eu am inceput anul in forta.
Ofensiva pe toate planurile, cu tinte mai mult sau mai putin precise dar cu multa determinare si ambitie.
Pe plan sentimental vreau sa imi refac viata si sunt in cautare activa a unei perechi si deja sunt ceva perspective
Pe plan profesional, ramane ca solutie de rezerva reangajarea poate intr-un departament de marketing sau o agentie de publicitate, daca nu reusesc sa redresez afacerile.
Pe plan financiar, aici e mai greu dar trebuie neaparat sa ma redresez si sa recuperez banii pierduti, asta ar merge in legatura stransa cu planul profesional si cu cel al afacerilor.
In ceea ce priveste afacerile sunt hotarat sa le dezvolt pe amandoua si sa le fac rentabile, deja am demarat niste actiuni in acest sens.
Pe plan personal, m-am hotarat ca in acest an sa imi largesc orizontul si ma gandesc foarte serios sa urmez inca o facultate, am de ales intre psihologie si arhitectura, amandoua mi-ar place sa le fac dar trebuie sa ma hotarasc doar pe una daca vreau sa o fac cum trebuie, pentru fiecare exista argumente pro si contra si as fi recunoscator daca cineva de pe aici ar aduce oarece argumente favorabile uneia sau alteia dintre optiuni....
Cam astea sunt obiectivele mele asumate cu tarie (de fapt cu vinisor
) la inceputul acestui an.