In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la Superlativele Celui De-al Doilea An La Han, va invit sa le trimiteti aici.
Raspunsurile ce le voi da sunt finale, pentru a evita eventuale dezbateri pe anumite intrebari.
QUOTE |
Te invit sa nominalizezi Cel Cea Mai Activ Forumist si Cea Activa Forumista (Cel mult) 3 nominalizari pentru cel mai activ, 3 nominalizari pentru cea mai activa. 3 puncte prima, doua puncte a doua, un punct cea de-a treia nominalizare in parte. |
QUOTE |
cele 3 nominalizari, la orice top, se pot face in timp? |
QUOTE |
La cel mai amuzant forumist, se pune si daca mesajele binedispun involuntar, provocand zambete chiar daca nu asta le era intentia? |
QUOTE |
votez un stil de discurs care, involuntar, amuza: Copernic |
QUOTE |
Mihai, cred ca trebuie setat un numar mai mare de topicuri pe pagina in sectiunea asta, ca sa fie afisate toate subiectele si sa nu ramana categorii neglijate. |
QUOTE |
Nu este nimeni superstitios? Sunt treisprezece categorii la care sa votam... |
QUOTE (Mihai @ 23 Feb 2005, 01:19 PM) |
Insa acest numar poate fi schimbat de fiecare forumist in parte, la adresa http://www.hanuancutei.com/forum/index.php...=UserCP&CODE=04 , setarea Numarul de Subiecte per Pagina. |
QUOTE |
Cine poate nominaliza? Orice forumist de la Han. In mod evident abuzurile (inregistrarea de clone pentru a vota multiplu) vor fi penalizate. Cine poate fi nominalizat? Toti forumistii de la Han ce au trimis minim 25 de mesaje in ultimul an. Hanul este o comunitate ce apreciaza in primul rand calitatea mesajelor, insa acest criteriu cantitativ se impune dintr-un motiv evident: este putin probabil ca cel mai amuzant forumist sa fi scris doar un mesaj la Han. Putin probabil, dar nu imposibil, e adevarat. |
QUOTE (indubitabil @ 23 Feb 2005, 02:48 PM) |
cea mai penibila discutie (intre moderatori... ) Ai curaj? |
QUOTE (Mihai @ 23 Feb 2005, 02:51 PM) | ||
Heh. Dupa cum se observa, am accentuat superlativele pozitive, nu cele negative. |
QUOTE (genicon @ 23 Feb 2005, 03:13 PM) |
cred ca ne-am complica prea mult... |
QUOTE |
Ba deloc... se sterg nominalizarile si ramane un poll, din doua clickuri ai votat, nici nu mai e nevoie sa postezi. |
QUOTE |
La forumul preferat s-au distribuit o serie de voturi catre "Peripetii la gura sobei" si "Povestea mea". E ok, avand in vedere ca Povestea e parte din Peripetii? |
QUOTE |
consider ca insumarea punctelor oferite prin intermediul nominalizarilor reflecta destul de bine optiunile forumistilor. |
QUOTE (Ghost @ 27 Feb 2005, 06:24 PM) |
Cind se termina nominalizarile si se dau rezultatele (ca n-am vazut nimic de genu') ? |
QUOTE (Mihai @ 25 Jan 2005, 07:50 PM) |
In curand, HanuAncutei va implini 2 ani de existenta. Cu aceasta ocazie va fi continuata seria de Superlative ale Hanului, urmand celei din 2003 - Superlativele Hanului in 2003. Va invit in cadrul acestui topic sa trimiteti sugestii referitoare la alte superlative ce ar putea fi mentionate cu aceasta ocazie. Pe cat posibil, sugestiile de superlative ar trebui sa promoveze ideea de comunitate, partea pozitiva a Hanului, iar nu anumite parti negative - motiv pentru care, in mod evident, nu vor fi luate in calcul propuneri de genul Cel mai banat forumist... Multumesc anticipat pentru sugestii si... ne recitim la nominalizari. |
QUOTE |
Bine, atunci poate : - Cel mai frumos/reusit Avatar ? - Cea mai interesanta "semnatura" ? |
QUOTE (zar @ 4 Mar 2005, 10:13 AM) |
de ce nu faci si superlative negative? exista, sunt o realitate! pare cam ipocrit daca ne vedem doar cat suntem de frumosi, hazli si destepti! |