Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Wellness
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Exploratorium > Corpul Uman: Sanatate si Mister
Cla
Ce preferati, ce ati încercat?
Hamam, Sauna, Jacuzzi, Whirlpool, Fango, masaj simplu, masaj thailandez ( biggrin.gif )?
Zi-ne-ti si noua wink.gif

edit: nu cred ca ati facut in fiecare zi baie in lapte de magarita,
dar... niste creme... ceva? rolleyes.gif
Mrs. Rogers
Masaj , o data pe saptamana , te relaxeaza si fizic si psihic.
Cla
De care, toxic? rolleyes.gif
Mrs. Rogers
De relaxare , just regular stuff ...

Uite chiar acum am sa-mi comand o minge uriasa pt exercitii si o caseta video plus mat ca la sala mie mi-e lene sa merg ... deocamdata fac research ... poti sa recomanzi ceva bun?
alysoft2003
Eu prefer somnul laugh.gif
Mrs. Rogers
Mersi Cla, ca eu de 2 saptamani tot aman momentul asta . Deci am ales 2 dvd-uri , o minge si un yoga mat. E si asta un inceput biggrin.gif

http://www.amazon.com/Karen-Voight-Pilates...s/dp/B00005K22X

http://www.amazon.com/Valeo-Burst-Resistan...=sporting-goods

http://www.amazon.com/Ball-Pilates-Workout...3163088-5930357

http://www.amazon.com/Ironman-Premium-Yoga...=sporting-goods
Cla
toxic, asta-i buna. Daca ai un spate belit ca mine, stii de ce wink.gif

edit: as vrea sa fie facuta din usturoi, cu un miez de Salam de Sibiu si coaja sa fie din rosii oltenesti licklips.gif biggrin.gif

user posted image
Mrs. Rogers
Azi dimineata am discutat cu un physiotherapist si mi-a spus ca mingea e excelenta pentru execrcitii si ca exista un nou trend , si anume sa folosesti mingea in loc de scaun , de exemplu cand stai la calculator . Pe minge , stai corect in mod natural, fara sa depui efort in mod constient . Cand am sa scriu pe han de pe minge , am sa te anunt jamie.gif
Cla
QUOTE (toxic @ 2 Dec 2006, 05:57 PM)
Azi dimineata am discutat cu un physiotherapist si mi-a spus ca mingea e excelenta pentru execrcitii si ca exista un nou trend , si anume sa folosesti mingea in loc de scaun , de exemplu cand stai la calculator .

Sa-i zici lu' pisicoiul tau ca "trendul" era deja actual pe când el era doar o basica "lost in space" spoton.gif
Bineînteles ca o folosesti ca scaun, doar n-o s-o-ti pui în cap... blink.gif
Mrs. Rogers
Lasa-l ca-i batran , dar simpatic . Mai are vreo 2 ani pana la pensie, totul e nou pentru el ... rolleyes.gif
Anyway, bine ca mi-ai zis ca nu se pune in cap , iti dai seama cum scriam cu ea pe cap biggrin.gif
Cla
wink.gif si eu folosesc o minge de-aia, toxic.
1 - te obliga sa sezi cu spatele drept
2 - e sanatos, daca ai probleme cu sira spinarii, dar îti dai seama ce bine face doar dupa vreo juma de an.
Dar atunci stii s-o apreciezi.
Sunt si mai multe feluri. Depinde de greutate, etc, alte chestii.
Eu nu-s pisicotherapeut, dar m-am aranjat cu ei. Si - ce-i mai important, cu spatele meu smile.gif
Erwin
Hei, Cla, mi-ar prinde bine şi mie o loptă d'aia, dar la noi n-am văzut... unsure.gif
aş schimba scaunul ăsta că deja l-am deşălat tot şi scârţâie îngrozitor...
ca spatele meu de când cu protruzia discală L5-S1... hh.gif
Mrs. Rogers
In cazul asta exista un execrcitiu foarte eficient si usor pe care poti sa-l faci . Zice-se ca cei care au dureri de spate sau discopatii in zona lombara au o ameliorare evidenta dupa ce fac cateva zile/ spatamani exercitiul . Eu il fac preventiv fiindca in trecut am avut ceva probleme ...
Cat despre lopta , in Ungaria sigur gasesti , avand in vedere ca locuiesti aproape . Sau de pe net poti sa comanzi...
Cla
QUOTE (Erwin @ 4 Dec 2006, 12:45 AM)
Hei, Cla, mi-ar prinde bine şi mie o loptă d'aia, dar la noi n-am văzut... unsure.gif
ca spatele meu de când cu protruzia discală L5-S1... hh.gif

Si tu L5-S1?! ohmy.gif Tre' sa bem o bere pe asta, noi, hârbii... biggrin.gif
Trebuie sa gasesti asa o minge si pe la voi, Erwin, întreaba aici http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?showforum=135 de articole de ortopedie, poate stie cineva.
Erwin
ia o Timişoreana virtuală, e Lux! spoton.gif

user posted image
Cla
drool.gif mersi drunk.gif
o s-o amestec cu astea, sa ne-ajunga biggrin.gif

user posted image
Mrs. Rogers
Cla, am primit mingea ...Scriu de pe minge biggrin.gif
Cla
clapping.gif sper sa-ti faca bine smile.gif
Vrem pozeee biggrin.gif
Mrs. Rogers
Dam, stiu ca nu-s valabila fara poze si jurnal biggrin.gif devil.gif

sigur ca-mi face bine, nu se vede ca deja scriu mai citet? rolleyes.gif
anyway, a mea are 2 manere laterale , de care se agata niste chestii cu care fac exercitii la maini .

user posted image
Yvonne
Io stau pe doua perne, turceste, cacarjata, chinuita, indoita, amortita si tastez vere...tastez.....si intre postari uneori fuga dupa pisica..... rofl.gif
Yvonne
QUOTE (Cla @ 30 Nov 2006, 11:49 PM)
Ce preferati, ce ati încercat?
Hamam, Sauna, Jacuzzi, Whirlpool, Fango, masaj simplu, masaj thailandez ( biggrin.gif )?
Zi-ne-ti si noua wink.gif

edit: nu cred ca ati facut in fiecare zi baie in lapte de magarita,
dar... niste creme... ceva? rolleyes.gif

Kamasutra se pune ? sorry.gif thumb_yello.gif ohyeah.gif
Mrs. Rogers
Normal ca se pune ... cea mai eficienta biggrin.gif
Yvonne
QUOTE (toxic @ 11 Dec 2006, 04:22 PM)
Normal ca se pune ... cea mai eficienta biggrin.gif

...dupa cum spui Toxic...cea mai complexa si placuta si relaxanta...... sorry.gif
Mrs. Rogers
nici cu mingea nu ma plang biggrin.gif desi e o pozitie ciudata , ca stau mai jos ca de obicei la birou smile.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.