QUOTE (little1 @ 18 Mar 2004, 07:13 PM) |
fain subiect. daca nu-l deschidea el, il deschideam io here goes nothing: imaginile pot fi: - voluntare: cum vrei tu sa fii -involuntare: cum te vad altii ca esti fiecare dintre ele se subdivid in: -asumate -neasumate o istorie a imaginii ar fi de ajutor. multe de invatat.. ce am descoperit e ca mediul sustine imaginea. in functie de mediu, se schimba. tre sa adaug ca asta se intampla doar amatorilor, adica noua , in general. state ca america, anglia, franta etc. au o filosofie a imaginii incredibila. si care e strins legata de istorie, sau mai bine spus de modul in care isi interpreteaza istoria. astfel incat poti foarte usor gasi sub o imagine o alta imagine, si asta la nesfarsit (ba nu, depinde de puterea - economica in primul rand - a statului respectiv); si mai e ceva: fiecare dintre imagini sunt sustinute foarte bine, cu dovezi si sange si mizerie) as intreba de ce e importanta imaginea... raspunsul pe care l-am gasit e ca: - imaginea e autostrada pe care circula puterea; poate fi lina sau cu gropi; cu o banda sau cu 10 benzi de circulatie;etc.. -imaginea e cel mai important lucru care de fapt nu conteaza; ambalajul, pe care nu-l poti manca. -imaginea este primul lucru de care trebuie sa inveti sa te separi; cand intre imagine si tine, in loc de interfata multimedia este semnul egal, te pierzi. devii prada. -in secolul informatiei, imaginea face mai mult decat multe cuvinte. si nu ma refer doar la vizual. un ton, un parfum, o culoare.. blessings, Emanuel |
QUOTE |
[...]-mi recitesc lecturile personale pe grupurile de discutie? Chiar este necesar sa facem parada literaro-filozofica? |
QUOTE |
Dar nu-mi permit sa-i ingan in loc sa-i citez (iar daca i-as cita as face-o ca referinta la o idee proprie) asa cum am citit la cineva ca venind de la el ("Eu sunt acum si aici"). Probabil ca ar trebui prin paradox sa nu mai fie nicaieri daca ar fi "acum si aici". Iluminatii nu umbla pe forumuri. Cu respect pentru voi toti! |
QUOTE (free @ 16 Mar 2004, 03:21 PM) |
Imaginea mea o fac cei din jurul meu, asa cum ma vad ei pe mine. Cred ca e o pierdere de timp sa-mi schimb "imaginea" , sa -i fac sa ma vada altfel decat sunt. Asta e cel mai bun lucru sa fii cine esti. |
QUOTE (JustMe @ 16 Mar 2004, 06:51 PM) |
Cel care a luptat mai mult cu el insusi, ajunge departe si reuseste! |
QUOTE (little1 @ 23 Mar 2004, 06:24 PM) |
cred ca exista o legatura foarte puternica intre Legenda Personala si Imaginea Personala. Ori de cate ori ne reinventam (asta inteleg prin imagine asumata), imaginea se up-gradeaza. sub lupa celorlalti (majoritatea ne vor binele! cine a zis ca "infernul sunt ceilalti!" ? mare mincinos ) apari altfel. de fiecare data cand esti intr-un anumit mediu, in care te-ai comportat intr-un anume fel, odata sau mai des, tinzi sa pastrezi imaginea din trecut. mi se intampla sa intalnesc vechi (si necizelati prieteni) si sa ma comport fata de ei ca odinioara, cu toate ca eu sunt altul. mi-am asumat alta imagine. problema se numeste "a fi vertical". istoria conteaza. istoria tarii. o tara care a dat dovada de intransigenta, de integritate morala in politica sa, e un exemplu urmat in general de locuitorii ei. |
QUOTE (secunda @ 24 Mar 2004, 12:39 AM) |
eu nu am inteles de ce aceasta agresivitate, dl. Ovidiu . inteleg ca trebuie sa ne cunoastem, "sa ne vindem" insa de ce la modul agresiv sa se intample asta? intr-o lume care e bombardata, care se afla sub spaima terorismului si a unor boli fara leac, cum suna "arma mortala"? poate ca trebuie sa ne trezim din amorteala, insa sper ca nu pentru a ucide- ( si ) la modul figurat. |
QUOTE (gragulea @ 5 Apr 2004, 04:28 PM) |
Cu placere Calfa. Cat despre kestia cu lupta de sine e un sablon asa de scorojit, incat nu mai ajuta nimanui de mult. Lupta-te cu tine cand n-ai noroc si ai sa vezi ca nu-ti ajuta la nimic. Multi dintre noi nu recunoastem cu nici un chip ca am avut si noroc. Nu, toti suntem niste fiinte al naibii de alese fata de ai din jur si numai noua ne datoram "ascensiunea"...brrr! |
QUOTE (calfa @ 5 Apr 2004, 03:43 PM) |
Multzam de tip (Osho) inca o data, gragulea ! E de nota 10 ! Ovidiu, daca JustMe ar fi scris "Cel care a luptat mai mult pentru a descoperi cine e el insusi, ajunge departe si reuseste !" in loc de "Cel care a luptat mai mult cu el insusi, ajunge departe si reuseste!" ar fi fost OK din punctul tau (bufnilian ) de vedere ? |
QUOTE (cameron @ 14 Nov 2003, 10:01 PM) |
Sa ma definesc intr-o singura propozitie? Greu..cumplit de greu.. Sunt simplitate, complexitate, ambalaj, profunzime, egoism, incredere, sinceritate, singuratate, tristete. |
QUOTE (^mami^6 @ 4 May 2004, 07:18 AM) |
Belea am cautat, belea am gasit... . Fie, am intrat in hora, joc. Te rog, sa nu razi de mine. Ai dreptate, unele virgule, poate le pun fara rost, unde nu ar trebui sa fie. Dar, asa simt eu, uneori, ca acolo le e locul! Alteori, sunt prolixa, asta sunt, ma pierd in detalii inutile, chiar daca nu imi doresc acest lucru. *M-ai intrebat, ce e cu virgula. Bun. E o bifurcatie. Adica, m-am gandit, ce fel de OM sunt. Imi trebuiau 10 cuvinte, doar atat. Incercasem, ceva de genul: "Sunt un OM,......". Dar, nu a mers, ieseau 11 cuvinte. Am renuntat la "un", ca sa pot respecta regula!! Insa virgula aceea, am vrut sa o las. Am gresit, cumva? Care-i parerea ta? *Care OM?... Pai...acela, "care nu vrea sa faca umbra pamantului degeaba". Cum sa iti explic? Of, nu prea stiu cum sa o fac. * "Cel asteptat? Cel despre care se vorbea anterior? Esti Fiinta fiintelor?" Am citit postarile facute de altii (doar, in fuga), pentru ca nu am vrut sa fiu influentata, atunci cand, ma gandeam la propozitia mea, la imaginea personala. Nu stiu, despre cine se vorbea anterior. De aceea am revenit. Acum pot citi si "rumega", mesajele de pe aici. Am scris propozitia mea, din curiozitate. Poate asa, "discutand" putin cu tine, am sa inteleg unele lucruri, pe care pana acum, nu le-am inteles. Cand am zis ca nu vreau sa fac umbra pamantului degeaba, m-am gandit ca, vreau sa fac, cat traiesc, ceea ce pot, ceea ce am puterea sa fac, pentru mine si pentru cei din jurul meu. Cam asa ceva. |
QUOTE |
Sunt foarte multe feluri de iubire. Merita experimentate ! |
QUOTE |
El e maestrul interior ? |