Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cine Este Din Italia, Franta, Spania, Portugalia?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Diasporei > Prin Lumea Intreaga > Europa
Pagini: 1, 2, 3
MikeEL
Nu ! Da' suna foarte frumos si convingator.. wink.gif
chatonel
QUOTE (MikeEL @ 29 Oct 2004, 07:11 PM)
Nu ! Da' suna foarte frumos si convingator.. wink.gif

atunci sa mai adaug smile.gif)
Barcelona e la 380km, e un oras de vis, sint indragostita si de Spania, de viata nocturna din orasele de pe malul marii, de specialitatile lor gastronomice, de ospitalitatea si felul lor latin, galagios, asa, mai ca noi, de a fi biggrin.gif
Intr-un cuvint, ma simt atit de bine aici incit aici e CASA mea.
MikeEL
blink.gif
Pentru mine casa este Romania...
vampirella
rolleyes.gif
din nou in rete....
a trecut ceva timp dar din cand in cand mai scot si eu nasul afara unsure.gif
buon weekend a tutti quanti mwah1.gif
alysoft2003
Hai sa mai revigoram un pic topicul asta.
Eu momentan sunt in Romania, dar joi o sa plec inapoi la Mamma Italia, unde stau langa Caselle Torinese ( vicini, vicini mimi) wink.gif laugh.gif tongue.gif
Cla
QUOTE (aurasupacurasu @ 12 Jul 2004, 10:09 PM)
ce va place [...] cel mai mult la francezi (in afara de brinza bineinteles... rofl.gif )

Melci, sachet d'épices, ţâmp de broască... şi franţuzoaicele spoton.gif
MikeEL
UP!

Sau mai bine ar trebui facut un topic gen Cine A Fost In/Din Italia, Franta, Spania, Portugalia?, avand in vedere migratia in sens invers celei de pana acum ohyeah.gif
tikky
QUOTE(MikeEL @ 25 Jan 2008, 12:11 PM) *
UP!

Sau mai bine ar trebui facut un topic gen Cine A Fost In/Din Italia, Franta, Spania, Portugalia?, avand in vedere migratia in sens invers celei de pana acum ohyeah.gif

De ce? Se intorc romanii in tara? unsure.gif
Gavrochette
Eu sunt in Franta, si nu cred ca ma intorc in tara, dat fiind ca mi-i barbatul francez ohyeah.gif
Si ca sa zic ce-mi place aici (ca nu-s multe): branza de capra, melcii, la galette des rois (un fel de placinta cu migdale care se face de sarbatori), scoicile si Marna care curge la 500 m in spatele blocului thumb_yello.gif
tikky
QUOTE(Gavrochette @ 26 Jan 2008, 06:18 PM) *
la galette des rois (un fel de placinta cu migdale care se face de sarbatori),

ai castigat coroana? tongue.gif
Gavrochette
Niciodata rofl.gif dar imi place aluatul ala care se topeste in gura, si umplutura de migdale drool.gif de ce se face numai de sarbatori? cry.gif
vampirella
Seara buna la toti smile.gif
sorry.gif A trecut cam mult timp dar in sfarsit mai scriu si eu doua cuvinte smile.gif sorry.gif
Am ramas tot in italia si parca zboara timpul aici. Sa nu spun rusinica rusinica ca ma cam balbaiesc la scris biggrin.gif trebuie sa fac practica ca de nu e bai mare wink.gif
Care mai sunteti pe aici din it? smile.gif
Kiss la toti smile.gif
soricica_alb
Buna, ma primiti si pe mine?Sau am ajuns prea tarziu si nu mai este nimeni? rolleyes.gif
Gavrochette
Pai (de) unde esti?
soricica_alb
Intre Umbria si Lazio (IT) .
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.