fara nato si ue eram unde ne-a lasat ceasca.
corect.
datorita nato si ue putem calatori liber in toata lumea si milioane de romani o fac
e mai este vorba si de cati bani avem in buzunar.
putem sa muncim fara probleme in cele mai multe tari europene
inca nu putem munci ca si cetateni ai UE acolo unde vrem, mai trebuie sa treac ceva timp, dar ramane sa vedem daca nu vom fi la fel ca turcii, marocanii, algerienii, libanezii, etc. care de ani de zile incearca sa se integreze dar sunt marginalizati elegant prin fel si fel de tertipuri.
eu care aproape ca muream de foame inainte de 89
nici eu nu o duceam mai bine atunci, iar azi as putea spune ca am cam tot ce-si poate dori un om, totusi nu traiesc singur in aceasta tara si nu sunt nici orb nici surd, poate de acea am constatat dupa 89 ca foamea nu este cea mai tampita stare prin care poti sa treci.
uita-te pe strada sa vezi ce masini mai circula, uita-te pe la marginea majoritatii oraselor mari ca sa vezi cartiere noi de vile....evident ca sint exceptati cei care sparg seminte
nu cred ca ofensezi pe nimeni, exista oameni in aceasta tara care stau la poarta unor vile si sparg seminte, nu m-ar deranja prea mult acest lucru, ma deranjaza ca facem atata caz de copii strazii, de batranii neajutorati, de drumurile proaste, de cainii fara stapan, etc. dar avem pe strazi ultimele noutati in materie de masini, toale, givaiere, telefoane, etc.
P.S. Dar ce legatura au toate astea cu gazele lui Putin?