Bisnita cu cartele se face in stil mare la Iasi. Sunt unii care au cumparat cartele en-gros, au activat extraoptiunea si le vand acum cu 70 RON (!!!). Sa vedem cat sare pretul de maine incolo, cand se termina promotia. Cosmote se pare ca a decis scurtarea perioadei promotiei. De ce oare? Pentru ca s-au cumparat cartelele pe nerasuflate? Pentru ca erau cozile la reprezentatele si partenerii Cosmote mai ceva decat cozile la carne pe vremea lui raposatu'? Se pare ca da.
Si acum... in privinta serviciilor: multa lume s-a plans ca se chinuie cate 5-10 minute pana reusesc sa sune, ca pe urma sa se intrerupa, dupa ~20 de minute. Eu prind legatura din prima intotdeauna [nu, nu am antena pe bloc si nici pile le Cosmote] si am reusit sa port o conversatie de 2 ore si 40 de minute fara probleme. E drept ca au fost cateva momente (foarte putine, ce-i drept) in care nu se auzea tocmai excelent, dar mi se par infime acele momente. In rest, cred ca va fi dezvoltata substantial acoperirea in perioada ce urmeaza. Acum ca si-au facut cateva sute de mii de clienti [corectati-ma, daca ma insel], trebuie sa se ocupe si de partea asta.
Ar merita retinut faptul ca OTE a intrat pe piata telefonie mobile din Grecia in 2001, ca al 3-lea operator, in ordine cronologica, dupa Vodafone si TIM [in privinta ultimului nu sunt foarte sigur, daca asta e], iar in momentul de fata este pe primul loc. Acum daca stam sa ne gandim ce populatie are Grecia, nu e cine stie ce, dar pe de alta parte, daca privim procentele, asta cred ca spune ceva.
Ca sa comentez si ce zicea trustbyte, tind sa cred ca furturile de cartele din depozite sunt adevarate, din moment ce unii au ajuns sa vanda cartele cu mentiunea: "comenzi de minim 500".