De ce un topic despre Magia Comunicarii si de ce tocmai in maniera asta, vorbind despre o ipoteza, aparent, ipoteza intitulata, numita: Psihologul Calfa?
Iata raspunsul:
De cand Mihai ma lasa sa ma preublu liber in acest atat de incantator si fascinant Han, fara sa ma traga de urechi si fara sa puna vreun toveiler pe sfecla mea buclucasa, ma tot intreb cine o fi Calfa. E un superusar, rafinat, delicat, ferm i hotarat. Adevarul e ca imi este foarte drag. Poate ca e psiholog. Daca e psiholog, m-am ars, trebuie sa arunc bombe de fum sa nu ma categoriseasca pe mine cel de necategorisit. OK, care ar fi filozofia psihologica a lui calfa? Si de ce ne da el carti si jaloane? Pentru ca trebuie sa fie un deschizator de drumuri. OK, bufnilul cel obraznic a invatat o multime de lucruri de la Calfa. Adica poti sa-i inveti pe altii invatand de la ei. Uuups, m-am incurcat. Cum naiba e chestia aia cu initierea ICAN? Magia ICAN, fiind aceasta chiar Magia Comunicarii, initiaza fiinta pe cai noi, o indeamna sa nu deraieze in plictis.Numirea Topicului este de fapt enuntul unei strategii magice de comunicare. Sper s-o scoatem la capt. A fost numit Pishologul Calfa, e numit Magia Comunicarii. Moderatorul aintuit excelent, cu excelenta, ideea unei strategii magice de comunicare si imagine.
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
consilier de imagi9ne si comunicare
owner
http://finance.groups.yahoo.com/group/Codul_ICAN/