LaSalsa
7 May 2003, 09:34 AM
Chiar nimeni nu sta in Italia, Franta, Spania sau Portugalia, in afara de mine?
Haideti, faceti-va curaj si marturisiti!
Va astept cu drag,
LaSalsa
mimi
15 May 2003, 06:27 PM
Eu sunt in Italia,Caselle Torinese(aproape de Torino)
Mihai
15 May 2003, 06:35 PM
Bine ai revenit, mimi
mimi
15 May 2003, 08:11 PM
Trec mereu pe aici Mihai
Lilith
26 Jun 2003, 02:56 AM
eu sunt in Italia,Franta,Spania sau Portugalia...
Mi_
15 Aug 2003, 04:49 AM
No serios acum, am atras atentia ca nu mi se pare inspirata gruparea tarilor. Am si vazut diaspora delimitata cu carioca rosie pe harta. Si apoi puteau fi o gramada de alte grupuri, si te gāndesti la ce foloseste? Ma rog e parerea mea. N-am sa postez cu draga inima despre particularitati franceze pe un subforum artificial la gramada cu portughezii. Pentru ca nu-mi plac lucrurile gratuite, inutile.
Cāt despre amer ... sorry n-am fost inspirat.
Mihai
15 Aug 2003, 10:46 AM
Bine ai venit la Han, mi_ !
In momentul de fata, fiind putini membri din tarile respective, am grupat mai multe la un loc. In momentul in care vor fi mai multi membri pentru o anumita tara, va exista un forum special pentru acea tara.
Mi_
16 Aug 2003, 01:10 AM
Bine v-am gasit evribadea.
Daca s-ar face un forum francez pentru imigrantii de acolo si s-ar ordona pe categorii originea lor, si as da nas cu sectiunea "Ungaria, Romānia, Polonia, Ucraina" mi-ar pieri tot cheful sa ma apuc de discutat ceva. Puneti-va si voi īn situatia asta.
Nu cred ca membrii putini sunt o scuza. Daca era asa, se facea īmpartirea īn Europa/America de Nord/Australia/Restul si tot era mai firesc, mai natural.
sorin666
25 Aug 2003, 11:31 AM
QUOTE (Lilith @ Jun 26 2003, 03:56 AM) |
eu sunt in Italia,Franta,Spania sau Portugalia... |
Si eu sint in una din astea 4, dar inca nu m-am hotarit sa va spun in care
Mihai
25 Aug 2003, 11:48 AM
Bine ai venit la Han, sorin666!
sorin666
25 Aug 2003, 12:12 PM
QUOTE (Mihai @ Aug 25 2003, 12:48 PM) |
Bine ai venit la Han, sorin666! |
Mersi
Vegas2002
19 Sep 2003, 02:26 AM
C`e qualcuno che parla italiano?Se non mi sbaglio,Mimi e` dal Italia,cioe vive li
Io non scrivo molto bene.........
Vegas2002
19 Sep 2003, 02:29 AM
Sorin666,eu stiu de unde esti,sic
Locuiesti la Paris (Franta)
Adica,stiu unde stai acum,dar nu stiu din ce oras din Romania esti
chatonel
12 Oct 2003, 12:44 PM
si eu sint pe undeva... prin tarile-alea
OMU'BUN
12 Oct 2003, 07:29 PM
Vegas2002
QUOTE |
Sorin666,eu stiu de unde esti,sic Locuiesti la Paris (Franta) Adica,stiu unde stai acum,dar nu stiu din ce oras din Romania esti |
Hai ca-ti raspund eu, Vegas, dar sa nu mai spui la nimeni
Sorin e din Timisoara, draga ! M-am interesat eu la fosta securitate!!!
Vegas2002
12 Oct 2003, 09:26 PM
OMU`BUN......,merci de "informatie",dar NU ma interesa,crede-ma!!!
Nu am scris nicaieri ca "vreau" sa stiu din ce oras este,asa mi se pare.........
Leuzzu
10 Nov 2003, 10:45 AM
QUOTE (Mihai @ May 15 2003, 06:45 PM) |
Bine ai revenit, mimi |
Salutare! si daca este loc si pentru un romin plecaat in Italia, IATA-MA!
Mihai
10 Nov 2003, 03:37 PM
Bine ai venit la Han, Leuzzu!
lulu
14 Nov 2003, 11:58 AM
Buna ziua, daca ma mai aude cineva. Cam slaba participarea, sau mi se pare???!!! (dece?) Pacat...
In fine... numai bine si pe curand, sper...
vampirella
2 Dec 2003, 07:37 PM
Buna... ma primiti si pe mine?
Mihai
2 Dec 2003, 10:20 PM
Bineinteles! Bine ai venit la Han, vampirella!
vampirella
2 Dec 2003, 11:11 PM
merci merci...din italia mai e cineva in forum?
Mihai
2 Dec 2003, 11:12 PM
Stiu ca mai sunt cateva persoane. Dar daca nu sunt activi aici, te invit sa participi la discutiile din celelalte 'camere' ale Hanului.
vampirella
4 Dec 2003, 10:52 PM
de ce nu primesc notificare la post in forum?
Mihai
4 Dec 2003, 11:01 PM
Asigura-te ca ai dat click pe link-ul 'Abonare Subiect'. Vei primi notificari doar cand sunt trimise mesaje noi in cadrul subiectului respectiv.
Daca ai in continuare nelamuriri, te rog sa ma contactezi.
vampirella
4 Dec 2003, 11:20 PM
si unde il gasesc?
christian
4 Dec 2003, 11:32 PM
Eu locuiesc in Franta.Dar nu prea inteleg chestia cu ajutorul.Astept lamuriri.
Mihai
4 Dec 2003, 11:44 PM
@vampirella: deasupra fieacarui topic, sub butonul 'Add Reply'.
@christian: la ce ajutor te referi (Bine ai venit la Han!)
vampirella
4 Dec 2003, 11:51 PM
nu imi apare asa ceva...dar vad ca a reinceput sa imi trimita mail
@christian te referi la cea ce am scris pt php?
mimi
10 Dec 2003, 03:06 PM
daca ati spune si pe unde , in italia, sunteti...prin apropiere de torino nu sta nimeni?
mimi
10 Dec 2003, 03:17 PM
vegas...sa stii ca limba italiana se invata destul de usor, dar la scris este mai greu, mai ales "con le dopie" - consoanele duble...sunt foarte multi si dintre italieni care le mai gresesc, asa ca...
nu sunt asa reguli fixe in folosirea dublelor , daca intrebi un italian iti spune ceva de genul:"pai nu auzi?...dupa ureche..."
dar ptr. ati "forma "urechea....nu e asa usor...
eu sunt de doi ani aici( definitiv), dar nici acum nu le prea am cu dublele...poate si ptr ca mai mult vorbesc decat scriu, in italiana...
dar cum am de gand sa fac o universitate aici...o sa fiu obligata sa inteleg si dublele astea...
vampirella
11 Dec 2003, 12:07 AM
buna mimi...eu stau in italia...dar nu-s chiar asa de aproape de tine...stau in brescia
de cat timp esti in italia? pentru ca ma roade o curiozitate
mimi
11 Dec 2003, 12:25 AM
stiu o fata din brescia...se num. claudia...chat-uiam cu ea pe rom-it
(sper ca nu o ia mihai ca pe o reclama
...)
da , asa e , nu esti prea aproape...
de cand sunt aici am spus...
vampirella
11 Dec 2003, 12:42 AM
ai dreptate...am recitit mesajul dinainte....de doi ani..eu de 6...intrebarea mea e urmatoarea...ai si tu probleme de limba? adica ti se pare normal uneori cand vorbesti sa pui fara sa iti dai seama cuvinte in limba italiana in fraze de limba romana?si viceversa? probleme cu dublele am si eu...dar incerc sa ma corectez...nu e usor...dar am norocul ca am cine sa ma ajute...eh mai greu e cu limba romana...gramatical vorbind sunt pe spate
nu cred ca mihai o sa te certe pt "spamm"
locuiam intr-un timp mai aproape de torino....daca e sa masor distanza as putea spune ca acest orasel se gasea la mijloc distanza intre torino si milano
cunosc ceva romani prin brescia...dar parca isi baga
ca intalnesc numa lume de doi lei....singura romanca e o tipa care nu intra pe net....lucreaza in restaurantul unde merg eu foarte des(proprietari sunt niste prieteni).
mimi
11 Dec 2003, 01:04 AM
da, si mie mi se intampla , din cauza vitezei sa mai zic si cate un cuvant in italiana intr-o fraza in romana...dar daca vb la tel in romania sau cand ma intalnesc cu prietene romance...dupa 10 min ...nu mai am probleme...
nu-ti spun ca am o prietena romanca (sta in milano)care imi imprumuta carti,de obicei scrise in italiana, cumparate de aici ...si intr-o zi imi dau seama ca (eram cam la a zecea pagina)cartea pe care o citeam era scrisa in romana...(cand a plecat din rom...acum vreo 4 ani...o valiza a luat-o plina cu cele mai frumoase carti care le avea...ce sa-i faci ...e mai "moarta" decat mine dupa cartile de dragoste)..si mi-am dat seama ca era in italiana ptr ca m-a intrebat sotul meu ceva de genul..."te-ai intors la cartile in romana?"...altfel cred ca eram in stare sa termin cartea si sa nu realizez ca nu era in italiana...
dar poate e si chestia ca italiana se aseamana atat de bine cu limba romana...
in ultimul rand am avut probleme cu cuvantul "cina" ...trebuia sa scriu in romana si nu stiam daca este "cina" sau "cena"...de fapt ma gandeam ca este "cina"...dar mi se parea atat de ciudat...imi suna mai bine "cena"...
mimi
11 Dec 2003, 01:07 AM
tocmai m-am uitat in profilul tau....esti cu cinci zile mai mica decat mine...
sorin666
11 Dec 2003, 07:36 AM
mimi> cu franceza e la fel, mai greu e sa termini fraza cind ai inceput-o dupa tiparul "celeilalte" si reciproc...
polpot
18 Dec 2003, 05:36 PM
Ciao a tutti,
Mimi - in Torino am niste amici care lucreaza si unul care vine din cind in cind la cite o bursa de studiu - Socrates.
In Milano colegi de munca...
Vampirella - suntem vecini cumva?!
La ce restaurant lucreaza singura ta prietea mai?
Poate m-a servit vreodata si nu am stiut.
Sa mai continu cu cei cunoscuti din Italia.. nu cred..zic pas momentan
lol ce mica e lumea
PS: Ce faceti de Craciun, Revelion? Ceva in stil romanesc? Un chef de chef ?!
vampirella
19 Dec 2003, 11:51 AM
scuze am cam disparut dar nu am uitat de han
imi pare bine ca cineva intelege cea ce vreau sa spun cand ma refer la faptul de a incurca limba dar fara sa rada de mine....poate ca cei de pana acum nevorbind bine limba italiana sau defel nu pot intelege la cea ce ma refer....sau dupa cum spun unii "iti dai aere" lol de lol
polpot restaurantul se numeste "il giardino" iar proprietarul e un napoletan care are toata familia lui inauntru...singurele ajutoare sunt andrada(din oradea) si unul care este asiatic(am uitat de unde este)....
de craciun si rev tre sa le fac in familie...adica cu parinti logodnicului meu....ei raman aici in brescia doar acest an iar anul viitor nu se va sti daca vom face sau nu ceva impreuna....vom ramane singuri singurei...dar daca esti in zona se poate organiza ceva intre timp
polpot
19 Dec 2003, 01:23 PM
Mersi Vampirella,
Am sa trec pe acolo cind il gasesc sa o salut pe Andrada din partea ta
Despre Revelion e ok ... voi fi prin zona timp nelimitat .. asa ca
ci vediamo
Referitor la respectivele aere de care spui tu .. no problem .... "asta-s eu si n-am ce face .. altu'mama nu mai face!!" ... cui ii place bine, cui nu ii place valea
A presto...
vampirella
19 Dec 2003, 01:45 PM
eheheh piu o meno cosi...se non ti dispiace si potrebbe conversare in lingua italiana che ne dici? saresti d'accordo? cosi almeno se ci sara il mio fidanzato online ti potra rispondere lui.....
scuze daca nu ai inteles tu spune la mine si eu traduc la tine
acum merg sa citesc si inboxul...mi-a zis el ca ma ceva la inbox dar daca nu intelege...si eu bolnavioara nu puteam sa vin la pc ca sa vad...am fost blokata la pat
myriam
24 Dec 2003, 03:08 PM
Si eu sīnt īn Franta!! Vezi cą nu esti singur(ą).
Mihai
24 Dec 2003, 04:47 PM
Bine ai venit la Han, myriam!
MikeEL
26 Dec 2003, 07:23 AM
Urat accent aveti in brescia!!
Fara suparare
vampirella
26 Dec 2003, 01:18 PM
Craciun Fericit!!
Ohoh e drept ca au un accent urat..mai ales dialectul...lol zici ca vorbesc arabeste si mai rau....
ceva mix intre arab si german
tiberio21
26 Dec 2003, 06:13 PM
salve omeni buni...vad ca sunt cativa din italia(torino,brescia)sau ceva de genil asta,dar din milano nu este chiar nimeni!?
MikeEL
27 Dec 2003, 09:44 PM
urat shi milano.. tot
"fara suparare" da' nu ca orash, oamenii il strica, sunt de proasta calitate
defapt n-am intalnit oameni de calitate in Italia, pacat de ea, ca e superba ca tzara, ca resurse, ca geografie...
tiberio21
28 Dec 2003, 02:43 PM
QUOTE |
urat shi milano.. tot "fara suparare" da' nu ca orash, oamenii il strica, sunt de proasta calitate defapt n-am intalnit oameni de calitate in Italia, pacat de ea, ca e superba ca tzara, ca resurse, ca geografie... |
@MikeEL se pare ca: ori ai stat prea putin timp in Italia, ori ai fost atat de "norocos" incat sa nu cunosti "oameni de calitate"...
Stii... eu sunt de ceva timp in italia insa toate persoanele pe care le cunosc sunt oameni de treaba (cu mici exceptii <asa se scrie exceptii!?
>>)
Daca te mai gasesti si acum in Italia da-mi de stire ca iti voi prezenta eu persoane de calitate...
Nana Floare
28 Dec 2003, 02:49 PM
...ba imi plac italienii...Una din cele mai bune prietene de-a mea -
Vera - e italiana. Si anu' trecut am cuplat-o cu-o englezoaica si de-atunci sunt tot impreuna, dragele de ele. Despre barbatii italieni...
...ala pe care l-am cunoscut m-a dezamagit oarecum, pe ici pe colo, prin partile esentiale...
chatonel
29 Dec 2003, 05:45 PM
birrrr, barbatii italieni? Nu imi plac deloc
sint plini de ei, macho, tombeurs, frimeurs- scuze, nu am traducerea in ro....
Totul este la ei imagine, superficialitate. Din pacate, putini gindesc cu creierul
.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.