Razboi in sfarsit, razboiul rozelor sau nu-mi dau seama daca au chiar camasi roz, razboiul ziarelor.
O. Nahoi vs S.R. Stanescu, Ziua contra Ev.Zilei, intre acestia....tanti Vranceanu Firea a carei stralucire mintala taie bezna si misterul situatiei.
Atentie...tanti emite o intrebare, invitatii nu stiu sa raspunda...sincer... .
Evenimentii merg pe ideea da lovitura si fugi, zilierii merg pe ideea ca le vor trimite facturile.
M-am prins, trandafiriul este din nou la moda. Situatia roz muuult diluata trebuie sa le ajunga toata campania.
Antena3, aceasta tv de isprava, elefanteii cei roz isi scot in sfarsit trompele, spune repede 3 asemanari intre un elefantel si un pinocchio, nu, nu este vorba de nas, nu, nu este vorba de suflet de copil, ...finalul emisiunii....."vreau sa-l introduc in discutie si pe O.Nahoi" zice tanti Firea, acum la final.....
.
Asemanarea, este vorba de frecare, elefanteilor si lui Pinocchio, ii insufleteste frecarea.
Ok, era lui Basescu care-si freaca lampile, era americanilor care-si freaca papagalii, era, iar am iesit din direct, era politicienilor care se freaca la nas, iar ma cred in Budapesta, scumpa noastra capitala.
- votati O.Nahoi,
- votati Vranceanu Firea, sa-i introducem in emisiune acum la final
Alta emisie, Turcescu in 100% cu Voiculescu, se vede pe fata lui ca a fost cotonogit serios de la momentul 2004 pana acum.
Faptul ca pronunta cuvintele rar nu mai tine.
Turcescu pare brusc inviorat, urmariti in paralel emisiunile cu Basescu, Geoana si Voiculescu. Cel mai enervant este faptul ca-l trateaza ca pe un scolar prost, "asa...mai departe...da?..."etc. Maistrilor, infundati-l pe valoare, daca nici pe asta nu-l puteti compromite cu ce va ocupati de fapt?
Voiculescu minte, cel mai bine se vede daca oprim sonorul; pe fata lui, pe gesturi, etc.
Omul asta e foarte abil.
Turcescu greseste, in loc sa-l zgaltaie prin mai multe intrebari care sa afirme de fapt un singur aspect, il tot scrijeleste la operatiile estetice pe mai multe imagini, iar poporul este derutat si ramane cu impresia neputintei. Daca mai continua asa o sa ne apucam toti sa jelim de mila lui Voiculescu. ALOOO....!
Voiculescu este foarte abil si are un singur raspuns la toate intrebarile: "verificat". Din asta poporul ramane pe creier cu o idee clara, "veridic". Faptul ca mentine un stil cadentat, rar, inca ii foloseste.
Turcescu incepe "dezvaluirile".
Vine in emisiune un securist
.
In sfarsit, Voiculescu pare derutat.
Securistul parea stanjenit de prezenta lui Voiculescu.
Turcescu e pacalit de alt securist, la telefon, care-l combate pe precedentul si care probabil ii promisese invers
. Tudor asta zice ca i-a fost coleg securistului surpriza din studio si ca nu stie de ce ala nu-l cunoaste si nu-i confirma lui Voiculescu alibiul.
Turcescu pareaza..."dar ce stiti domnule Tudor?"...slab.
si e toamna, asa zisa distractie pana la alegeri continua, eu renunt.pa
stai, intrebarea de securitate, pardon, de sinceritate: de ce nu l-au votat voiculestii pe Saftoiu sef Sie?
Voiculescu eschiveaza simplu.
Greseala, Voiculescu rateaza sfarsitul emisiunii, se leaga de telespectatorii portocalii ai tv Realitatea si de femei. Probabil a fost entuziasmat de succesul adica de esecul surprizei pe care i-a pregatit-o Turcescu. Oboseala.
pa.