Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Genicon Uratu'
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3
Serenity
Edit: Totusi, m-ai avea pe constiinta? Macar asa sa ajung si eu in sufletul tau... 
Hai ca am fost tare la faza asta!

rofl.gif

Fac aici din nou apel la Aramis cu rugamintea de-as pedepsi copilul care, in ciuda varstei fragede, a luat-o pe cai gresite... ohyeah.gif Are prieteni imaginari (fantome) cu care face trafic de bomboane de menta si se implica in diferite activitati masonice, se travesteste in femeie seducatoare aparand pediferite site-uri de profil, nu-si mai bea lapticul si ma chinuie pe mine obligandu-ma sa beau si portia lui.. dry.gif A! Si prea se sinucide toata ziua... nonono.gif
Parerea mea e ca nu i-ar strica o batuta din cand in cand.. devil.gif

Cu cele mai bune intentii, Serenity. happy.gif

roflmao.gif rofl.gif

P.S: thumb_yello.gif pentru profilul Ghostului.. rofl.gif

Vornicum
Esti frumos, genicon.
Daca nu mi-ar placea femeile te-as invita la o cafea si dup'aia la o cina romantica cu lumanari incluse.
Dar ce sa fac daca imi plac de innebunesc sanii. spoton.gif
Genicoane , mai stiu eu o vorba : Intr-o relatie barbatu' trebuie sa fie destept si un pic mai frumos ca Dracu'.
Deci nu-ti fa griji. wink.gif

Pese : Tu si cu Ghost sunteti gemeni , ce picioroangele mele? hh.gif
mutulica
Am votat, dar tebuie sa admit ca sunt inca influentat de faimoasele poze ale albei ca zapada, de data aceea neagra ca smoala.
Mai ales ca apaream pe post de piticanie, mai dihanie decit prea-frumoasa
smile.gif
Zed
QUOTE (Puss In Boots @ 12 Jul 2004, 02:06 AM)
Sunt dar cred ca ti-ar iesii repede pe ochi  rofl.gif serios vorbesc ... unsure.gif
Fetele ca la noi nu mai gasesti ...
De altfel profit de ocazie sa felicit fetele noastre de pe Han pentru toata gingasia si mai ales pentru acel ceva care ne da noua barbatilor impresia ca nu traim degeaba  flowers.gif  snog.gif  blush.gif

Schleimer rofl.gif roflmao.gif
Puss In Boots
Asa-i însa numa' p-ale mele harhar.gif Dar am fost sincer .... unsure.gif cry.gif cry.gif cry.gif
genicon
QUOTE (Serenity @ 12 Jul 2004, 05:06 AM)
P.S: thumb_yello.gif pentru profilul Ghostului.. rofl.gif

Da' profilu' meu ce-are? cry.gif
Antont
mwah1.gif

user posted image

evil.gif rofl.gif
Afrodita
Mah io am votat cu una din cele 4 optiuni care este, da' argumente n-am in favoarea ei, ca deh, cica as fi prea subiectiva, deci puteti anula votul meu, daca stiti care sunt biggrin.gif Lamuriti, da? biggrin.gif
genicon
@mutulica - poti deschide oricand un subiect ca asta. rofl.gif
@Ghost - nu-mi plac bomboanele alea. Ce vrei sa-mi faci???? Nu vezi ca se numesc "boli" nu-stiu-cum. rofl.gif Si, in plus, arata ca dracu! :hehe:
@afro - pai din start cu prima si a patra n-ai votat. La celelalte 3 n-am tinut numarul evil.gif
mutulica
Trebe sa te mai prind odata in actiune, si atunci fac telenovela
genicon
Si cum o sa ma cheme? Alba Zappata? rofl.gif Si cati bani o sa primesc?

Daca imi plac raspunsurile la intrebari, promit ca o sa intru in actiune! laugh.gif
mutulica
O sa te cheme Alba Lux-ata si o sa primesti 75% din incasari.

25% sunt taxe de regie ca daca ma chinui sa iti gasesc clienti...
Antont
Poate discutati cu Florin sa va ajute la strategia de marketing blink.gif rofl.gif ...
mutulica
Rizi tu, dar daca te uiti la sondaj ca cel mai mult iese ca fiind o chintesenta manelistica, si combinat cu o abordare de marketing telenovelistica... s-ar putea sa nu iti ajunga bomboanele sa prinzi un autograf
Afrodita
Hehe genicoane, think again tongue.gif Oricum nu ai de unde stii care din ele, da' am motiv tare intemeiat pt a vota ce-am votat devil.gif ohyeah.gif
Antont
@Mutulica:
Pai il mint ca-i dau 800.000 de mii si vine singur rofl.gif
@Afro:
Pina la urma ce-ai votat, ia zi-ne si noua, sau macar mie mwah1.gif rofl.gif rofl.gif

Pese:
Io tot n-am votat inca, nu stiu ce varianta sa aleg blink.gif
Afrodita
Pai dupa ce votezi ce-am votat io, iti zic ce varianta am ales rofl.gif mwah1.gif
Antont
Pai de unde sa stiu ce-ai votat tu, ce sint mason sau am fost la vrajitoare blink.gif rofl.gif ?
Daca-ti dau o bomboana imi spui evil.gif licklips.gif ?

user posted image

mwah1.gif rofl.gif
Afrodita
Ei, da tongue.gif Am trecut de mult de faza cu bomboanele harhar.gif Acuma vreau neste chestii verzi sau portocalii, depinde de tara de fabricatie biggrin.gif Sa mai zic ca-s de hartie? Si cu multe zerouri? rofl.gif
Antont
Ce-mi aud urechile yikes.gif ????? SCUMP!!!! yikes.gif .....
Tinerii din ziua de azi..... yikes.gif ......
Gata ma reprofilez la fetele de 15 ani mwah1.gif licklips.gif spoton.gif
roflmao.gif
Pese:
Nu mai apreciaza nimeni incarcatura sentimenala a unei bombonici cry.gif evil.gif roflmao.gif
mutulica
@Ghost - nu cred ca vine pt 800 de mii... pai nici macar jumatea Guta sau jumatea Minune nu s-ar obosi pe atit, ori Geni are gene de la amindoi nu vezi?
Apoi il mai invata si Afro la prostii verzi si portocalii. Bine ca nu a trecut pe la regina ca ar fi vrut si roz
Fausta
ma uit asa la voi si constat ce mica e lumea.... bine ca nu ati ajuns la Iarta-ma!" ohyeah.gif ohyeah.gif rofl.gif rofl.gif
mutulica
Mergem si acolo daca ne cheama!
Si la Mircea Radu
Antont
Da' "De 3x femeie" ce are rofl.gif roflmao.gif ?
Vornicum
Mai bine mergeti la Moni pe Prima. Acolo numai oPsedati ca si voi.

Va dati seama? O sa mergem (toti) la emisiune cu MINE, omul mai Minune decat Minune - jumate minune, jumate Gutza. Plus niste marunte rezultate nedemne de luat in calcul din sondaje ca a votat oPsedatii astia de masoni care vrea sa se razbune pe mine. I-auzi la ei! Cica am burta! rofl.gif rofl.gif
Vornicum
Esti gravid ?!? Ntz ntz ntz ntz ....
"Yng" asta , e teroare rofl.gif
mutulica
Cred ca e doar putin gravid da' nu mult. Li se mai intimpla pa oPsedati, zice un poTc ce a votat
Vornicum
hehehe .... ai votat si tu ca si mine inseamna wink.gif spoton.gif
mutulica
Nu stiu ce ai votat, dar u recunosc nimic
Afrodita
Eu recunosc ca voi n-ati votat ca mine biggrin.gif
Mergem la Radu si de 3 ori femeie? uraaaa!! biggrin.gif devil.gif Acolo sa vedeti ce va fac ohyeah.gif rofl.gif
genicon
Afro, m-ai facut curios! Zi repede ce-ai votat! tongue.gif

@mutulica - am vazut ca te-ai apucat de dat bere... rolleyes.gif Pot sa vin si eu? whistling.gif
mutulica
@Geni - vino odata!!! Ca tot ma ameninti ca vii iar in Timi si nimic
genicon
Yeees! S-a votat in sfarsit si la penultima categorie! Sper doar sa nu intre Florin p-aici sa vada rofl.gif

@mutulica - stii ca eu sunt genul care latra mult, dar nu musca... laugh.gif
mutulica
@Geni - pai eu te-am chemat sa bei nu sa musti.
Carmi
Il visez noaptea si dimineata ii cer bani la mama sa merg la bucuresti....sau sa vizitez hidrocentrale...numa ca nu ma lasa sad.gif
mutulica
Geni - avortasi?
black ice
mai rau, are gemeni. biggrin.gif
Kitty
ce misto!!! yupy! si asa ma topisem eu dupa gemenii lui Figaro harhar.gif
mutulica
vezi ca Geni naste pitici, oPsedatul este alba ca zapada perfecta
Kitty
pe toti sapte??? yikes.gif dintr-un foc??? frusty.gif las' ca ma descurc eu sweatingbullets.gif
mutulica
dintr-un foc... pe rind... cine il mai stie...
la cit e de oPsedat si poTc
Kitty
si poTci (scroafele) fata pe rand tongue.gif asa ca poate doar in cazul in care a fii oPsedat inseamna sa feti dintr-un foc biggrin.gif
mutulica
adia piticii sunt fatati? huh.gif
Kitty
pitici oPsedati tongue.gif
mutulica
si tu sti de ce, nu?
Kitty
bineinteles rofl.gif
genicon
Va rog frumos, in acest subiect este vorba de MINE! laugh.gif Lasati piticii in pace, sunt piticii mei si nici n-aveti voi idee cat de buni sunt. (ii trimit la metrou sa cerseasca boNboane si sa mi le aduca, sa am si eu succes) Unii sunt insa mai prostuti, si imi aduc sifilis. Sa mor daca-nteleg de ce.

Pese: oPsedatii nu stie totul biggrin.gif
Kitty
Bre uratule! Piticii tai? da' de cand lucrurile tale sunt doar ale tale si nu si ale mele? hmm? brow.gif la' ca vorbim noi cand te-ntorci harhar.gif
Si by the way...io am votat "Frumos ca Guta si Minune la un loc" hug.gif
mutulica
pina la urma ... a lui cui e piticii?
sa stiu si eu ce sa fac cu boNboanele
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.