Pana si chestia cu levitatul... Daca ati fost atenti, nu se lasa filmat sau privit decat din spate in momentul in care "leviteaza". Parerea mea este ca intr-un anume fel acopera cu un picior varful celuilalt pe care se ridica sau ceva de genul asta.
lol asa e E.B.E aia ai ghicito:)cu levitatul se foloseste de o iluzie pe nume balducci si acopera varful piciorului,,asta merge din-trun anumit unghi.....cand face pe strada levitatia face iluzia balducci,si acele imagini care se vad cand leviteaza de la spate am aflat ca alea sunt trucate in studio
reactile oamenilor sunt alea cand vad levitatia balducci si pe urma baga imaginile din studio,daca ati observat ca mai intai se pune intr-o parte in fatza oamenilor(ca face balducci)si pe urma se schimba brusc se vede cu spatele(alea sunt alte imagini trucate...)
Sunt multe care le-am aflat si eu singur..cum ar fi aia cu rasucitul mainii.unele cu cititul gandului,cu cartile..le stiu cam pe toate
sunt pasionat de dastea,Am facut ogramada oameni si o gramada de tipe sa ramana masca,cu toate ca am 17 ani...Insa nu pot devenii celebru fiindca nu sunt trucurile mele,stiti ca fiecare magician are un anumit truc al lui care e cel mai tare..Documentarul street magic a fost facut in 96 oricum multi le-au aflat dar abia prin 2002-2003:))deci tot nu sunt smekeri ca ei in 96 cand facea david blaine scamatorii ei se jucau in tzarana...Oricum smekerul e ala care le-a inventat nu ala care le afla si elacum...Oricum trebuie sa recunoastem ca e tare ,acum el are 30-31 de ani in 96 avea cam 23 de ani..La 23 de ani sa faci asemenea scamatorii cand pe-atunci altii habar n-aveau cum le face...atunci chiar ziceau ca e diavolul ...
si eu cand am vazut street magic prima data am ramas masca,,,mai ales aia cu moneda,sau aia cu levitatul.