Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cana Preferata
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2
tikky
user posted image

O alta cana a mea preferata, din pacate cineva mi-a "confiscat-o" sad.gif
Serenity
Ha, ha! Am reusit sa-mi pozez si eu cana.. Sunt foarte mandra cool.gif

user posted image
Felina
Sere, cana ta e bestiala! love.gif
tikky
Ar trebui sa facem un concurs: "Cea mai frumoasa cana!!! " laugh.gif laugh.gif
eyes_wide_shut
Cana mea preferata e un pahar cu un fund gros de sticla, mat pe jumatate (jumatatea de sus, sa nu stie nimeni cat beau) si murdar putin de vopsea rosie aducand cu rujul.
cherry.pick
Cana de cola e galbenă cu oi albastre, iar aia de cafea e verde, simplă, da` de vreo 3 zile nu o găsesc nicaieri. Tare cred că mi-o spart-o vreunu din colegii de ap. şi o omis să-mi spună sad.gif
surzi
i-am cumparat colegei o cana de care m-am indragostit sad.gif pe fondul portocaliu este o pereche de girafe (doar capatzanile, stilizate), care-l cauta pe bebe girafa, stilizat pe partea opusa. Cred ca o sa-mi iau si eu una unsure.gif
Aramis
Am o cana teribila, pe o parte e tratata cu un soi de cerneala ce reactioneaza la caldura, asa ca atunci cand torn ceva fierbinte in cana, cerneala respectiva, din albastru inchis, se transforma intr-un desen cu alb, rosu si negru ce infatiseaza un motor (cana a primit-o tata de la o firma cu care face afaceri biggrin.gif )
Zooey
QUOTE (surzi @ 8 Dec 2005, 10:23 AM)
i-am cumparat colegei o cana de care m-am indragostit sad.gif  pe fondul portocaliu este o pereche de girafe (doar capatzanile, stilizate), care-l cauta pe bebe girafa, stilizat pe partea opusa. Cred ca o sa-mi iau si eu una  unsure.gif

hehe, asta e cana mea preferata de cafea. wink.gif
Serenity
QUOTE (Felina @ 5 Dec 2005, 06:43 PM)
Sere, cana ta e bestiala! love.gif

E primita.. s-au gandit prietenii sa-mi comande una personalizata cu poza mea laugh.gif
nefertiti-old
io inca nu mi-am gasit una sa imi placa, de cand s-a spart cealalta. acu' beau dintr-una din aia fumurie, da' e plictisitoare laugh.gif
sunny26
Am o adevarata pasiune pentru cani. Mi-e greu sa zic care e cea preferata....am multe primite de la prieteni care imi stiu oPsesia..

In ultima vreme beau cafea, cola si lapte in 2 din ele: una in forma de iepuras a la Bugs Bunny si una cu o oaie albastra. Cani tocmai bune pentru, pentru.... copilul din mine! tongue.gif

ausländer
QUOTE (ausländer @ 14 Feb 2005, 11:59 AM)
1. Cana principala: una imensa, galbena, ptr lapte - bautura preferata. Sa nu vad comentarii tongue.gif
2. Cana de ceai [de cand beau eu asa ceva?!] - una de marime medie, albastra, pe care scrie "Alexandru". de-ar fi scris si Macedon, mai era o treaba.
3. Cana de cafea... una micuta cu model floral pe ea.

De la mesajul asta, s-a mai schimbat putin situatia:

1. Cana principala a devenit una albastra, Tchibo branded biggrin.gif in care imi beau, evident, cafeaua
2. Cana secundara e cea galbena, de la punctul 1, in postul precendent
3. restul au cam disparut din peisaj sau pur si simplu nu le-am mai folosit in mod constant
tikky
Mai nou m-am indragostit de un pahar, imens si transparent, in care beau dimineata cafeaua cu lapte iar seara laptele cu miere tongue.gif
Tyra
Oh my God! Nu credeam ca poate sa existe un astfel de subiect... Oau.

Eu n am cana preferata... Am preferinte la cani si pahare.

Inca sunt uimita de existenta acestui subiect...
tikky
QUOTE (Fitzcarraldo @ 23 Nov 2005, 04:54 PM)
Tampit topic.  dry.gif

ar spune unii laugh.gif
ausländer
De ce tampit? Oamenii se ataseaza de unele lucruri, iar canile sunt printre cele mai folosite, trebuie sa recunoastem.
nefertiti-old
cum am putut sa uit??? eu mi-am luat cana cu Poli TM!!! wub.gif laugh.gif
tikky
noua mea cana de cafea preferata laugh.gif laugh.gif laugh.gif

user posted image
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.