Shaq
26 Feb 2008, 08:39 PM
Acest topic este dedicat inserturilor de carti, din ziarele si revistele din Romania.
25 februarie - Saptamina Financiara - carte - Toti Oamenii Presedintelui ( de Carl Bernstein si Bob Woodward).
Luni 3 martie - Saptamana Financiara ne ofera cartea lui Paul Erdeman Ultimele zile ale Americii.
andra_v
26 Feb 2008, 08:54 PM
Bine ai venit, Shaq!
Comentarii legate de cartea "Toti Oamenii Presedintelui", sau "Ultimele zile ale Americii"? Acest subforum este dedicat exclusiv discutiilor pe tema cartilor.
Mihai
27 Feb 2008, 09:47 PM
Andra, topicul acesta este omologul celui de la "Teatru si Film", care se refera la inserturi de DVD-uri.
Si daca tot vorbim de carti - astazi,
Cotidianul a aparut cu cartea
O lume se destrama, scrisa de
Chinua Achebe. Pretul e 6 ron, parca.
Mihai
5 Mar 2008, 12:28 PM
Astazi
Cotidianul a aparut cu cartea
Insecta, scrisa de Claire Castillon.
Shaq
10 Mar 2008, 09:06 PM
De astazi, 10 martie Saptamana Financiara ofera cartea "Cum Sa Fii O Lady. Mic Tratat De Eleganta" de Candance Simpson-Gilles. din pacate este numai pentru fete
Shaq
16 Mar 2008, 05:27 PM
Din 17 martie, Saptamana Financiara ne ofera cartea "Sub semnul riscului" de Paul Erdman.
madmax22
23 Mar 2008, 05:06 PM
QUOTE(Shaq @ 26 Feb 2008, 08:39 PM)
Acest topic este dedicat inserturilor de carti, din ziarele si revistele din Romania.
Luni 3 martie - Saptamana Financiara ne ofera cartea lui Paul Erdeman Ultimele zile ale Americii.
o carte excelenta, am inceput sa o citesc si e chiar buna....pe undeva reflecta si realitatea din infecta tara numita America
Mihai
25 Mar 2008, 11:54 PM
Cotidianul distribuie miercuri, 26 martie, cartea
Femei in tara barbatilor, la pretul de 6 ron.
„Femei in tara barbatilor“, aparuta la Editura Univers, cuprinde textele a 23 de autoare celebre, unele dintre cele mai „barbate“ scriitoare pe care le-a dat literatura universala. Veti gasi aici scrieri de Amandine Lucille Aurore Dupin, alias George Sand, cea care isi irita contemporanii purtind haine barbatesti, fumind pipa si luindu-si un pseudonim masculin.
madmax22
21 Jul 2008, 06:13 PM
topicul asta e mort.....nasol, chiar imi placea, noroc ca mai citsc pe net ce apare in SFin ca sa stiu daca cumpar sau nu....
saptamana asta a aparut cartea "Regulile Marthei" scrisa evident de Martha Stewart....o tipa care am inteles ca fost inchisa chiar pentru ca si-a exprimat libera parerea.....
sunt putin curios ce apare saptamana viitoare in sfin.....puteam gasi in ziar dar nu l-am cumparat ca totusi nu iau orice....
Mihai
30 Jul 2008, 12:27 AM
Saptamana Financiara a aparut luni cu cartea Spionaj, de Ernest Volkman.
Cotidianul apare maine cu cartea Arca lui Noe, Ulise & Co. - o antologie de proza.
Aramis
19 Nov 2008, 01:00 PM
Astazi a aparut Arhipelagul Gulag, vol.1 impreuna cu ziarul Cotidianul (pret 5.9 RON). Cartea va fi scoasa in 3 volume.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.