Nu degeaba îi zice un tata constient lu' fiu-sau inainte ca acesta sa se insoare:
"Uite-te bine la mama fetei, asta-i nevasta-ta dupa 10 ani"...
nefertiti-old
8 Apr 2005, 11:48 AM
Era vorba de soacrele NOASTRE.
Ovidius
8 Apr 2005, 12:14 PM
Alooo, mai incet ca-l omorati pe Cla! Dupa ce-l atacati din toate partile, va mirati de ce fug barbatii de femei
QUOTE |
Si cum era baieti? Treceati intai pe la ea sa vizeze permisu"? |
Stai otzara ca apare si permisu'...sa vezi ce fain e
EDIT:
QUOTE |
Bine, bine nu ma mai nervozez, da' sa recunoasca si ei ca NU femeile sunt de vina, ci mama natura, care a gresit cate ceva la ei. |
Daaa, a gresit ca ne-a facut coaste ca sa aibe apoi material sa ne construiasca partenerul ideal de viata.
nefertiti-old
8 Apr 2005, 12:20 PM
Pai nuuu, aia nu e greseala, aia e binecuvantare.
axel
8 Apr 2005, 03:56 PM
QUOTE (Oiski-Poiski @ 8 Apr 2005, 08:04 AM) |
Axel, deci dupa parerea ta unii nu vor sa se casatoreasca pentru ca sunt convinsi ca vin copiii dupa aceea ? |
Pai vad ca discutiile au alunecat in mare masura despre viata conjugala cu copil
Pai axel, cand e vorba de casatorie se aluneca pana si-n prapastie, nu-i bai...
Nasol e cand esti om patit, dar dupa un timp oarecare nu-ti mai pasa si faci misto mult mai misto despre asta, din care ai scapat cu viata...
Cei ca mine pot fi un exemplu socant de neurmat pt. alte generatii...
Sau nu, habar n-am...
Haideti la tati sa va spuna...
... cica "faci misto mult mai misto"...
bag un copyright...
Oiski-Poiski
8 Apr 2005, 08:09 PM
Mai, oameni buni , da cererea asta de iesire cu baietii cade ca "para malaiata in gura lui Oiski-fleata "
.
Fara cerere semnata nix Sushi cu baietii
axel
8 Apr 2005, 09:03 PM
QUOTE (Cla @ 8 Apr 2005, 05:18 PM) |
Nasol e cand esti om patit, dar dupa un timp oarecare nu-ti mai pasa si faci misto mult mai misto despre asta, din care ai scapat cu viata... Cei ca mine pot fi un exemplu socant de neurmat pt. alte generatii... Sau nu, habar n-am... |
Sa inteleg ca daca ai putea da timpul inapoi si ai fi iar de 20 de ani, nu te-ai insura nici in ruptul capului?
Pe bune, axel, ai inteles perfect
, exact asa as face!!
Daca stii cum a facut Jake Blues cu gagica in tunel, dupa ce a sarutat-o, chiar ca asa:
"Come on, Elwood, let's go"...
bumm!! Si care a fost problema de fapt?? A vrut sa-l omoare ca a lasat-o cu buza umflata la nunta, cu buchetul de flori in mana, familia, toti invitatii...
cel mai crunt moment in viata unei femei...
Mrs. Rogers
9 Apr 2005, 06:01 AM
QUOTE (Zorro @ 8 Apr 2005, 11:22 AM) |
QUOTE | Hai ma, îs singurul mascul pe-aicea?? În afara de vesnicul si incoruptibilul nostru îndragostit, skysurfer?? Ori le e frica de topicul asta, ori li se face rau cand îi citesc titlul... |
Hai ca ma bag si eu in seama. Barbatii fug de casatorie din cauza femeilor, care in ultima vreme nu viseaza altceva decat sa fie casatorite...cu oricine. Casatoria a devenit obsesie nationala (pentru sexul feminin). Am cunoscut fete care nici macar nu vorbeau de cateva luni cu iubitul lor, ca si faceau planuri de casatorie Mai sunt altele, care din prietene bune s-au transformat in neveste rele, dupa cum, frumos zice proverbul. Pentru astea, casatoria nu reprezinta altceva decat un contract pe care barbatul trebuie sa-l respecte, adica sa aduca bani in casa, sa renoveze in fiecare an locuinta si sa fie 24 din 24 dupa fundul lor. Mai repede sau mai tarziu apare sufocarea si poate chiar divortul. Deci principalul motiv al fugii barbatilor este pierderea libertatii, sau chiar sufocarea. Un alt motiv ar fi lipsa de maturitate a acestora. Sunt multi barbati duri, care fac pe "jmecherii", iar cand sapi mai adanc in viata lor, iti dai seama ca inca mai "sug" de la mamica. O alta categorie de barbati care fug de casatorie, cred ca sunt aceia care sunt implicati 100% in munca si care "nu au timp" pentru asa ceva. |
Zorro, zicei ca nu te pricepi la psihologie dar aici ai descris perfect ce se intampla la noi in tara.
Nici eu n-am cunoscut inca vreo romanca care sa nu doreasca sa se casatoreasca . Dorinta asta incepe sa devina o obsesie dupa ce femeia termina o facultate si vede ca nu are pretendent serios. Cunosc cel putin 3 cazuri de femei frumoase si inteligente care erau complexate ca nu erau casatorite la 28 de ani si se gandeau obsesiv la asta . Exista si presiune din partea parintilor . Toate 3 s-au casatorit in timp record dupa ce si-au cunoscut "victima". Una din ele la 3 luni, cealalta la 6-8 luni si ultima dupa 1 an. Imi imaginez ce presiune au pus pe saracii barbati sa faca pasul asta atat de rapid . Una din ele stiu ca a divortat rapid si apoi s-a recasatorit, iar celelte au facut un copil in primul an de casnicie.
Ovidius
11 Apr 2005, 07:47 AM
2 proverbe pe topic:
Casnicia e ca o cetate: cei de afara vor sa intre, cei dinauntru vor sa iasa.
Casnicia e singurul razboi in care dormi in acelasi pat cu dusmanul.
skysurfer
11 Apr 2005, 09:54 AM
Acum ca vad ca s-au mai incins spiritele imi permit sa mai spun cateva cuvinte. Sunt curios, in cazul celor care s-au casatorit si apoi au divortat, cam cat timp au stat impreuna inainte de fericitul/nefericitul eveniment. Eu am spus ca indiferent daca ma voi desparti sau nu, voi considera casatoria un eveniment fericit, facut cu acordul ambelor parti si ca o consecinta directa a iubirii noastre si a unei convietuiri de 8 ani. Nu ma intelegeti gresit ca in aceeasi casa nu am stat decat cam un an jumatate, insa au fost alti 6 ani si jumatate in care ne-am cunoscut incet si sigur unul pe celalalt. Si oricum daca as fi stat 8 ani in aceeasi casa cu ea probabil ca nu m-as mai fi casatorit. Multi nimeresc intr-o situatie destul de ciudata, respectiv stau atat de mult impreuna incat se tem ca un pas mai mare sa nu strice relatia. E fie vorba de o frica de implicare serioasa intr-o relatie, fie obisnuinta si comoditate. Opinia mea personala este ca cei care refuza casatoria o fac din teama de esec. E adevarat ca multe din fete dupa ce trec de o anumita varsta iau ce barbat le cade in mana (deja cred ca o sa am in familie un asemenea caz), si asta inainte de a cunoaste cu adevarat omul respectiv. Si apoi, empiric, se da vina pe casatorie: Ia uite Leano, aia s-a casatorit si s-a si despartit. Casatoria e de vina. Nu fata care disperata de teama de a nu ajunge fata batrana ia primul barbat care ii cade in brate, indiferent daca se potriveste sau nu cu el, sau barbatul, de teama de a nu pierde o fata frumoasa, poate cea mai frumoasa din viata lui, se casatoreste crezand ca asa o sa o tina langa el pt eternitate...
Si ca sa ajung probabil in bataia pustii spun asa: cui i-a reusit o relatie, sau o casatorie o sa fie de acord cu institutia casatoriei. Cui nu... ce sa mai spun...o sa traga in mine acum. Poate ca asa gandeste omul in general: daca un baiat isi face ganduri de insuratoare, dar iubita lui nu e de acord, sau dc se frige in anii casatoriei normal ca va fi total impotriva. La fel si in cazul fetelor.
Sfatul meu, de neinitiat este sa va cunosteti bine de tot inainte de casatorie, sa locuiti o vreme impreuna pt ca se schimba o gramada relatia in aceasta etapa, si sa analizati daca aveti planuri comune si daca sunteti dispusi sa renuntati la cateva lucruri dragi.
Cla
11 Apr 2005, 10:39 AM
Pe naiba, cine oare sa traga-n tine ca te insori??
dimpotriva, noroc iti (va) dorim...
QUOTE |
Sunt curios, in cazul celor care s-au casatorit si apoi au divortat, cam cat timp au stat impreuna inainte de fericitul/nefericitul eveniment. |
2 ani. Dar ghici cine a venit cu ideea de casatorie... si nu-i romanca...
QUOTE |
Poate ca asa gandeste omul in general: daca un baiat isi face ganduri de insuratoare, dar iubita lui nu e de acord, sau dc se frige in anii casatoriei normal ca va fi total impotriva. |
Na uite ca nici macar eu nu-s total impotriva
Cine a divortat si nu recunoaste ca a trecut si printr-o perioada (indiferent de cati ani) frumoasa, minte
Cine insa chiar ca a avut doar belele... saracu'/saraca...
astia blestema casatoria, ca oameni patiti ce sunt...
Don't worry, be happy
nefertiti-old
11 Apr 2005, 10:44 AM
QUOTE |
Sunt curios, in cazul celor care s-au casatorit si apoi au divortat, cam cat timp au stat impreuna inainte de fericitul/nefericitul eveniment. |
Am stat mai bine de un an impreuna si dupa aceea ne-am casatorit, iar initiativa asta a fost a lui.
Daca mai asteptam un timp, evident ca nu se mai intampla.
Michelle
11 Apr 2005, 10:49 AM
Pai,Claule ,te cam contrazici singur!
QUOTE |
Cine a divortat si nu recunoaste ca a trecut si printr-o perioada (indiferent de cati ani) frumoasa, minte jamie.gif |
Aicea spui ca orice"fosta"casatorie a avut si o perioada frumoasa,nu?
QUOTE |
Cine insa chiar ca a avut doar belele... saracu'/saraca... hh.gif astia blestema casatoria, ca oameni patiti ce sunt... sad.gif |
Iar aici nu excluzi posibilitatea ca unii sa nu fi avut decit belele!
Deci pina la urma cum e?
Cla
11 Apr 2005, 11:17 AM
Ma contrazic?
pai vorbesc despre 2 soiuri diferite, pe cei cu belele i-am mentionat extra, nu?
Atentie baieti, femeile astea inteleg doar ce si cum vor ele
... adica de ex.:
Ea: "Hai mai, n-ar fi cazul sa ne casatorim?"
El: "Poate, candva..."
Ea: "OK, cum zici tu, in Mai"
alt ex.:
El: "Ai luat seminte?"
Ea: "Adica nu ma mai scoti in oras??"
El:
s.a.m.d.
Oiski-Poiski
11 Apr 2005, 02:28 PM
Adevarul este ca adeseori e nevoie de putin umor in casnicie ca sa poti trece fara cearta peste divergente.
Stiti ca si in bancul ala:
Sotul vine seara acasa cam turmentat.Sotia ii aseaza o farfurie cu mancare pe masa.El, se uita la farfurie o ia si o arunca pe geam afara.Sotia ia masa si o arunca si ea pe geam.El: Ce faci femeie nebuna ? Ea: Pai am crezut ca vrei sa mananci in gradina.
Felina
11 Apr 2005, 02:31 PM
Il cheama baba pe mos la masa. Se aseaza mosu', ia lingura in mana, dar dupa o clipa de ezitare o tranteste in castronu' cu ciorba. Baba nedumerita:
- Ce-ai barbate?! ai innebunit??
Mosu' nervos nevoie mare, mai mai s-o trozneasca:
- Taci... taci ca iar mi-am amintit ca nu erai fata mare cand te-am luat!
Si tot asa...
Cla
11 Apr 2005, 04:44 PM
Am ajuns la bancuri?
Totusi, au un sambure de adevar...
Vine unu' de la birt la 1 noaptea acasa, descuie usa, intra tiptil... nevasta dupa usa cu sucitorul in mana:
"La GONG e ora UNU!!" si-i trage una-n cap
"Doamne, ce bine ca n-am venit deja la 12..."
Saramago
12 Apr 2005, 03:30 AM
QUOTE (skysurfer @ 11 Apr 2005, 10:54 AM) |
Si ca sa ajung probabil in bataia pustii spun asa: cui i-a reusit o relatie, sau o casatorie o sa fie de acord cu institutia casatoriei. Cui nu... ce sa mai spun...o sa traga in mine acum. |
Nu mi-a reusit prima casatorie, a fost un esec de la inceput pana la sfarsit, dar sunt total de acord cu institutia casatoriei. De aia m-am recasatorit fara sa ezit. Deci exista si alte variante...
Cla
12 Apr 2005, 04:39 AM
No vezi. Sa-ti gasesti capacul potrivit, aia-i...
[offtopic] Caut forumista divortata... s.a.m.d. (ne intalnim la
"Matrimoniale")
[/offtopic]
Crazy Horse
12 Apr 2005, 06:36 PM
Prima casatorie,24 ani=tanar si prost.
A doua casatorie,34 ani=inca tanar si totusi inca prost.
A treia oara,48 ani=nici tanar nici batran...ma intreb insa daca mi-a venit in sfarsit mintea la cap....?
PEACE&LOVE,
Crazy Horse
Michelle
12 Apr 2005, 07:51 PM
Deci e adevarat ca barbatii ramin toata viatza niste copii imaturi,daca e sa luam bune afirmatiile lui CrazyHorse!Nu dispera ,Horsy
mai ai timp sa incerci pina pe la 80 in colo ,n-ai fi nici primul nici ultimulcare persevereaza .Sa speram ca nu in eroare!
Cla
12 Apr 2005, 10:30 PM
Ei Michelle, si asta are un avantaj: nu se oPserva cand dam in mintea copiilor...
Mrs. Rogers
14 Apr 2005, 01:18 AM
Se spune ca succesul unei casnicii consta in capacitatea partenerilor de a negocia. Eu cred ca e adevarat . Si atunci cand incerci sa vinzi ceva sau sa faci o afacere , daca nu lasi de la tine fara sa te simti fraierit , nu ai succes .Sau invers, daca te simti bine doar atunci cand obtii exact pretul pe care il ai in cap, nu esti un bun afacerist .
Felina
14 Apr 2005, 01:16 PM
Interesanta idee...
Oricum, e nevoie de negociere, asta e clar!
Saramago
15 Apr 2005, 01:56 AM
QUOTE (Michelle @ 12 Apr 2005, 08:51 PM) |
Deci e adevarat ca barbatii ramin toata viatza niste copii imaturi,daca e sa luam bune afirmatiile lui CrazyHorse!Nu dispera ,Horsy mai ai timp sa incerci pina pe la 80 in colo ,n-ai fi nici primul nici ultimulcare persevereaza .Sa speram ca nu in eroare! |
Cred ca glumesti. Faptul ca unui barbat nu-i reuseste o casatorie si chiar nici a doua, nu inseamna ca este imatur. Pentru casatorie reusita e nevoie de doi.
Saramago
15 Apr 2005, 02:14 AM
QUOTE (toxic @ 14 Apr 2005, 02:18 AM) |
Se spune ca succesul unei casnicii consta in capacitatea partenerilor de a negocia. Eu cred ca e adevarat . Si atunci cand incerci sa vinzi ceva sau sa faci o afacere , daca nu lasi de la tine fara sa te simti fraierit , nu ai succes .Sau invers, daca te simti bine doar atunci cand obtii exact pretul pe care il ai in cap, nu esti un bun afacerist . |
Nu imi place termenul "negociere". Pentru ca nu te iei la intrecere, nu este concurenta, nu e partener/a de afaceri. Daca tot timpul consideri sa fi atent/a sa nu fi fraierit/a, aceea nu este dragoste si o casatorie intre doi "smecheri" este mai devreme sau mai tarziu distrusa de minciuna, viclenie, inselatorie, gelozie.
As folosi termenul "compromis". Dar din nou, compromisul e important, dar nu e negociabil ca o afacere. Trebuie sa fie ca o stare naturala de a cauta sa te adaptezi la dorintele celuilalt si sa vina din inima si dragoste pentru celalalt. Nu trebuie sa te simti fraierit/a cand faci un compromis. Discutia in contradictoriu trebuie sa se bazeze pe logica si bun simt si nu pe egoism. Nu este normal numai unul sa cedeze mereu. Asta duce iar la frustrarea celui care mereu cedeaza. Nu este normal sa fie foarte multe compromisuri, atunci inseamna ca partenerii nu gandesc pe aceeasi lungime de unda si deci nu se potrivesc. Nu este o lupta si daca mereu discutiile pana cedeaza unul sau celalalt incep cu cearta si se termina in pat, esecul este garantat din nou.
Michelle
15 Apr 2005, 09:36 AM
QUOTE |
Saramago@15 Apr 2005, 03:56 AM Cred ca glumesti. Faptul ca unui barbat nu-i reuseste o casatorie si chiar nici a doua, nu inseamna ca este imatur. Pentru casatorie reusita e nevoie de doi. |
Daca citesti mai bine eu n-am facut nici o legatura intre esecul in casatorie si imaturitatea barbatilor.Am zis altceva,daca e sa luam de bune afirmatiile lui Crazy Horse ...adica ...
QUOTE |
A treia oara,48 ani=nici tanar nici batran...ma intreb insa daca mi-a venit in sfarsit mintea la cap....? |
Ceea ce e cu totul altceva,nu?
Despre maturitatea barbatilor insa, n-am nici un dubiu.
Oiski-Poiski
15 Apr 2005, 09:49 AM
Eu in locul tau Michelle as avea unele dubii in legatura cu maturitatea unora dintre barbati, la fel si a unora dintre femei.
Cunosc o pereche care s-a casatorit la 18 respectiv 19 ani si in doi ani au trantit doi prunci iar unii zic : Las, ca sunt tineri se descurca ei si mai sunt si parintii aici sa-i ajute.Adevarul este ca pe copii ii cresc mai mult bunicii
.
Eu zic ca maturitatea perechii joaca un rol deosebit in reusita acelei casatorii.Parerea mea
.
Michelle
15 Apr 2005, 10:01 AM
Aaaaa,perfect de acord cu tine Oiski !Asta ca sa nu mai aduc vorba de imbalansateca deja mi se ridica peru-n cap cind ma gandesc numa cite nenorociri aduce si sarcina asta!
Oiski-Poiski
15 Apr 2005, 10:03 AM
Hai, mai Michelle nu ma face sa rad asa de tare ca poate ii deranjez pe Igor si Natasha
.
Felina
15 Apr 2005, 12:03 PM
QUOTE (Michelle @ 15 Apr 2005, 11:01 AM) |
Aaaaa,perfect de acord cu tine Oiski !Asta ca sa nu mai aduc vorba de imbalansateca deja mi se ridica peru-n cap cind ma gandesc numa cite nenorociri aduce si sarcina asta! |
nefertiti-old
15 Apr 2005, 12:29 PM
Meey, ce limba vorbiti voi aci?
Michelle
15 Apr 2005, 12:54 PM
Nefe,e parintaneza!Da nu te-nvatzam ca e pericoloasa!
nefertiti-old
15 Apr 2005, 12:57 PM
Michelle
15 Apr 2005, 01:01 PM
QUOTE |
sa sa ma dez-imbalansati voi, da? sa aveti grija de mine, sa n-ajung ca stim noi cine, va rog eu mult, sa ma trageti de ureki cat de des e nevoie, ok? sar'na mwah1.gif |
Nushi,daca te dam cu capu' de pereti ,e bine?
Oiski-Poiski
15 Apr 2005, 02:06 PM
Cred ca am gasit reteta pentru o casatorie reusita:
-Respectul reciproc
-Rabdarea
-Umorul
-Potrivitul la pat
-Toleranta
Las lista deschisa sa o completeze urmatorii dupa mine ....
Cla
15 Apr 2005, 02:39 PM
Ai uitat de "potrivitul la umor"
Dar eu stiu
cuplul perfect: El - surd, Ea - oarba
Oiski-Poiski
15 Apr 2005, 04:08 PM
Cla , ai dreptate.Inchipuieti ca tipul are umor si zice : Nevasta adu-mi o bere la pat ca de nu iti mut fata la ceafa !
Si nevasta nu se prinde de umorul lui
.
Cla
15 Apr 2005, 04:29 PM
Oiski-Poiski
15 Apr 2005, 04:32 PM
Ia uite cum te-am dibuit, din astia imi esti
.
Apropo , da gastele astea poloneze sau unguresti sunt umflate parca cu pompa.De fiecare data le ocolesc cat pot in Supermarkt .Mi-e frica sa nu explodeze
.
Cla
15 Apr 2005, 05:06 PM
Mda, chiar ca sunt umflate cu forta...
Cele poloneze cu ovaz, sunt cele mai bune. Am dat odata peste una ungureasca, nu stiu ce i-au dat de mancare dar putzea a peste... i-am facut vant si am mancat cârnati...
Si apropos de "umflat" sau "indopat"... asa se face "Foie Gras" = Gänseleberpastete... saracele animale...
Oiski-Poiski
15 Apr 2005, 05:10 PM
Cla, da saracele de ele degeaba le intreb eu cu ce-au fost umflate ca nu pot sa-mi mai raspunda ?
Asa ca este generalizat ca cele poloneze sunt indopate cu ovaz ?????
Cla
15 Apr 2005, 05:50 PM
La cele indopate cu ovaz nu mirosi alte chestii.. dar uite-te cum se face, sper sa-ti piara pofta...
Saramago
15 Apr 2005, 11:14 PM
QUOTE (Oiski-Poiski @ 15 Apr 2005, 03:06 PM) |
Cred ca am gasit reteta pentru o casatorie reusita:
-Respectul reciproc -Rabdarea -Umorul -Potrivitul la pat -Toleranta
Las lista deschisa sa o completeze urmatorii dupa mine .... |
As adauga la lista (toate in mod reciproc):
-Prietenie
-Comunicare
-Respectarea adevarului
-Fidelitate
-Sprijin moral, financiar
-Ocrotire
-Igiena
-Modestie
-Generozitate (sa stii sa ierti)
-Sacrificiu
-Romantism
-Prietenii, rudele si animalele de casa pe locul doi, trei etc.
-Nu droguri!
As mai adauga ca e nevoie de hobby-uri asemanatoare, maturitate in a lua decizii de comun acord, dar si copilarie in momentele de distractie. Apoi mai e nevoie de o atmosfera cu stress cat mai mic. Venirea unui copil pe lume nu neglijeaza barbatul la nici un capitol! Aparitia unei alte femei frumoase prin zona, nu neglijeaza sotia la nici un capitol!
Am uitat ceva?
PS: Cum ati ajuns de la metode de fericire in casatorie la metode de indopat gastele?
Cla
16 Apr 2005, 12:05 AM
QUOTE (Saramago @ 15 Apr 2005, 11:14 PM) |
QUOTE (Oiski-Poiski @ 15 Apr 2005, 03:06 PM) | Cred ca am gasit reteta pentru o casatorie reusita:
-Respectul reciproc -Rabdarea -Umorul -Potrivitul la pat -Toleranta
Las lista deschisa sa o completeze urmatorii dupa mine .... |
As adauga la lista (toate in mod reciproc): -Prietenie -Comunicare -Respectarea adevarului -Fidelitate -Sprijin moral, financiar -Ocrotire -Igiena -Modestie -Generozitate (sa stii sa ierti) -Sacrificiu -Romantism -Prietenii, rudele si animalele de casa pe locul doi, trei etc. -Nu droguri! As mai adauga ca e nevoie de hobby-uri asemanatoare, maturitate in a lua decizii de comun acord, dar si copilarie in momentele de distractie. Apoi mai e nevoie de o atmosfera cu stress cat mai mic. Venirea unui copil pe lume nu neglijeaza barbatul la nici un capitol! Aparitia unei alte femei frumoase prin zona, nu neglijeaza sotia la nici un capitol! Am uitat ceva? PS: Cum ati ajuns de la metode de fericire in casatorie la metode de indopat gastele? |
Sex, f***-i... (ca apropo de hobby asemanatoare)
QUOTE |
PS: Cum ati ajuns de la metode de fericire in casatorie la metode de indopat gastele? |
Asta e din spatiul german, mai degraba fara suparare, it's only a joke: Frauen sind wie Gänse... când le-auzi...
Mihai, iti multumesc ca (inca)
nu le putem auzi pe forumu' asta...
Yvonne
16 Apr 2005, 07:51 AM
La lista as adauga doar...tacere....multa tacere (din partea femeii bineinteles)
Oiski-Poiski
16 Apr 2005, 01:17 PM
Dificila, pai daca ar fi sa mai iau dupa punctul tacere nu ar mai functionat casnicia mea.Ca eu vorbesc ca o cascada primavara cand se topesc zapezile la munte .
Si mai comenteaza el sotul ca-i fac capul calendar insa in mare cred ca nu-i tare suparat ca sunt asa cum sunt.Ca altfel am muri de atata liniste
.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.