Vornicum
9 Dec 2005, 11:20 AM
Revolta la Scoala Centrala
Directoarea a fost scoasa vinovata pentru injunghierea fetei de 17 ani
Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a decis ieri demiterea directorului Scolii Centrale din Capitala, locul in care o eleva de 17 ani a fost injunghiata in urma cu o saptamana. Imediat dupa aceasta decizie, sute de elevi s-au adunat in fata Scolii Centrale si a inspectoratului pentru a-si sustine directoarea. "Vrem dreptate, vrem dreptate. Bodnaras, Bodnaras". Ei au sarit gardul scolii si au chiulit de la ore pentru a protestaBuey, asta cu sutele de elevi care sar gardul si chiulesc iepureste pt. a protesta e pur si simplu mortala
Kyklos
9 Dec 2005, 04:07 PM
Parca vad , daca urlatii in fata la scoala primiti un zece la purtare . Au fost manipulatii sa strige ca disperatii , un circ ieftin pentru nimc . Si fata injunghiata e o parapanta , ca sa nu zic mai rau , ea nu stai ca are un prieten cutitar .
Sau din dragoste pentru banii la luat pe cutitar , si pana la urma ce vina are directoarea . Ca sa evite circul ia dus in cabinet la ea , toata lumea asista la circ daca se petrecea pe holurile scoli .
nefertiti-old
9 Dec 2005, 04:09 PM
Directoarea a gresit ca l-a lasat pe ala in scoala, in primul rand, si in al doilea ca i-a lasat singuri. Trebuia sa nu il lase in scoala, sa cheme politia si basta.
Kyklos
9 Dec 2005, 04:12 PM
De unde sa stie directoarea ce-i trece prin minte la cutitar . Si nu inteleg de ce nu au existat jandarmii care sa-l controleze , pentru ca nu era un elev ci un puscarias , avea fata de criminal .
P.S Vina o are si parapanta ,dar si janadarmii .
nefertiti-old
9 Dec 2005, 04:14 PM
Nu tre' sa stie ce ii trece aluia prin minte. Stia ca fata e amenintata de el si era de ajuns. Nu lasi pe oricine in scoala si il si poftesti in biroul tau.
Kyklos
9 Dec 2005, 04:16 PM
Din cate am vazut la TV directoarea nu stia de amenintare .Dar ,eu raman tot la parerea mea o vina o are si parapanta , si-a ales cel mai bun prieten .
Un proverb african spunea :"Spunemi ce prieten ai , ca sa-ti spun cine esti "
nefertiti-old
9 Dec 2005, 04:18 PM
Cum nu stia de amenintare, din moment ce a si declarat ca asta e motivul pentru care l-a poftit pe ala inauntru, cica sa nu pateasca fata ceva pe strada. Ei bine, nu a patit-o pe strada, ci in biroul ei.
Nu e vorba aici despre moralitatea fetei, e treaba ei cu cine se inhaiteaza, ci despre demiterea directoarei.
Kyklos
9 Dec 2005, 04:22 PM
Sa credem ca directoarea a fost constienta de asa ceva , dar in scolile din Romania violenta e peste masura . Demiterea ar trebuia sa o faca ea personal , nu alcineva . Daca se simtea vinovata cu ceva cred ca demisiona , cat tam-tam a produs acest scandal .
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.