Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Hanu Ancutei, Revendicat De... Ancuta
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Stirile zilei
Mihai
Hanu Ancuţei, revendicat de... Ancuţa

Conducerea Prefecturii judeţului Neamţ a făcut cunoscut faptul că, unul dintre cele mai cunoscute popasuri din ţară, Hanu Ancuţei, este revendicat. Ancuţa Constantinescu, fiica unuia dintre moştenitorii hanului, a solicitat „retrocedarea īn natură a imobilului”. Dreptul la moştenire al tatălui său, Alexandru Plugaru, şi al fratelui acestuia, Mihai Plugaru, datează din 1920. Petre Plugaru, tatăl acestora, cumpărase la licitaţie „hanul de la Ancuţa, cu un teren de 1.010 metri pătraţi din moşia Tupilaţi, megieşit la răsărit de şoseaua naţională”. El le-a lăsat moştenire celor doi fii Hanu Ancuţei, prin testament, fiecăruia revenindu-i cāte o jumătate din proprietate. Īn baza actelor doveditoare, hanul, care a intrat īn mitologia romānească, este acum revendicat īn natură. Dacă va fi retrocedat, se speră ca Ancuţa Constantinescu şi Anica Plugaru, soţia unuia dintre moştenitori, să păstreze profilul legendarului popas.

Constantin Coroiu @Gandul.ro

smile.gif
Cucu Mucu
se speră ca Ancuţa Constantinescu şi Anica Plugaru, soţia unuia dintre moştenitori, să păstreze profilul legendarului popas.

Si eu sper. Este superb!
Cla
Macar acuma stim pe unde se cauta Hanu... l-am si gasit cu Google Earth tongue.gif
Aramis
Nu cred ca am fost vreodata pe'a acolo...
Daca il vor primi inapoi sper sa nu-l inchida...
Cucu Mucu
E superb,oameni buni. Daca mai ajung am sa fac poze. Singura problema pe care o intampinam era cu plecatul, ca nu prea mai imi venea sa plec de pe capul oamenilor alora!
Kyklos
Sper sa nu ia in proprietate si acest loc virtual .
YoyoMan
Nici eu nu am ajuns pe acolo. Insa ideea sa ajunga Hanu in proprietatea Ancutei din nou imi place. Si ca simbol are insemnatate. Reprezinta o intrare in normalitate thumb_yello.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.