Dulcea razbunare...ptr unii
Azi am fost la film. M-am imbracat cu un palton lung si alb de zici ca eram aghiotantul lui Napoleon... dar pana la urma asta e stilul meu, un pic mai ciudat. Cand cobor din masina la locul cu pricina trec pe langa mine 2 tipi si o tipa si incep sa se chicoteasca
Acu` sa fiu sincera, nu stiu daca avea legatura cu mine, dar cum ma simteam complet nesigura( ca deobicei
)am luat-o personal... N-apuc sa fac 2 pasi ca vad ca tipii se opresc langa o masinuta rosie, frumoasa, sport si...... blocata
adica ii pusesera "chestie din aia galbena la roata ptr parcare neregulamentara(in parcare...daca e posibil asa ceva
). Desi in mod normal chestile astea nu ma amuza-ptr ca si eu sunt unul din soferii care-si lasa masina pe unde apuca
- ma intorc la ei, si din dorinta de razbunare unde nu incep a rade mai mai sa nu ma tavalesc pe jos in paltonul meu alb
Ba ca sa fie tacamul complet incep sa-i arat si cu degetul, dupa care ma intorc satisfacuta si plec.
Desi am avut senzatia vreo 5 minute ca o sa vina dupa mine pana la urma m-am luat cu filmul si cu magazinele si am uitat. Cand ies de la film si cobor in parcare incep sa ma uit iar la masinile de"smecheri" blocate pe ici pe colo, cu o oarecare satisfactie ca eu avusesem noroc si gasisem loc REGULAMENTAR chiar in fata. Dar cand ajung la a mea ce sa vezi.... si masinuta mea era al naibii de blocata DESi repet regulamentar parcata. Dupa 2 min timp in care am vazut stelute in fata ochilor mi-am dat seama ca era o gluma a celor cu masina rosie(funny, nu???
), asa ca am decis sa nu ma enervez ci sa astept ocazia sa le-o platesc.... Si iata cum in fiecare zi gasesc eu un nou scop ptr existenta mea