QUOTE(axel @ 20 Jan 2008, 04:46 AM)
Cum spuneam, pune mana pe o carte de fizica
Imi pare rau sa te dezamagesc dar in cartea de fizica nu scrie despre zero-point-energy. Sau nu scria cand m-am uitat eu ultima oara. Nici ca un 'crevete pistol' foloseste cu suces fuziunea la rece de milioane de ani producand un efect de cavitatie. Din `38 au mai evoluat si legile astea ale fizicii. Ca sa te lamuresc, distractia asta cu overunity pare un perpetuum mobile de speta a 2-a dar nu este. Pentru ca... vezi ce zice Tom Bearden. Daca te tin neuronii citeste teoria unificata a campului (care a rezultat din unificarea th corzilor, adaugarea a celei de-a 11a dimensiuni bla, bla..)
Omul asta are dreptate. Si eu am citit despre pompa hydrosonica care foloseste efectul de cavitatie, si am spus si la altii si stiti ce mi-au spus? Ca au dat deja avansul la centrala aristonnustiucare.
Nu-i poti face omului binele cu forta.
Metode de capturare a 'energiei negative' (mai cititi inainte de a comenta! ca la fotbal, medicina si zero-point-energy se pricep toti) sunt nenumarate, gasiti
aici 1600 pagini de schite si patente explicate.
Eu nu am crezut, ca asa sunt eu: " ce, ma prostesti in fata?!"
Si m-am uitat si pe youtube unde.. e raiul lu `toma necrediciosu`
aici sunt printre alte prostii o multime de linkuri catre resurse pe tema asta pentru cei care vor sa citeasca.
Restul... "fericiti cei saraci cu duhul`"
Remember: "STATUL TE VREA PROST!"
Cautati pe web si cititi. Nu va luati dupa aia care "le stiu pe toate, ca asa scrie in cartea de fizica"... Of!...
PS: daca nu functioneaza linkul, nu va speriati, astfel de site-uri sunt sterse sistematic. Cautati cuvintele cheie pe web: free energy, water power, water power cell, Brown gas, Stanlet Meyer, Bedini motor, Newman motor, zero-point-energy, negative energy, cold fusion