Daniel wrote:
Mult mai teama imi este de Google & Overture & Inktomi & AlltheWeb & AltaVista
Mihai wrote:
Chiar ar fi interesanta o asemenea combinatie...
Mai Mihai, hai sa fim seriosi un pic. Daca s-ar intampla ce zici tu mai sus, ce concurenta ar mai fi aia, un super-monstru GYAAIO si pigmeii WiseNut, Teoma si alti mai maruntei – inclusiv MSN, care momentan e un pigmeu comparativ cu Google..
Da Domnul sa NU se intample combinatia!
amenophis wrote:
Daca nu apari la Google, existi ?.
De ce asa de complicat; mult mai simplu:
NU ESTI IN GOOGLE, NU EXISTI.
Oricum e putin exagerat pentru ca Yahoo! ca maine il egaleaza pe Google.
Asta nu inseamna ca Google va pierde clienti. Magnetul Google e muuuult prea puternic, chiar daca Yahoo! ar da rezultate mai relevante decat Google.
Mihai wrote:
Microsoft a angajat importanti informaticieni si matematicieni
Pai ce? Google se lasa mai prejos? Vezi:
What's Google's Secret Weapon? An Army of Ph.D.'sSi nu numai ca achizitioneaza genii, dar face tot posibilul ca sa-I convinga pe cei de “din-auntru” sa nu plece.
Vezi:
Will Google IPO will set off talent exodusBenficiile acordate de Google pentru angajatii firmei sunt un vis. Vezi:
Google California Benefits amenophis wrote:
Google it, I'm Googled, to Google, Googling someone, Googling, Goooooooogle, Googularity
Acuma stiu eu de ce in Banat la noi, se zice Goo Goo LAN.
amenophis wrote:
Google si Microsoft concurenti ?
Da. Google si WiseNut sunt de asemenea concurenti. Dar poti sa compari un Porsche Carrera cu un Toyota Corolla? NU poti.
Cat despre MSN, hai sa asteptam cateva luni pana apar pe piata cu motorul lor de cautare. Personal ma indoiesc ca va fi mai bun decat Google, sau chiar Yahoo! Sunt insa convins ca va avea cateva gizmos FOARTE interesante si utile.