Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Post TV Urmariti Cel Mai Des?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2, 3
Michelle
Realitatea -pentru stiri,M6 -pentru documentarele sociale de duminica seara(excelente!),Discovery -pentru documentarele de calatorie ,BBC prime -pentru cooking si decoratiuni.
mutulica
am tot pachetul discovery. nu ma prea uit la tv, decit rar, dar atunci gasesc sigur ceva interesant pe vreun canal discovery
dojo
Mai nou stau very much online, dar cand casc gura la TV prefer "Discovery". Si Animal Planet ... uneori ma uit si pe Reality. Pe EuroSport la Fight Club si din cand in cand pe MTV la The osbournes si Pimp my ride. Uneori ma uit la Hallmark .. se intampla sa aiba filme interesante wink.gif ... uneori

Cel mai mare procent insa in cazul meu il are Discovery.
Superunknown
Ma uit rar la TV, dar preferatele mele sint Realitatea TV si Euronews.
mutulica
antena 1 a devenit prea politic... prea PUR tongue.gif
dascalita
N-am un post preferat...Realitatea pentru stiri,Halmark pentru filme si Discovery pentru noptile de insomnie.A!Am uitat de Animal Planet...
Hexor
La Tv nu prea stau .Mai mult pe internet.Totusi ma uit la Pro Tv, antena 1 etc. in general unde gasesc un program care imi place las Tv acolo. thumb_yello.gif
Gurutzu^
Votez National TV. Barrie stie de ce.
Vornicum
Discovery si National Geographic.
Cand cum.
axyutza
Mie imi plac filmele de pe hallmark.... si in general, unde sunt filme pe postu' ala ma uit....
Ma mai uit si pe MTV - pentru Pimp my ride, Animal Planet (sper sa ajung si eu veterinar), si inrest, stiri, pe ce canal apuc, nu ma prea intereseaza, stiri sa fie...
A, apropo... ma mai uit din cand in cand la desene sorry.gif rolleyes.gif, asta depinde pe ce, pe ce is mai faine in momentu' ala
Vornicum
Corect.
Cartoon Network urmaresc si eu cand nu am treaba. Ma uit la :
Fetitele Powerpuff, Samurai Jack si altele de genul care ma bine dispun.

the Child in me
bunicu'Gilbert
stiri: Realitatea TV;
fotbal, rugby, F1: unde se transmite si in gral competitiile de varf
filmele sunt depasite, nu merita timpul pierdut
mai mult timp il petrec pe internet

Eclectic
QUOTE (PatricianuS @ 31 Aug 2005, 02:40 PM)
Corect.
Cartoon Network urmaresc si eu cand nu am treaba. Ma uit la :
Fetitele Powerpuff, Samurai Jack si altele de genul care ma bine dispun.

the Child in me

Asta explica multe... roflmao.gif
sunny26
Realitatea Tv pt stiri si in ultima vreme si National TV - au o echipa destul de buna la departamentul de stiri , i-am vazut in action so I know what I'm saying! wink.gif

In rest Discovery, Cartoon, Hallmark...si uneori HBO.

Insa TV incepe sa ramana in urma, internetul ii ia usor locul.
Cucu Mucu
Discovery - Myth Buster e super, ca si Eco Challenge. In rest prima pt carcotasi si antena+tvr pt stiri.
Edit: Eco Challenge e pe AXN laugh.gif
valeria
Pentru stiri PRO TV si Antena 1 si 3 si Realitatea.
Pentru divertisment: PRO TV, Antena 1, Prima TV.
Pentru documentare Discovery, Canalul Geografic (nu-mi iese in engleza!), Explore, Animal Planet.
Pentru filme: dupa caz, cand mai e timp
Si pentru restul... toate celelalte! smile.gif

Ca eu numai asta fac toata ziua! biggrin.gif
Aramis
Citind pe aici am observat ca lumea se mai uita la desene animate smile.gif Eu nu m-am mai uitat la desene de muuuult (asta daca nu iau in considerare Chicken Little vazut saptamana trecuta). Pe Cartoon cred ca nu m-am mai uitat de vreun an sad.gif
Kyklos
Tot ce tine de Discovery sunt multe emisiuni pe placul meu ......din pacate multe emisiuni de calitate sunt difuzate noaptea .
dojo
Tot pe Discovery stateam si eu cel mai des. Acum nu mai apuc, nu mai am nici comp cu tuner. Poate imi aduc din germania un tuner extern pentru laptop. Discovery a fost mereu preferatul smile.gif
Fitzcarraldo
OTV, ma ajuta sa adorm dupa 5 minute, in prealabil imi setez tv-ul pe sleep.
gabitza ^
TV'u am si uitat cum arata...ma uit atat de rar...e haios pimp my ride si ma mai uit in cate o duminica, oricum discovery e printre preferate, crime night...intr-o vreme nu ratam deloc...cateva seriale de pe hallmark...odata la o suta de ani...si recunosc...cand sunt in concediu ma mai uit la cate un episod din tanar si nelinistit.... sorry.gif ...nu dati cu pietre va rog.
in rest, totul e plictisitor, programe TV de proasta calitate...la stiri nu ma uit, citesc presa la munci ca sa ma pun la curent cu ce se mai intampla in lume.
G.
Ovidiu Bufnila
QUOTE (Mihai @ 29 Mar 2003, 10:03 AM)
Sondajele spun ca marea batalie se da intre Pro Tv si Antena 1. In spate, la mica distanta se afla Romania 1 si Prima TV.
Dumnevoastra ce televiziune preferati?

O deosebita placere pentru mine sa rup din cand in cand o vorba cu preabunul Mihai care gazduieste multe dintre ghidusiile noastre cu ingaduinta si intelegere! Eu prefer zappingul fiindca e aproximativ o valuriri televizata. Extrag astfel o esenta a lumii, intr-un moment al meu, de taina. Excelent topic, pe masura vremurilor! Bravo Mihai!
Serenity
Sa nu radeti, dar am ajuns sa ma uit foarte mult pe Tvr 1 (asta insemnand un procent foarte mare din timpul foarte scurt pe care il petrec in fata televizorului) cand e vorba de filme si seriale. In comparatie cu Pro Tv-ul care imi provoaca indigestie numai la vederea promo-urilor, mi se pare de bun simt... In rest, mereu cand dau pe National Geografic gasesc o emisiune sau un documentar interesant, asa ca i-am declarat si lui dragostea mea eterna. In ultima perioada (cat au fost olimpiadele) m-am uitat mult si pe Eurosport. Pe Hallmark m-as uita mai des daca colega nu l-ar considera un post prea 'baptistic' si nu ar face bube de fiecare data cand dau acolo...

... mai urmaresc, cand am ocazia, In gura presei cu Badea pe Antena 3, Urban Groove pe Tv K-lumea, meciurile mai importante din campionatul nostru, cupa UEFA si Champions League, cate un film pe Pro Cinema.

... stiri nu am gasit inca pe nici un post care sa nu-mi faca stomacul sa protesteze sad.gif
YoyoMan
Si stirile cele mai OK tot pe TVR1 sunt in ultima vreme...
Nu radem de tine smile.gif
actionmedia
Am redescoperit TVR. In ultima vreme s-a schimbat in bine. Este mult mai obiectiv. Stirile sunt bune. Tlak Shourile sunt bune. Filmele sunt bune.... E o televiziune O.K.

Daca aveam cablu, cu siguranta eram pe Discovery si pe Realitatea, insa de cand m-am mutat am refuzat sa mai pun cablu pentru ca Astralul e de cacao si mi se pare prea scump pentru ce ofera. In plus nu prea am timp sa ma uit la TV. Daca il tin aprins il tin mai mult de background. Ca sa bazaie ceva acolo. Mai mult de 20 minute la stiri nu ma uit. Poate daca prind un film bun, inainte de culcare mai stau. Cu atena de camera prind doar TVR 1 si 2, ProTV, Antena 1 si TV K lumea. E suficient.
nefertiti-old
Intr-adevar, si mie mi se pare ca TVR e mai placut in ultima vreme. La stiri s-a mai schimbat cate ceva, au transmisiuni sportive destule, tocshourile sunt si ele mai de calitate decat la alte posturi, pentru ca nu sunt axate pe senzatie... mai au diverse emisiuni de cultura generala, documentare. Chiar e un post echilibrat si mult mai pe gustul meu decat Antena, Pro sau Prima. Singurul lucru care nu-mi place la TVR sunt emisiunile de divertisment, dar la alea oricum nu ma uit, asa ca...

Dea
si eu tot la TVR1.
cat despre filme.. sunt excelente si-apoi mai este si avantajul ca nu sunt intrerupte de pauzele de reclama..
Tyra
Am inceput sa ma uit la Stiri mai des pe TVR decat pe alte posturi. S au schimbat mult in bine.

Seara, noaptea in mod special - cand ma uit cel mai des la tv, raman fidela Reality TV, Discovery si Animal Planet.
mutulica
desi sunt fan Discovery, am inceput sa ma uit des si la History - Viasat
tikky
CNN smile.gif
nefertiti-old
si discovery science are chestii misto...
wasp
Realitatea, VH-1, Discovery, History, AXN
mirona

Eu nu prea sunt fan TV dar daca prind telecomanda cel mai adesea ma uit la Discovery sau pe Hallmark.
Partea neplacuta cu Hallmarkul este ca se repeta prea mult filmele dar macar nu trebuie sa suport intreruperile pentru publicitate.
mutulica
era sa uit tv1000
filme bunute, dar acelasi pacat, se repeta in nestire
Tyra
tv1000? Ce post e asta? Se prinde si in Bucuresti?
mutulica
eu il prind pe rds&rcs
e din grupul de programe Viasat

later edit. daca intri pe www.port.ro il vei descoperi pe lista de programe. daca il prinzi vei descoperi si ca e subtitrat in limba romana
nefertiti-old
QUOTE (Tyra @ 20 Apr 2006, 03:43 PM)
tv1000? Ce post e asta? Se prinde si in Bucuresti?

se prinde si in bucuresti. dau filme ceva mai vechi.
Serenity
De vreo cateva zile incoace m-am tot uitat pe B1. Au bagat multe filme romanesti.
Mihai
In ultima perioada cel mai des urmaresc Realitatea Tv... hmm.gif
edittha
Stirile la realitatea tv; filmele la Antena 1: Discovery ptr tot ce e interesat; muzica pe Atomic........................
Kyklos
Realitatea are stiri de calitate...si ma uit mai mult pe Discovery ...vreau sa-mi fac bike rofl.gif
Kyklos
In ultima vreme B1TV...in fiecare seara ne serveste o portie de filme romanesti .... . Liceenii Rock 'n' Roll 35.gif
actionmedia
Stiri la Realitatea TV, desi in ultima vreme s-au cam prostit, asa ca dublez cu stiri fie de pe TVR fie de pe Pro sau Antena, asta, ca sa nu imi scape ceva.
Cel mai misto e sa vezi filme la TVR, e ca si cum te-ai uita la Hallmark sau HBO, nu iti intrerupe filmul pentru reclama. Bine are si o parte mai putin buna, m-am obisnuit ca filmul sa aibe pauze si nu prea mai pot sta 1 ora jumate in fata TV-ului.
Kyklos
TVR a inceput in ultima vreme sa aiba in grila filme de calitate...pentru asta jos palaria , ultimul film vizionat e CASA DE NISIP SI CEATA ....pacat ca filmele de genu sunt la miezul nopti.
March
In atentia celor care carcotesc in stil cotrocenist la adresa postului " Antena 3 " :

La Gala premiilor APTR ce a vut loc la Teatrul National pe 9 mai postul a obtinut premiul " Cel mai bun jurnal de stiri " !!

Aferim !
Eclectic
Cine a fost in juriu si care au fost criteriile?
Sau poti da macar un link catre un site din care putem afla asta?
March
QUOTE (Eclectic @ 15 May 2007, 07:43 PM)
Cine a fost in juriu si care au fost criteriile?
Sau poti da macar un link catre un site din care putem afla asta?

Citeste presa. Asculta stiriile tv. Intr-un cuvant , informeaza-te !
Eclectic
Nu era un raspuns rautacios, chiar te intrebam serios.
Cat priveste televizorul, nu prea am timp de el in timpul saptamanii. Imi era mai usor sa dai tu un link. Imi pare rau ca te-ai simtit ofensat. sad.gif Chiar vorbesc serios.

Intr-un cuvant , informeaza-te !

Sunt doua cuvinte. tongue.gif
Erwin
Discovery Channels (toate) plus National Geographic, când și când HBO și mai rar altele pentru filme, că știrile... la radio sau pe net
milimetru
Mi-am pierdut interesul pentru TV-urile romanesti... De ceva vreme s-au introdus in pachetul de baza citeva "noutati", ale caror programe ma atrag. Posturile la care ma uit cu predilectie in prezent:

1. Viasat History (la ora la care scriu ruleaza "Oamenii marilor", documentar 2002 despre "corabii de lemn, oameni de fier")
2. Travel&Living ("Mincaruri bizare" din Maroc blink.gif )
3. National Geographic ("Planeta la control - amenintarea vulcanilor")
4. Viasat Explorer ("Congeleaza-ma" - tiltu sugestiv...)

Imi pare rau ca nu prind Discovery Civilisation, dar asta e...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.