Tear
14 Dec 2005, 03:47 PM
Lansez aici acest apel. Vorbeam in alt topic despre o familie saraca, cu cinci copii si al saselea pe drum. Ei bine, a venit pe aceasta lume si al saselea. Conditiile in care locuieste acea familie sunt departe de ce ne putem noi imagina. Asa am inteles de la colega mea, care si-a epuizat resursele psihice in eforturile ei de a-i aduce pe calea cea buna. Poate cel ce se incumeta sa-i boteze copilul ar gasi o cale de comunicare cu ei.
abis
14 Dec 2005, 03:55 PM
QUOTE (Tear @ 14 Dec 2005, 03:47 PM) |
Asa am inteles de la colega mea, care si-a epuizat resursele psihice in eforturile ei de a-i aduce pe calea cea buna. |
Cum adica, pe calea cea buna?
Am botezat si eu odata un copil (probabil spre marea surprindere a unora!), pe care nu avea cine sa il boteze...
Cucu Mucu
14 Dec 2005, 04:01 PM
QUOTE |
Poate cel ce se incumeta sa-i boteze copilul ar gasi o cale de comunicare cu ei. |
Sau mai bine face o plangere la protectia copilului sa ia sufletele alea de acolo si sa le duca intr-un loc unde pot fi oameni!
Tear
14 Dec 2005, 05:41 PM
Ai si tu dreptate, marius...
Cred, totusi, ca ar fi mai bine sa anunt eu protectia copilului.
Voi ce ziceti ?
Cucu Mucu
14 Dec 2005, 06:01 PM
Tear, ar simti si copiii aia Craciunul pentru prima data. Ca de bataie si foame s-or fi saturat saracii!
Tear
14 Dec 2005, 06:06 PM
Marius, multumesc ca esti alaturi de mine.
Am deschis un poll, sa vedem ce spun ceilalti.
Kyklos
18 Dec 2005, 02:01 PM
Fiecare om trebuie sa-si aleaga la o varsta ce credinta alege , nu-i poti impune la acel copli de ce religie sa apartina .
edittha
18 Dec 2005, 07:14 PM
QUOTE |
Fiecare om trebuie sa-si aleaga la o varsta ce credinta alege , nu-i poti impune la acel copli de ce religie sa apartina . |
Daca acei copii provin dintr-o familie crestina chiar tu crezi ca e nevoie sa astepte parintii pana cand acei copii vor decide ce religie aleg? Eu am botezat pana acum patru copii si sunt mandra de finii mei . Daca imi ajuta Dumnezeu cred ca voi mai increstina un copil
Tear
19 Dec 2005, 08:56 AM
Scuze, Plutarh, dar ce spui nu este imperativ acum. Problema ramane nerezolvata.
LINICA
20 Mar 2006, 02:58 PM
Tear, ce s-a mai intamplat cu acel copilas? A fost botezat?
Kyklos
26 Apr 2006, 09:59 PM
A clopotit
, nu a ramas el fara botez , la noi la romanii e un obicei acesta sa speli copilul la patru saptamanii...ce obicei ciudat , hilar
Tear
27 Apr 2006, 07:42 AM
QUOTE (LINICA @ 20 Mar 2006, 03:58 PM) |
Tear, ce s-a mai intamplat cu acel copilas? A fost botezat? |
Copilasul a fost botezat, slava Domnului !
alysoft2003
28 Apr 2006, 02:12 AM
Si indruma-i pe parinti catre un cabinet de Planning familial. Poate un pic de contraceptie nu ar strica
Tear
28 Apr 2006, 07:37 AM
Degeaba, n-ai cu cine. Se lupta o colega de-a mea cu ei, dar n-are nici o sansa in fata ignorantei crase a acestora. Se pare ca ai lor copii au o cruce foarte grea de dus. Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru ei.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.