pare... si se intampla chestii interesante, pacat ca nu pot asculta cu sonor ca-s la serbici!
Kitty
5 Dec 2005, 07:01 PM
Da, pacat. Si sunetu e de nota 10, si atmosfera e facuta de el (ca la un moment dat incepe sa iti bata inima tare - in joc, si stii sa te astepti la ceva... da' nu prea tine )
Cucu Mucu
5 Dec 2005, 07:02 PM
M-a speriat de m-a luat pe coridor. Felina, sunetul face totul. Mai da-l incolo de scarbici.
Kitty
5 Dec 2005, 07:03 PM
Da, pacat. Si sunetu e de nota 10, si atmosfera e facuta de el (ca la un moment dat incepe sa iti bata inima tare - in joc, si stii sa te astepti la ceva... da' nu prea tine )
Cla
5 Dec 2005, 07:16 PM
M-am speriat de-abia in slaughterhouse... da-i fain
Eclectic
5 Dec 2005, 11:22 PM
Oameni buni, daca sunteti cu inima, nu accesati linkul de mai sus.
Olaf
6 Dec 2005, 09:22 AM
Prea tarziu...
Serenity
13 Dec 2005, 06:49 PM
Ohhhh.. frate, ce senzaaaatie! Mai ales atunci cand mi-am dat seama ca trebuie sa restartez, stiind ca platesc 23 de mii ora O sa il incerc acasa, peste vreo doua luni cand mi-oi face netu.. Uf!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.