Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Va Este Frica De Magia Neagra?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Va este frica de Magia Neagra? Ati intalnit cazuri de magie neagra? Cum va puteti apara de astfel de atacuri? Si cand va puteti da seama ca asupra voastra actioneaza MN-urile, ca sunt mai multeee!

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
ovidiu_bufnila@yahoo.com
mobil: 0744797266
Kyklos
Magia neagra am creat-o noi pamantenii pentru a ne explica faptele diabolice care se petrec in jurul nostru .
abureala
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 7 Jan 2006, 11:20 AM)
Va este frica de Magia Neagra? Ati intalnit cazuri de magie neagra? Cum va puteti apara de astfel de atacuri? Si cand va puteti da seama ca asupra voastra actioneaza MN-urile, ca sunt mai multeee!

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
ovidiu_bufnila@yahoo.com
mobil: 0744797266

Ma tem de Dumnezeu si de de pacatele mele. Dar cel mai mult ma tem de pacatele mele.
Vornicum
Vecina mea imi face farmece, nush' ce-i cu ea, cred ca-i vrajitoare d'asta cu black magic or smth...
Ptiu, piei drace! ... care este.
Intrebare : Cum fac eu sa scap de ea? rofl.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (MariusTR @ 9 Jan 2006, 11:32 AM)
Vecina mea imi face farmece, nush' ce-i cu ea, cred ca-i vrajitoare d'asta cu black magic or smth...
Ptiu, piei drace! ... care este.
Intrebare : Cum fac eu sa scap de ea? rofl.gif

Da' cum arataaaa?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.