Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:CNA si violenta la stiri
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2
gio19ro
Daca e femeie, pun mana strans pe aparatul de fotografiat si strig dupa politie. Ea are de ales, sau fuge si abandoneaza aparatul sau ramane. smile.gif

Iar daca e barbat, si in Occident pun mana linistit pe el.
dead-cat
ce descrii tu e tilharie ph34r.gif ajungi la doftana in celula lu tovarasu'. laugh.gif

Iar daca e barbat, si in Occident pun mana linisti pe el.

n-ai decit sa-ncerci, dar fa-ti o asigurare juridica buna inainte. o sa-ti trebuiasca! rofl.gif
boy, ce-o sa-ti trebuiasca! rofl.gif
gio19ro
QUOTE (dead-cat @ 8 Jul 2004, 07:46 PM)
ce descrii tu e tilharie ph34r.gif ajungi la doftana in celula lu tovarasu'. laugh.gif

Te inseli. Aparatul il predau Politiei imediat.
n-ai decit sa-ncerci, dar fa-ti o asigurare juridica buna inainte. o sa-ti trebuiasca!

N-am nevoie de asigurare. Te asigur.
gio19ro
QUOTE (nefertiti @ 8 Jul 2004, 11:26 AM)
..exemplul ala cu acel hotel de pe litoral e chiar unul nefericit.

Eu astept aceeasi atitudine virulenta a mass-media si vizavi de starea hotelurilor lui Josif Armas, patronul hotelurilor din Herculane.
Asta insa nu se va intampla nicidata, "fratii.'." stiu de ce!
nefertiti-old
Dupa cum vad, gio interpreteza niste situatii ipotetice doar dupa cum i-ar conveni lui, nu dupa cum e legea. Chiar daca e imperfecta, si stim ca asa e, legea e doar cea pe care o avem deocamdata. Si cu asta, sa revenim on topic: sunteti sau nu de acord cu prezentarea unor scene violente in cadrul emisiunilor de stiri?
Eclectic
Situatia e cu dus si intors. Pe de o parte, prezentarea imaginilor violente poate avea un efect benefic, deoarece e o atentionare, sub genericul "Nu faceti la fel." Pe de alta parte, copiii pot fi grav afectati de aceste imagini. Totusi, cum raul nu ar trebui folosit pentru a face bine, nu cred ca ar trebui folosite.
gio19ro
Imbecilitatea managerilor TV si imbecilizarea publicului telespectator din Romania n-are margini. Zilnic la emisiunile de stiri, boboru' are parte de descinderi ale mascatilor. rofl.gif In fiecare zi se reia aceeasi tema, se dau imagini de arhiva, vechi de luni de zile, ca si cand ar fi proaspete etc.
Ultima nesimtire a televiziunilor: aparatele de supraveghere din locuintele camatarilor sunt atentat la siguranta nationala rofl.gif
Deci n-ai voie sa-ti supraveghezi video propria casa. Mai mult decat atat, azi au anuntat ca in casa lui Nutu s-au gasit doua boxe care aveau un spatiu liber care se preta la montarea de camere video, nici macar nu aveau montate camere video ci doar spatiul ala era taman bun pt a se monta camere video rofl.gif
Oricine face o comparatie intre emisiunile de stiri din UE si cele din Romania va sesiza diferenta. La noi jurnalistii put de lene si comoditate, asa ca inventeaza scenarii facile pt a avea ce prezenta.
Eclectic
gio, cred ca generalizarea ta nu e tocmai corecta. poate ca nu sunt cu totii asa.
gio19ro
N-am spus ca sunt toti dar asta e tendinta iar rezultatul e ca si cand ar fi aproape toti.
nefertiti-old
Iar discutia era despre violenta prezentata in cadrul stirilor. So... wink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.