Se vede ca sunt unii care ori nu stiu sa citeasca, ori n-au avut chef, da' sariti repede cu gura:
Fetele au fost la New York, la emisiunea intitulata America's Got Talent - America are talent.
1 la mana: alea n-aveau ce cauta acolo pentru ca ideea emisiunii e sa promoveze personaje ce locuiesc in America, nu care se plimba pe-acolo sau mai stiu eu ce fac... Din cate stiu madamele nu stateau in America, da' poate ma insel...
2 la mana: pentru America ii trebuie viza oricui, indiferent de natie! Asa ca eu stiam ce spuneam cand am zis ca prostilor n-ar trebui sa li se dea viza.
Proaste pentru ca si-au ales un cantec extrem de greu pentru posibilitatile lor. Poate daca s-ar fi rezumat la ceva gen Cheeky girls sau cine stie ce cantec din asta fabricat in 5 minute, ar fi avut o sansa sa dea mai bine si macar sa nu ne faca de ras. Plus ca ce costumatie aveau pe ele - jalnic! Plus tupeul nesimtit care, surprinzator, n-a tinut la "toti" americanii din juriu (David Haselhoff) insa a tinut la britanic (i-am uitat numele).
Sincer: o costumatie mai acatarii, o coregrafie mai buna si un cantec ieftin, asezonate cu bun simt, le-ar fi facut sa para altfel, sa pice intr-o lumina mai buna.
Cat despre public: logic ca le-au placut, ca doar s-au cracanat de ras, ce? Voua nu v-ar place cineva care va face sa va imprastiati de ras? Plus ca aveau si tzatze si cur de fluturat prin fata lor, normal ca le-au vrut la Las Vegas
Pe vremea cand aveam sanse sa ma uit la TV (
) urmaream emisiuni de genul tocmai pentru a rade de prostia multora si-a ma minuna de cei 1% care intr-adevar aveau un talent iesit din comun si iti incantau auzul si/sau vazul intr-un mod tare placut! Dar ma bucur ca nu am apucat sa le vad pe madame live, ca-mi sapam o groapa sa ma ascund
Sper doar ca nu le-a vazut sefa