YoyoMan, ce topicuri bagi!!! wow! Te rog spune-mi de unde iti vine inspiratia...
Aaaah complexele... Si eu am avut unul, acelasi ca si
Crisse, cred ca am mai spus de el... Inaltimea!!! Sint f inalta! Toata copilaria, adolescenta mi s-a spus din nou si din nou si din nou: Ce inalta e fata asta!!!
Vai ce ma deranja!!! Era normal...eram cea mai inalta din clasa, pe strada, in autobuz... la rinduri ma vedeai de la o posta...
Faptul ca mi s-a spus de mii de ori, a creat in mine un complex groaznic. Incepusem sa urasc ca sint asa! Mergeam gheboasa...
M-a vindecat faptul ca am venit in State. Aici americanii sint mult mai inalti ca romanii, incetul cu incetul m-am acceptat... Sint ok cu inaltimea mea acum, merg f dreapta...cind cineva se mira de mine, ma bufneste risul, nu ma mai doare deloc.
Acum in Ro, 2 dintre forumistii cu care m-am intilnit, s-au mirat de "inaltimea mea"
Ce simpatici au fost! : )
Dupa cum s-a mai spus, noi devenim constienti de asa numitele complexe ale noastre, datorita faptului ca cei din jur (parinti, frati, prieteni, cunoscuti, necunoscuti etc) au grija sa ni
le prezinte... si sa ne bata la cap cu ele...
Aceste vorbe ale lor, creaza "butoane dureroase" (pain buttons). Ca sa oprim crearea acestor "butoane", pur si simplu se cere un efort constient din partea noastra sa neutralizam acele vorbe. Cam greu, dar se poate.
Sa va dau un ex.
Am fost socata peste masura, cind mi s-a spus aici pe forum, ca sint lingusitoare.
Cine ma cunoaste, ride cind aude. Eu sint extrem de deschisa si directa. Citeodata prea directa.
Dupa ce am citit din nou si din nou ca mi se spunea asa, m-am strins...Cit pe ce ca aceste vorbe sa creeze in mine un complex. Aflu apoi de ce mi s-a spus asa.... ptr simplu fapt ca imi aratam aprecierea
f deschis fata de cite un forumist, sau fata de vreun topic. (Adevarul fiind ca Hanul gazduieste multe "capuri luminate", si dupa cum imi spunea
EBE, un procentaj mare de forumisti, au IQ peste medie... pe mine chestia asta m-a uimit...ca vizitasem mai multe forumuri si vazusem "nivelul" de inteligenta...)
Sa stiti ca la faza asta "m-am incapatinat" (vorba lui Yoyo : ) sa imi vad de-ale mele si sa nu schimb nimic. Cind am ceva de spus, o spun
exact cum gindesc si fara restringeri. In acelasi timp exercit bun simt si dau respect. Asta sint eu. Punct. Daca las ca cei din jur sa imi dirijeze comporatmentul, ma pierd si s-ar putea sa nu ma mai regasesc
In plus, vorbele acestea eu le consider ca o manipulare...no way ca ma las manipulata...mai ales de cineva care habar nu are cine sint.
Asa ca, la faza asta, voi spune f deschis ca imi place de
Calfa. Este un fin si un destept, si un moderator de nota 10.
Phew... ce bine ma simt ca am spus-o!