Uf.... marea..... Am fost azi la o bere... care s-a transformat in ceva mai multe, cu prietenii si... povestind despre mare m-a apucat tare, tare, tare, tare etc rau nostalgia... adica nush cum sa zic... MAREA, dom'le, marea! E prea frumos acolo!
Nu cred ca e prea interesant ce si cum am facut cat timp am fost singur... avan in vedere ca m-am intalnit cu una dintre cele mai importante prezente de pe han - Afrodita. Asa ca... mai mult pe intalnirile cu ea mi se va axa povestioara...
In primul rand am ramas cel putin uimit cand, cu o seara inainte de a pleca am vorbit cu ea pe yahoo messanger si, desi eram practic un necunoscut, s-a oferit sa vina sa ma ia din gara (cu iubi, normal
) si sa ma duca la hotel. Un lucru pe care eu nu prea il credeam posibil... Dar, avand in vedere ca s-a intamplat, sa imi mai zica mie acum cineva ca romanii nu sunt ospitalieri si super de treaba, ca il/o iau la paruit
Deci... zis si facut! Ne-am intalnit in gara - doi necunoscuti. Eu - rupt de somn, dupa 10 ore de mers cu trenul, Ea - cu mare chef de vorba (mi-am dat seama mai tarziu ca asa este ea de fapt tot timpul). Destul de "timida" prima intalnire, probabil pentru ca abia ne vazuseram, eu eram tare obosit, ma rog... chestii de astea. Ne-a dus la hotel si... am stabilit noi sa ne intalnim seara.
A fost o seara superba. Prima seara care prezicea o vacanta extraordinara, o seara care ma facea deja, din pacate, sa ma gandesc la cat de grea si dureroasa va fi despartirea... Dar chestiile triste la final... Am stat la o terasa, afrodita, eu, iubi al ei si... "iubi" al meu (nu, Cain sau bdl - nu sunt fata), adica Dragos... am baut bere, am vorbit (ca de obicei, mai mult afrodita) Dar al naibi sa fiu eu daca iti mai vine sa vorbesti cand o auzi pe ea povestind. E ceva extraordinar.... Am ras, am ras, am baut. Ma rog, in cele din urma iubi lu' afrodita a trebuit sa plece, am mai stat si noi ce-am mai stat si am mers pe plaja. Era cam 20-21, si pentru prima data de cand eram la mare, am intrat in apa. Bine-nteles, cu afrodita. Ca s-au udat pantalonii mei, ca era apa rece, nu mai conteaza. Important e ca am vorbit sa facem candva un gratar pe plaja, noaptea, sa intram in apa. Nu s-a intamplat in cele 10 zile pe care le-am petrecut eu acolo, dar "candva"-ul inca nu a expirat, sper.
Au urmat cateva zile de pauza, in care nu ne-am vazut, zile care au prevestit revenirea in forta. Ne-am intalnit, asadar, din nou, am fost la o terasa, unde Afrodita a mancat o prajitura - cu siguranta o prajitura foarte buna, pe care o va uita cu greu, asta daca o va uita vreodata... apoi am fost la ea acasa si, toti patru, consumand bere si vin am vizionat cu placere si in hohote de ras vreo 2 filmulete, asta dupa ce ne-am facut incalzirea cu "neste barfa... ca-ntre femei"
Urmatoarea intalnire s-a petrecut jumate-jumatate- intai la ea acasa, apoi la noi acasa. Nu, nu va ganditi la prostii, e vorba de Constanta si Mamaia! Ca niste oameni buni la suflet ce eram, si mai ales din cauza ca ne ramasesera multe bonuri de masa
i-am invitat pe Afro si iubi la cina. Mie mi s-a parut unul dintre cele mai frumoase momente. Din nou s-a vorbit, pana tarziu, cand in restaurant nu mai eram decat noi si niste clienti necunoscuti - cei de la Varza, cele de la Hora si o fetitza de la Extra. Numai vedetele... hehehe
Ultima zi... ultima zi este.... exact asa cum trebuie sa fie o ultima zi... de pe la 2 pana... nu mai stiu exact cand, am fost la plaje. Eu si Afrodita ne-am intalnit cu Lilith. Cel putin pentru mine era o senzatie extraodinara. Stateam pur si simplu in acelasi loc cu oameni care in mod normal sunt atat de departe de mine... stateam, vorbeam, beam bere... Ne simteam super. Saracuta Lilith ne-a facut poze cu aparatul ei dar... ne revansam noi cumva, candva... Am intrat in apa, am vorbit mult, am avut si niste tentative de dans... a fost chiar frumos. Imposibil de explicat dar frumos...
Trenul meu urma sa plece la 20:10... iar noi pe la 20 fara zece eram in taxi, Afrodita zicand taximetristului: "Da' nu puteti merge mai repede?"
La faza asta au fost, cele doua fete, superbe - au mers cu mine pana in gara, au stat cu mine pana au plecat. Nu trebuia sa faca asta... Dar ma bucur ca au facut-o. Atunci nu prea realizam ca plec. Nu prea realizam ce inseamna asta... acum insa, in fata monitorului si departe de mare... incep sa realizez. Mi-am zis ca nu are rost sa existe regrete, mi-am zis ca o sa ne mai vedem. Sper sa nu ramana doar un "mi-am zis" care sa pluteasca mereu in gol... Credeti-ma! Este pur si simplu superb sa te intalnesti cu persoane pe care le cunosti virtual, si pe care le consideri extraordinare. Mai ales atunci cand descoperi ca live sunt mai mult decat te asteptai. Of... de ce e lumea asta asa mare?
Ma rog... am zis, am baut ceva bere, probabil a iesit o mare, mare prostie ce am scris eu aici... de fapt nu am scris mai nimic... dar asta e... eu macar ma simt bine, imi amintesc totul. Ce sa va fac, daca voi n-ati venit? :smily care scoate limba:
Haideti sa fac si mici caracterizari, in ordinea in care i-am cunoscut la mare:
Afrodita: O fata care pe forum, din cauza tastelor si a racelii monitorului nu poate fi imaginata asa cum este ea in realitate. O fata de nota 10, o vorbareata, o glumeata. Mereu ar putea intretine voia buna si buna dispozitie, iar daca aveti norocul sa o prindeti razand, apai tineti-va bine, ca 20 de minute radeti impreuna cu ea. Este un om cu care poti discuta absolut orice, de la ultimele noutati de pe han (pai ce, credeati ca despre han nu am vorbit?) pana la eclipsa totala de soare. E o persoana cu care iti doresti sa-ti petreci cat mai mult timp, e persoana care te face sa intelegi cat de putin inseamna 10 zile...
Iubi: Abia dupa ce l-am cunoscut am inteles "obsesia" ei pentru el. Pe bune, daca eram fata, afro ar fi avut un adversar de nadejde in mine. Dar asa, nu pot zice decat ca este un tip super-simpatic, cu care poti glumi la nesfarsit si caruia ii place muzica house...
Mai multe nu zic, sa nu i se duca din vraja misterioasa care il invaluie...
Lilith: Imi pare tare rau ca nu am apucat sa stam impreuna decat o jumatate de zi. Si, fiind ultima zi, eram si tare obosit.... "Pasagerul clandestin" de pe gogosi este genul de om pe care sa ti-l pui la rana. Nu imi pare rau decat de faptul ca a trebuit sa-si strice, saraca, o gramada de poze pe noi... Si, pe deasupra, a mai si venit cu mine si afrodita in gara si a stat pana am plecat. Ei... zicea ea ca isi ia o batista alba sa-mi faca "pa-pa" dar... avand in vedere ca eram tare grabiti, o iert ca a uitat :smily care rade: Deja nu prea mai stia ea ce si cum e faza cu banii (nu prea facea diferenta intre bancnote) dar mi-am dat eu seama ca ii placea muzica buna....
Cam atat. Imi cer scuze pentru stupidele randuri, dar multe, pe care le-am scris, asta daca le va citi cineva. DAr... asa cum am zis, am ceva beri la activ. Mai bine asa, pentru ca nu as fi fost niciodata multumit de ce as fi scris - macar acum am o scuza... pentru ca ceea ce s-a intamplat si ceea ce a fost acolo nu ar fi putut fi descris cu exactitate altfel decat... daca am fi avut o camera video la noi. Poate la anu'....