Avand in vedere ca activitatea de copy paste e in floare fiind de fapt o chestie ridicula iata un posibil director unde gasiti de toate, de la ipostaza AUTOIRONICE la dragaleli digitale nevinovate, jucause in care Vocea Auctoriala se confunda cu sfecla mea reala.
Codul e:
bufnila forum:
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=bufnila+forum&meta=
49.200 de rezultate acu un minutel
De ce deschid acest topic: pentru ca probabil ne aflam in Marginea sau Marginirea ICAN. Ce e de fapt cu aceste topicuri nastrusnice, neghioabe, savante sau hazoase, tampe sau idioate pe potriva valuriri draglor forumisti?
E de fapt CARTEA lui Ovidiu Bufnila.
E o Carte mai speciala, valurit digital dar si pozitionata dupa toate regulile brandingului modern. Ma pricep foarte bine la brandingul ancestral pentru ca am fost INITIAT.
INITIEREA se intelege e de fapt poponeata unei matemaici metafizice.
OK. Mi-am asmat riscul de a forta in fortaj pe unde am nimerit pentru ca aceasta Carte este de fapt METAFICTIUNEA construita de Ovidiu Bufnila. Sigur ca sunt niste HARTI secrete dupa care profesionistii sau cei impatimiti si daruiti, veniti cu inima si nu cu dispretul si sictirul le-ar putea descoperi intr-o buna zi.
E de fapt, in toata splendoarea ei, Povestea Topologiilor Discrete ale Spatiului ULTIM.
Lucrez la aceasta METAFICTIUNE inca din copilarie in baza unor experiente de viata secrete.
Primele volume valurite ale acestei METAFICTIUNI se gasesc publicate, tot dupa HARTI SPECIALE in publicatiile de hartie ale deceniului 8 de la Romania Literara la Opinia Studenteasca si Holograma, de la Vatra la puzderia de fanzine pirat publicate pe sub mana in anii Gloriosi. Alte volume au aparut in corporalitatea unor Evenimente Publice. Poate cavoi povesti intr-o buna zi ce inseamna EPV( evenimente publice valurite).
Totul se desfasoara dupa un Plan Coerent Metafictional.
PCM-urile au ceva din markeing dar si din corporalitatea diagramelor de stare pe care le cunosc pentru ca am avut norocul sa invat tot ce se poate invata dela cristalografie si metalurgie la stiintele sacre ale focului pana la artele discrete si perverse ale navigatiei fie cu panze fie cu motoare de toate tipurile de la abur la uraniu.
Tot ceeace fac are o baza solid stiinifica drapata in autoironie impotrivita mie insumi si nu altcuiva de pe lumea asta.
PS: Puteti gasi un bufnila zvantat bine si perpelit in siteuri ca Eva Punct Ro sau Culinar Punct Ro.
PS: In legatura cu faptul ca am fost banat: declar public_ca intentionalitatea bufniliana este solid construita pe baze stiintifice de la psiho la matematico si asa mai departe.
PS: Premiile nationale si internationale le-am castigat p bune, fara pile si damigene, fara influente politice.
PS: Pentru orice alte stouri, garagate si frivole va stau la dispozitie.
PS: Am un plan pentru a fi in sfarsit banat pe Han spre bucuria saltareata a catorva bravi forumisti.
PS: Planul se deruleaza conform instructiunilor.
Va iubesc pentru ca nu am alta alternativa.
Ovidiu Bufnila