Mişto răspunsuri, bravo. Acum că ne-am lămurit cu chestia asta cu direcţile ascunse de la Scoala De Iarna De Jurnalism sa vedem ce trebuie sa faceti daca vreti sa deveniti jurnalisti. E o gogoritză chestia aia cu eu vreau sa ajung jurnalist de investigaţii. Fals. Sau eu vreau să fiu moderator, bla, bla, bla. Nimereşti cumva īn lumea mass mediei şi vezi după aia ce se alege din tine. Să nu ne īmbătăm cu apă rece. Văd că v-aţi adunat ceva īnvăţacei la Scoala De Iarnă De Jurnalism aşa că Romānia poate răsfula liniştită, o nouă generaţie de jurnalişti bengoşi va salva democraţia dāmboviţeană de la colapsul crizat globalist.
Acum, ascultaţi aici la bufnil: care are chef, curaj, imaginaţie, zăpăceală, ambiţie să zică aici la Scoala De Iarnă De Jurnalism ce īntrebări, trei la număr, i-ar pune lui Obama dacă l-ar īntālni īntr-o piaţă din Romānia tārguindu-se pentr un kil de cartofi.
PS: Luaţi īn serios temele că vorbesc serios, facem treabă bună aici. Pānă acum sunt extrem de mulţumit de răspunsurile voastre.