Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Intrebari Si Nelamuriri
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Arhiva Hanului > [Comunitate] [Arhiva] Superlativele Celui De-al Doilea An La Han
Pagini: 1, 2
Mihai
In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la Superlativele Celui De-al Doilea An La Han, va invit sa le trimiteti aici.

Raspunsurile ce le voi da sunt finale, pentru a evita eventuale dezbateri pe anumite intrebari.
Marcus
O intrebare:
In topicul de superlative intitulat "Cel / cea mai activ / activa forumist(a)" putem nominaliza 6 forumisti, cate 3 pentru fiecare sex?
Eclectic
Te invit sa nominalizezi Cel Cea Mai Activ Forumist si Cea Activa Forumista

(Cel mult) 3 nominalizari pentru cel mai activ, 3 nominalizari pentru cea mai activa. 3 puncte prima, doua puncte a doua, un punct cea de-a treia nominalizare in parte.

smile.gif
gonen
cele 3 nominalizari, la orice top, se pot face in timp? in cazul in care nu ma pot pronunta decat asupra primului loc, se pot face modificari in zilele urmatoare, modificari privind celelalte locuri ramase libere?
Mentosana in corpore sano
La cel mai amuzant forumist, se pune si daca mesajele binedispun involuntar, provocand zambete chiar daca nu asta le era intentia? unsure.gif
Mihai
cele 3 nominalizari, la orice top, se pot face in timp?

Ar fi destul de derutant, motiv pentru care este recomandat ca cele 3 nominalizari sa fie trimise odata.

Daca doresti sa modifici ceva sau sa anulezi un vot, te rog trimite aici un link spre mesajul ce trebuie anulat si trimite noile nominalizari.
Mihai
La cel mai amuzant forumist, se pune si daca mesajele binedispun involuntar, provocand zambete chiar daca nu asta le era intentia?

biggrin.gif Asta ma duce cu gandul la observatia lui Nicodim de anul trecut:
votez un stil de discurs care, involuntar, amuza: Copernic

Raspunsul este asadar, da, se poate, insa va rog nu folositi acest topic cu scopul de a ataca anumiti forumisti sub acest pretext. Este recomandat sa fie nominalizati forumisti ale caror mesaje binedispun deoarece asta le era intentia. wink.gif
Mihai, cred ca trebuie setat un numar mai mare de topicuri pe pagina in sectiunea asta, ca sa fie afisate toate subiectele si sa nu ramana categorii neglijate.
genicon
Nu este nimeni superstitios? Sunt treisprezece categorii la care sa votam... tongue.gif rolleyes.gif

Edit: Greseala mea, acum am vazut... retrag intrebarea biggrin.gif
Dupa cum spuneam... cool.gif
@genicon: vezi si pagina 2 wink.gif
Mihai
Mihai, cred ca trebuie setat un numar mai mare de topicuri pe pagina in sectiunea asta, ca sa fie afisate toate subiectele si sa nu ramana categorii neglijate.

Intr-adevar, sa vad cate vor fi la final. hmm.gif Dar nu am posibilitatea sa schimb numarul de topicuri afisate doar pentru un forum anume, este o setare generala.

Insa acest numar poate fi schimbat de fiecare forumist in parte, la adresa http://www.hanuancutei.com/forum/index.php...=UserCP&CODE=04 , setarea Numarul de Subiecte per Pagina.

Nu este nimeni superstitios? Sunt treisprezece categorii la care sa votam...

Vor fi mai multe. tongue.gif
Marcus
QUOTE (Mihai @ 23 Feb 2005, 01:19 PM)
Insa acest numar poate fi schimbat de fiecare forumist in parte, la adresa http://www.hanuancutei.com/forum/index.php...=UserCP&CODE=04 , setarea Numarul de Subiecte per Pagina.

Intr-adevar si chiar va recomand sa faceti asa. Eu am setat in urma cu aproximativ o saptamana astfel incat sa-mi apara 40 de topicuri pe pagina (numarul standard era 15 pare-mi-se). Si de atunci sunt foarte multumit. smile.gif Ma ajuta sa am o imagine de ansamblu mai buna mai ales asupra subforumurilor pe care le moderez. smile.gif
Mihai
Mai multi forumisti m-au intrebat daca in topicuri de genul Cel Mai Pasionat Forumist sau Arta de a conversa pot nominaliza deopotriva forumisti si forumiste.
Evident, in cadrul oricarui superlativ puteti nominaliza atat forumisti, cat si forumiste! smile.gif
gonen
tocmai realizai ca nu sunt foarte vechi pe han si apare o problema. cam care ar fi perioada minima (in luni sau zile) pentru a avea drept de vot?
Mihai
Cine poate nominaliza?
Orice forumist de la Han.
In mod evident abuzurile (inregistrarea de clone pentru a vota multiplu) vor fi penalizate.

Cine poate fi nominalizat?
Toti forumistii de la Han ce au trimis minim 25 de mesaje in ultimul an.
Hanul este o comunitate ce apreciaza in primul rand calitatea mesajelor, insa acest criteriu cantitativ se impune dintr-un motiv evident: este putin probabil ca cel mai amuzant forumist sa fi scris doar un mesaj la Han. Putin probabil, dar nu imposibil, e adevarat.
Mihai
Deocamdata aceste superlative... mai aveti propuneri, am omis ceva? smile.gif
Eclectic
Cel Mai Interesant Dialog si cel mai haios mesaj ?
Mihai
Le-am lansat. smile.gif

Alte propuneri? rolleyes.gif
indubitabil
cea mai penibila discutie (intre moderatori... tongue.gif ) Ai curaj? smile.gif
Eclectic
Cred ca era vorba despre arta de a conversa, nu despre arta de a conversa penibil. unsure.gif
Mihai
QUOTE (indubitabil @ 23 Feb 2005, 02:48 PM)
cea mai penibila discutie (intre moderatori... tongue.gif ) Ai curaj? smile.gif

Heh. devil.gif Dupa cum se observa, am accentuat superlativele pozitive, nu cele negative. wink.gif
Dupa ce vin toate nominalizarile se mai face si votare cu sondaj si tot ce trebuie? La fiecare categorie, intra la vot primele cate nominalizari?

PS: Eventual as vrea sa stiu si cat va dura fiecare etapa...
Mihai
Dupa ce se termina nominalizarile se numara punctele corespunzatoare si se anunta superlativele. rolleyes.gif
Mi s-ar parea mai corect sa ramana primii 3-5 in cursa si sa voteze toata lumea din nou.
genicon
Da, nu mi se pare rea ideea lui Mentosana, insa cred ca ne-am complica prea mult... rolleyes.gif
indubitabil
QUOTE (Mihai @ 23 Feb 2005, 02:51 PM)
QUOTE (indubitabil @ 23 Feb 2005, 02:48 PM)
cea mai penibila discutie (intre moderatori...  tongue.gif ) Ai curaj? smile.gif

Heh. devil.gif Dupa cum se observa, am accentuat superlativele pozitive, nu cele negative. wink.gif

Crede-ma, ati facut-o cu arta... biggrin.gif Si de ce nu? S-au facut si "flori de mucegai" ori "fori ale raului"? smile.gif
QUOTE (genicon @ 23 Feb 2005, 03:13 PM)
cred ca ne-am complica prea mult... rolleyes.gif

Ba deloc... se sterg nominalizarile si ramane un poll, din doua clickuri ai votat, nici nu mai e nevoie sa postezi.
denise
@indubitabil - cool.gif mie mi-ar fi foarte greu sa aleg, au fost atat de multe discutii de genul asta, pe atat de multe pagini, atat de 'valoroase' .... cui sa dau coronita?
indubitabil
Denise, draga mea, multumesc cerului ca existi (ca mai exista oameni cu simtul umorului!) smile.gif Uite, pentru tine, fly si pentru Cla ar trebui ceva special. M-am foit si nu stiu inca unde sa va pun. Sunteti mai speciali. Cel putin pentru mine smile.gif
Eclectic
Propun categoria de "Bucatarul hanului". Inspiratia mi-a venit de la ciorba de perisoare din fata. smile.gif
denise
@ indubitabil laugh.gif - din fericire nu a deschis Mihai si topicul 'Soacra Hanului' ( unsure.gif inca...uite cum imi fac eu singura probleme... ) acolo sigur nu am concurenta. wink.gif Dar vine generatia noua puternic din urma...

mwah1.gif

PS - am si eu rautatile mele ... sunt unii care mi-au simtit si "gherutele" .

On-topic:

Si mie mi s-ar parea interesanta: Zmeura de Aur, dar nici nu vreau sa ma gandesc ce discutii s-ar isca si sunt unii care ar vota din razbunare. Mai bine nu...
Insa asta imi da o alta idee- opusul: un fel de "Oscar pentru toata activitatea", Trofeul cel mare ...ceva de genul asta ...
tongue.gif Sa-si sparga Mihai capul cu reformularea.
indubitabil
Denis, am gasit! Loc sigur. Pe voi v-am pus in suflet. smile.gif
colectionara
La forumul preferat s-au distribuit o serie de voturi catre "Peripetii la gura sobei" si "Povestea mea". E ok, avand in vedere ca Povestea e parte din Peripetii?
Mihai
Ba deloc... se sterg nominalizarile si ramane un poll, din doua clickuri ai votat, nici nu mai e nevoie sa postezi.

Din moment ce forumistii si-au prezentat o data propunerile nu vad de ce am repeta aceasta actiune prin intermediul unui sondaj. In plus, nu garanteaza nimeni ca tot forumistii ce au nominalizat vor si vota... in fine, consider ca insumarea punctelor oferite prin intermediul nominalizarilor reflecta destul de bine optiunile forumistilor.

La forumul preferat s-au distribuit o serie de voturi catre "Peripetii la gura sobei" si "Povestea mea". E ok, avand in vedere ca Povestea e parte din Peripetii?

Este ok, tinand cont ca ambele sunt forumuri (unul fiind subforumul celuilalt).
cociuba
o observatie personala: sunt mult prea multe superlative wink.gif
Mihai
Nu este obligatoriu sa trimiteti nominalizari in cadrul tuturor superlativelor. smile.gif
genicon
O observatie personala: prea multe offtopicuri si nici un vot de la un forumist... hh.gif
rebel
I second that thumb_yello.gif
Antont
Cind se termina nominalizarile si se dau rezultatele (ca n-am vazut nimic de genu') ?
cociuba
Mihai
consider ca insumarea punctelor oferite prin intermediul nominalizarilor reflecta destul de bine optiunile forumistilor.

sper ca realizezi ca unul de pe locul 2 dar nominalizat de mai multe persoane poate iesi castigator... cool.gif , un singur vot ar trebui pentru fiecare dintre superlative wink.gif

Mihai
QUOTE (Ghost @ 27 Feb 2005, 06:24 PM)
Cind se termina nominalizarile si se dau rezultatele (ca n-am vazut nimic de genu') ?

La sfarsitul acestei saptamani, motiv pentru care ii invit pe cei ce nu si-au exprimat inca nominalizarile sa le trimita in cele ce urmeaza. smile.gif
zar
de ce nu faci si superlative negative? exista, sunt o realitate!
pare cam ipocrit daca ne vedem doar cat suntem de frumosi, hazli si destepti!
rebel
QUOTE (Mihai @ 25 Jan 2005, 07:50 PM)
In curand, HanuAncutei va implini 2 ani de existenta. wub.gif
Cu aceasta ocazie va fi continuata seria de Superlative ale Hanului, urmand celei din 2003 - Superlativele Hanului in 2003.

Va invit in cadrul acestui topic sa trimiteti sugestii referitoare la alte superlative ce ar putea fi mentionate cu aceasta ocazie. Pe cat posibil, sugestiile de superlative ar trebui sa promoveze ideea de comunitate, partea pozitiva a Hanului, iar nu anumite parti negative - motiv pentru care, in mod evident, nu vor fi luate in calcul propuneri de genul Cel mai banat forumist...

Multumesc anticipat pentru sugestii si... ne recitim la nominalizari. wink.gif

zar
da asa-i, e mai frumos sa ne mintim! traisca ipocrizia!
March
Mihai,
Cel/cea mai sexy forumist/a ? Asta pentru ce-i care s-au vazut la intalnirile alea ale forumistilor...biggrin.gif

Bine, atunci poate :

- Cel mai frumos/reusit Avatar ?
- Cea mai interesanta "semnatura" ?

Mihai
Bine, atunci poate :

- Cel mai frumos/reusit Avatar ?
- Cea mai interesanta "semnatura" ?

Tinand cont ca in scurt timp se vor incheia nominalizarile, e tarziu sa lansam noi superlative. Poate anul viitor. wink.gif
Antont
Da' propunerea cu "Cel/cea mai sexy forumist/a ?" e chiar interesanta ohyeah.gif .....Nu s-ar putea organiza asa ceva separat de "Superlativele Hanului" ?
calfa
QUOTE (zar @ 4 Mar 2005, 10:13 AM)
de ce nu faci si superlative negative? exista, sunt o realitate!
pare cam ipocrit daca ne vedem doar cat suntem de frumosi, hazli si destepti!

zar, ma bucur sa te recitesc la Han ! flowers.gif

Mi-am pus si eu problema mai de mult, oare are Mihai dreptate sa evite superlativele negative ? Oare e bine ce face ? Sa deschid discutia cu el ?

In primul rand, daca Mihai a ales asa, eu cred ca are motivele lui. Incercand sa le gasesti te poti gandi ca ...

... atat superlativele pozitive cat si cele negative EXISTA fie ca sunt nominalizate, fie ca nu sunt
... oricum, superlativele astea sunt ceva tare relativ, pentru ca "vizibilitatea" celui votat conteaza poate chiar mai mult decat calitatea pentru care este votat
... Hanu isi doreste promovarea "Artei de a conversa"
... arta care include, e drept, si lucruri pozitive si negative
... dar prin "promovare" eu inteleg in primul rand existenta acestei constructii care este Hanu
... iar ceea ce dauneaza in primul rand acestei constructii este insistenta (fara rost) pe anumite aspecte negative

Da, aceste aspecte exista, tot ce e sub soare are aspect dual, aspectele se completeaza, se potenteaza ("capaciteaza" laugh.gif ), si e firesc asa.

Dar ...

... oricum atunci cand devin vizibile aspectele negative, ele sunt evidentiate. Pai gazdele si moderatorii nu asta fac ? Taind mesaje, stergand mesaje, atentionand forumisti, sanctionand forumisti, etc., nu ies in evidenta aspectele negative ? Si cat de des se intampla asta, comparativ cu aspectele pozitive ?

Asa ca ... o saptamana sau doua pe an ... votam superlative pozitive ... pentru a echilibra balanta.

Si, asa cum uneori gresim atunci cand taiem, stergem, atentionam, sanctionam, ..., cazand in capcanele subiectivismelor, tot asa gresim uneori atunci cand votam. In ce ma priveste am astfel de exemple, stanse in 15 luni de forum ...

Poate ca ma insel vazand lucrurile asa. Dar poate nu. smile.gif
Kitty
Daca vreti astfel de superlative, tinand cont ca e cam tarziu...faceti concursuri cu inscrieri....sa participe cine vrea, nu oricine...
Astfel pt "cel/cea mai sexi forumist/a" se inscriu fete si baieti intr-un thread separat cu poze...se ataseaza sondajul si se voteaza....simplu...la fel si cu avatarele...asa ca in fiecare an va fi cineva castigatorul concursului si va fi nevoit sa-si pastreze avatarul pana la concursul din anul urmator....ce ziceti?
March
Superlative negative ? Pai asta ar fi fost saminta de scandal. Asa ca administratorul s-a gandit bine cand nu a inclus asa ceva .

Parca si la scoala se dau coronite numai la premianti ( e adevarat de multe ori cu pile tongue.gif ) dar in nici un caz codasilor /corijentilor sau nasty boys .
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.