Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Pozitia Unui Dj Spaniol Referitoare La Romani
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2
Michelle
Eu, in semn de protest nu ma voi duce in Spania in vacanta nici vara asta !:devil: Ma rog ...n-am fost niciodata ...dar ei tre sa creada ca ne-au pierdut de musterii pe veci ...si ca turismul in Spania intra in declin laugh.gif
Am hotarit ...merg in Cuba ...e tot cald si havanele sunt de departe mai misto...nu mai zic de cubaneze.Va mai amintiti bomboanele cubaneze ?drool.gif
Cla
Cum sa nu... boNboanele "Revolución" rofl.gif

Si sa nu va prind ca mai exportati tauri la spanioli, sa li se stinga corrida naibii... evil.gif spoton.gif
mutulica
ba sa exportam, da niste tauri mai blegi asa, sa le para rau dupa banii pierduti la spectacol
Oiski-Poiski
Am vazut o data un reportaj la televizor unde spaniolii ii faceau albie de porci pe nemtii care se imbata chiar ca si porcii pe stradurile de la Mallorca sau Ibiza.Mi-a fost rusine de-a dreptul ca locuiesc aici.
Asta nu inseamna ca toti nemtii care merg acolo in concediu procedeaza la fel, insa sunt bagati in aceeasi oala.
Asa ca Spania a introdus taxe de tot felul la stranduri, curatenie , s-au marit preturile la vacante acolo.Deci au gasit solutii sa scape de cei porcosi.Daca Spaniei nu-i place de anumiti romani nu are decat sa stranga surubul la legi, vama, drept de munca, munca la negru etc.etc.
Ca cel care a scris acest cantec a exagerat este clar, poate sufera omul cu adevarat de ceva. dunno.gif Insa un gram de adevar exista si asta este de-abia inceputul .Imi este frica si de alte voci ce s-ar putea ridica.Si nu ma refer la vocea altui Dj labil psihic.
Saptamana trecuta vorbeam cu cineva care are aici o firma mica care produce termopane, usi etc.etc. Respectivul vorbea ca se gandeste serios sa-si mute calabalacul spre Est sau sa procedeze ca si un alt coleg de-al lui.Adica, ala si-a dat muncitorii afara pe motiv ca nu mai face fata financiar si a adus cu contract de sase luni romani si unguri.Astia locuiesc in curtea fabricii in containere de constructii ( nu sunt rele wink.gif ), muncesc de dimineata pana seara la 8, pentru 6-7 Euro pe ora (munca calificata !) , nu le trebe zile libere, nici sambata, seful are comenzi multe ca avand costuri mici poate sa-si vanda marfa ieftin, adica sparge si restul pietei din zona (spre necazul colegilor lui),etc.etc.
Cam cum credeti ca au vorbit despre romani oamenii dati afara de acolo ????????

Vedeti ? E mult mai complicata treaba sad.gif .
dead-cat

Am vazut o data un reportaj la televizor unde spaniolii ii faceau albie de porci pe nemtii care se imbata chiar ca si porcii pe stradurile de la Mallorca sau Ibiza.Mi-a fost rusine de-a dreptul ca locuiesc aici.

pai asa se poarta. nu degeaba Mallorca mai are numele de "Insula Femeiilor de Servici". Si apoi sa-i vezi pe englezi in concediu (aceeasi categorie sociala bineinteles). s-a consacrat termenul de "carpet vomiting".
Achernar
Ce le mai place romanilor sa li se p*** tembelii straini in cap ... ba ca sunt nebuni ... ba ca nu stiu ce fac ... ba ca au dreptate ... Si-ntr-o zi cand un tembel d-asta va taia doi-trei turisti romani cu sisul se vor intrba ce l-a apucat pe ala. Pai l-a apucat cheful sa starpeasca 'rasa inferioara'. Iar purtatorii spanioli de sisuri in nici un caz nu se vor lua de 'jmecherii' romani ci de fraierii care spala closete cu limba pentru un ban in plus. Sau de fraierii care vor plati 1500 de euro pentru a petrece cateva zile in Spania ca turisti.

E o chestie mishto. Ce s-ar intampla daca unul din cei care 'il inteleg' pe gaozarul asta ar merge in Spania si s-ar intalni pe strada cu un grup de fani ai respectivului ? In mod sigur 'pacifistul' s-ar alege cu niste dinti lipsa + cateva zile de spitalizare. De ce ? Pentru ca face parte din rasa alora pe care poti sa te c*** oricand ai chef.
March
QUOTE (Michelle @ 7 Apr 2005, 10:26 PM)
Am hotarit ...merg in Cuba ...e tot cald si havanele sunt de departe mai misto...

Michelle,
Iti plac havanele , ai ?! rofl.gif
Oiski-Poiski
Eu cred ca Michelle se referea la cubanezi cu havane ohyeah.gif ! Ce zici Michelle ?? yeah.gif
Lasam naibii la o parte spaniolii si tragem o vizita la havane thumb_yello.gif .
Michelle
Egzact la asta m-am referit ! Oiski ai pus punctu' pe ...h. jamie.gif

Lasam naibii la o parte spaniolii si tragem o vizita la havane

ohyeah.gif Si tie March ca sa nu fii suparat ...iti trimitem niste poze deochiate! wink.gif
Felina
QUOTE (March @ 8 Apr 2005, 09:14 AM)

Iti plac havanele , ai ?! rofl.gif

cui nu-i plac? ohyeah.gif
Oiski-Poiski
Si tu Brutus .. aaaa, scuze Nushi ???????? roflmao.gif
Michelle
ohyeah.gif Deci suntem trei ! Daca se mai incrie careva imi deschid agentie de turism. rofl.gif
Pe firma trec : No Spain ,no pain !
Felina
QUOTE (Michelle @ 8 Apr 2005, 10:51 AM)

Pe firma trec : No Spain ,no pain !

roflmao.gif roflmao.gif roflmao.gif

No Spain ,no pain !
No Spain ,no pain !
No Spain ,no pain !
No Spain ,no pain !
No Spain ,no pain !
abis
Domn'e, eu nu ma inscriu! Vreau sa vad Spania, si nu o sa ma impiedic de un dobitoc! laugh.gif
Cla
Agentia de turism "In Cuba e buba", slogan:

"No Spain, no pain.
Hai cu Ana la Havana! girlchat.gif
Cu Tarom la rom!" drunk.gif spoton.gif

rofl.gif
nefertiti-old
Si iooo ma inscriu! spoton.gif
dead-cat
The rain in spain is falling in the plain.
nefertiti-old
rofl.gif
Michelle
The rain in spain is falling in the plain.

Again? laugh.gif
dead-cat
io zic sa scoata Metallica in compensare un song, care sa se cheme "Harvester of Strawberries". asa, ca sa nu mai fie suparati capsunarii.
Felina
QUOTE (Cla @ 8 Apr 2005, 11:18 AM)
Agentia de turism "In Cuba e buba", slogan:

"No Spain, no pain.
Cu Tarom la rom!" drunk.gif spoton.gif

rofl.gif

Claule... te contrazic!

....
Si cu rom in Tarom !" drunk.gif spoton.gif
...

thumb_yello.gif
Michelle
Nushi fii precauta ? Sa nu se inteleaga :
Hai cu Ana la Havana
Si cuun rom in Tarom

Sa nu ne amendeze astia de la agentia pentru discriminarea minoritatilor! Haoleo ,ce off topic suntem!
nefertiti-old
Off topic? Pai cine mai stie ce e on aici? laugh.gif
Felina
fetelor! nu pomeniti the 'f' word... blink.gif

Michelle, romu' e beutura ne-racoritoare ohyeah.gif si nu se scrie cu doi r rolleyes.gif
Superunknown
QUOTE (nefertiti @ 8 Apr 2005, 12:44 PM)
Off topic? Pai cine mai stie ce e on aici? laugh.gif

Lasa, mai bine cu off topic ca prea se incinsese taritza in unii de pe-aici, de-au ajuns sa viseze zile de spitalizare, sisuri si dintzi lipsa. Deh, ce fac stirile de la ora 5 din om...

Legat de ce-a zis flori:
Iar pentru cei care afirma ca are dreptate, chiar ca nu inteleg cum pot sa gindeasca asa, avind in vedere ca sint romani, adica daca mafia din Italia ucide, fura si face alte blestematii inseamna ca ar trebui sa fie judecati toti.

... vreau va amintesc ca in arta (unde intra si melodia noastra, in lipsa de altceva laugh.gif ) exagerarile sint nu doar permise ci chiar frecvente, pentru a accentua niste trasaturi, fie ele pozitive sau negative. Daca respectivul era politician si facea asemenea generalizari intr-un discurs sau intr-un interviu, evident ca trebuia tratat cu toata seriozitatea. Dar asa, e vorba de un pusti care a facut un cintecel, probabil daca-l intrebi recunoaste si singur ca a exagerat, ca a fost o gluma...

Acum, daca gluma asta prinde si are succes, nu mai e vina celui care a produs-o...
Keffr3n
În fine, s-a sesizat si politia spaniolă... Cica l-au saltat pe baiat. Sper ca justitia la ei nu e ca la noi... [Stirile de la ora 7] javascript:emoticon(':)')
smilie
Cla
Adica sa inteleg ca au prins taurul de coa...da?? De unde-i vestea?

btw: han.gif , Keffr3n smile.gif
flori
QUOTE (Superunknown @ 8 Apr 2005, 12:01 PM)
Dar asa, e vorba de un pusti care a facut un cintecel, probabil daca-l intrebi recunoaste si singur ca a exagerat, ca a fost o gluma...

Acum, daca gluma asta prinde si are succes, nu mai e vina celui care a produs-o...

Superunknown mwah1.gif Bravo esti super..asa cum ai zis, daca nu stii ca oricine dupa 18 ani e raspunzator in fata legii pentru faptele lui! iar daca tie ti se pare o gluma si chiar te amuza!!! ohmy.gif ce sa mai zic sper ca nu sint prea multi cu acceiasi parere...
cred ca ptinde gluma si are succes doar la cei de teapa lui si sper sda nu fie prea multi...ca ar fi vai de capul nostru al romanilor!
March
Mai flori,
Din pacate iti bati gura degeaba sad.gif
flori
mai bine zis am facut bataturi la degete si mi-am tocit tastatura dgeaba, cred ca nu merita...sper sa fie adevarata vestea pe care ne-a adus-o Keffr3n, si sa terminam subiectul asta ca cine stie ce mai iese la iveala cu romanii nostri...poate chiar se vor inspira din "opera de arta" si vor inlocui manelele cu acest gen de muzica...doar romanului ii place sa faca haz de orice n-are importanta daca-i vorba de mamele noastre, neamul nostru, mortii nostri...distractie sa fie sa se amuze lumea! laugh.gif
March
Jigodia a fost inhatata de Politia spaniola pentru manifestari rasiste ! Cine credeti ca a facut sesizarea ? Vreo organizatie romanesca din Spania ? Nuuuu... L-au reclamat autoritatilor Ecologistii si Comunistii spanioli tongue.gif
flori
OLE! spoton.gif
Achernar
QUOTE (Superunknown @ 8 Apr 2005, 01:01 PM)
QUOTE (nefertiti @ 8 Apr 2005, 12:44 PM)
Off topic? Pai cine mai stie ce e on aici?  laugh.gif

Lasa, mai bine cu off topic ca prea se incinsese taritza in unii de pe-aici, de-au ajuns sa viseze zile de spitalizare, sisuri si dintzi lipsa. Deh, ce fac stirile de la ora 5 din om...

Legat de ce-a zis flori:
Iar pentru cei care afirma ca are dreptate, chiar ca nu inteleg cum pot sa gindeasca asa, avind in vedere ca sint romani, adica daca mafia din Italia ucide, fura si face alte blestematii inseamna ca ar trebui sa fie judecati toti.

... vreau va amintesc ca in arta (unde intra si melodia noastra, in lipsa de altceva laugh.gif ) exagerarile sint nu doar permise ci chiar frecvente, pentru a accentua niste trasaturi, fie ele pozitive sau negative. Daca respectivul era politician si facea asemenea generalizari intr-un discurs sau intr-un interviu, evident ca trebuia tratat cu toata seriozitatea. Dar asa, e vorba de un pusti care a facut un cintecel, probabil daca-l intrebi recunoaste si singur ca a exagerat, ca a fost o gluma...

Ce-ar fi sa te-njur putin intr-un cantecel ? O chestie gen iti bag, iti fac, mame, tati, copii, familie, cruci, sarbatori religioase ? Presupun ca n-ai avea nimic de comentat, nu ? Poate chiar mi-ai aprecia efortul 'artistic'. Dar probabil ca Mihai nu l-ar aprecia si m-as trezi cu o miica suspendare. Nu merita. Prostia catorva indivizi de pe-aici e evident incurabila.
Superunknown
QUOTE (Achernar @ 11 Apr 2005, 10:54 AM)
Ce-ar fi sa te-njur putin intr-un cantecel ? O chestie gen iti bag, iti fac, mame, tati, copii, familie, cruci, sarbatori religioase ? Presupun ca n-ai avea nimic de comentat, nu ? Poate chiar mi-ai aprecia efortul 'artistic'. Dar probabil ca Mihai nu l-ar aprecia si m-as trezi cu o miica suspendare. Nu merita. Prostia catorva indivizi de pe-aici e evident incurabila.

Ce-ar fi sa imi cintzi cintecelul ala prin viu grai? Atunci ai afla imediat ce-as avea de comentat. Probabil ca tzi-as muta fatza din loc, dar cu sigurantza nu te-as reclama la politzie.

Faptul ca tocmai comunistii s-au gasit sa-l toarne pe pustiul ala la politzie spune multe despre acest caz...
Achernar
rofl.gif rofl.gif

Cuuum ?!? Nu apreciezi latura artistica a problemei ?!? Ca sa vezi, si eu care credeam ca nu esti partizanul violentei ...
p.s : pare-se ca e mult mai putin grav sa compui o poezie porcoasa care sa se refere la 20 de milioane de indivizi decat una care sa se refere la o persoana.
nefertiti-old
FARA VIOLENTA, FARA VIOLENTA! rofl.gif
Superunknown
QUOTE (Achernar @ 11 Apr 2005, 03:42 PM)
p.s : pare-se ca e mult mai putin grav sa compui o poezie porcoasa care sa se refere la 20 de milioane de indivizi decat una care sa se refere la o persoana.

Si asta e adevarat, cu cit insulta e mai generalizata, cu atit e mai diluata.
MIA
QUOTE (March @ 10 Apr 2005, 06:05 PM)
L-au reclamat autoritatilor Ecologistii si Comunistii spanioli tongue.gif

tongue.gif

Recunoaste ca ti-a tremurat mina cind ai scris asta March - nu ? wink.gif
Ce s-a mai intimplat ? L-au pus sub acuzare pentru ceva sau doar l-au interogat si i-au dat drumul ? rolleyes.gif
March
Ce faci , percutezi cu intarziere ? tongue.gif Vezi ca se cauta un inlocuitor pentru DJ Syto dar care sa cante... patrrrriotic laugh.gif
MIA
QUOTE (March @ 12 Apr 2005, 02:04 PM)
Ce faci , percutezi cu intarziere ? tongue.gif

Uneori. smile.gif
MIA
QUOTE (Superunknown @ 11 Apr 2005, 02:26 PM)
Faptul ca tocmai comunistii s-au gasit sa-l toarne pe pustiul ala la politzie spune multe despre acest caz...

Ce spune "asa de multe" ? tongue.gif

Pina una alta mie unul imi spune ceva de genul ca aia sunt in cadere libera in preferintele publicului spaniol/imaginea generala in Spania si cauta si ei orice ocazie sa se bage un pic in seama ... poate, poate ... wink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.