QUOTE (toxic @ 15 May 2005, 01:29 AM) |
Nu am auzit manele deloc !!! |
QUOTE (nefertiti @ 15 May 2005, 11:01 AM) | ||
Esti sigura ca ai fost in RO???? E o intrebare retorica, nu de alta, dar tu nu vei recunoaste niciodata anumite lucruri. In plus, e usor sa suporti manelele 3 saptamani pe an. De fapt, e usor si in rest, conditia e sa iti placa. Deh, gusturile... |
QUOTE |
Da, am o problema cu manelele, nu imi plac. Si nu neaparat manelele in sine, cat mai ales fenomenul manelistic |
QUOTE (Keffr3n @ 17 May 2005, 11:50 PM) |
Hmmm... Deci... dupa 8 pagini de reply-uri am aflat ca lui Nefertiti nu-i plac manele. E un inceput. |
QUOTE (toxic @ Pe 19 May 2005, 05:30 AM) |
Cate masini rosii ati vazut azi pe strada? Nu cred ca poate cineva sa-mi spuna . |
QUOTE |
Insa daca ar exista o campanie televizata timp de cativa ani impotriva masinilor rosii, sunt sigura ca le-ati vedea pe toate. |
QUOTE (Dani @ 19 May 2005, 05:42 AM) | ||
Ba eu pot. Am vazut una singura. |
QUOTE (toxic @ 19 May 2005, 05:46 AM) |
Asa crezi tu ! Incearca sa faci un exercitiu maine , sau intr-o zi cand iesi pe strada mai mult, si numara masinile rosii cu atentie. Ai sa vezi mult mai multe . |
QUOTE (Dani @ 19 May 2005, 05:58 AM) |
Probabil ca erau mai multe, dar tu ai intrebat daca stiu cate am vazut. |
QUOTE (toxic @ 19 May 2005, 06:06 AM) | ||
Exact . Eu te-am intrebat daca stii cate ai vazut , nu ce ai retinut tu din ceea ce ai vazut . |
QUOTE |
Oamenii retin lucruri care ii intereseaza si nu lucruri neutre . Retii ceva ce iti place mult sau ceva ce te enerveaza mult . |
QUOTE (Dani @ 19 May 2005, 06:41 AM) |
Explica-mi diferenta dintre stiu ca am vazut o masina rosie si retin ca am vazut o masina rosie. |
QUOTE (toxic @ 19 May 2005, 06:48 AM) |
Din punct de vedere statistic si rational esti constienta ca ai vazut mai multe , dar ai retinut numai 1. |
QUOTE (Dani @ 19 May 2005, 06:54 AM) |
Ba nu. Din punct de vedere statistic, este posibil sa fi vazut mai multe, dar stiu sigur ca am vazut doar una. |
QUOTE (toxic @ 19 May 2005, 07:00 AM) |
Am obosit . |
QUOTE (toxic @ 19 May 2005, 04:30 AM) |
Parerea mea e ca exista un substrat psihologic la ura impotriva manelelor . [...] S-a facut prea mult caz de ele si de aceea le auziti peste tot |
QUOTE |
M-as revolta sa fiu fortata sa ascult ceva indiferent de categoria muzicala de care apartine, cu atat mai mult cu cat este vorba de o ceva ce nu inghit. ..................... pentru ca una este sa asculti la o petrecere 1-2 manele, alta este sa fii fortat sa asculti in mod repetat! |
QUOTE (Mara) |
Ce incerci sa-mi demonstrezi, ca nu sunt toleranta?! |
QUOTE (Marius @ 19 May 2005, 11:31 AM) |
Daca ai chef sa te bagi la discutii despre muzica, du-te la muzica. |
QUOTE (Marius @ 19 May 2005, 11:31 AM) |
nefertiti, cool down Acum m-ai starnit Daca ai chef sa te bagi la discutii despre muzica, du-te la muzica. Ce scriu oamenii pe-aicea n-are ce sa te intereseze, daca vrei sa fii realista La unii le plac manelele, la altii nu. Punct. |
QUOTE |
Parerea mea e ca exista un substrat psihologic la ura impotriva manelelor . Cate masini rosii ati vazut azi pe strada? Nu cred ca poate cineva sa-mi spuna . Insa daca ar exista o campanie televizata timp de cativa ani impotriva masinilor rosii, sunt sigura ca le-ati vedea pe toate. Ati fi in stare sa-mi spuneti cate masini rosii au fost la stop, care vecin are masina rosie, ce marca e masina si unde o parcheaza . |
QUOTE (Oiski-Poiski @ 19 May 2005, 01:51 PM) |
Sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie la Bucale, jur ca e adevarat Am fost intr-un an acolo la o nunta , cartier de blocuri, vara , super cald, geamuri deschise.Cand am coborat din taxi m-am gandit , ce oameni veseli pe aicea , canta muzica de numa.Cateva ore mai tarziu : ce oameni veseli , canta muzica de numa , noaptea : ce oameni veseli , canta muzica de numa , dimineata : ce oameni veseli canta muzica de numa .Am plecat dupa doua zile : ce oameni veseli canta muzica de numa Anul urmator am fost la botez , acelasi loc , acelasi cartier. Ma dau jos din Taxi si pe cuvantul meu ca am avut un deja-vu cum nu am avut in viata mea.Aceeasi melodie , ce oameni veseli , canta muzica de numa . |
QUOTE (Freemann @ 19 May 2005, 03:52 PM) |
Mai degraba e vorba de nivelul sonorului. Si mie imi plac masinile rosii , vreau ca data viitoare sa fiu numarat. |
QUOTE (Dani @ 19 May 2005, 07:51 AM) |
N-am vrut sa te obosesc. Mai vrei sa te imprietenesti cu mine? |
QUOTE (Mara @ 19 May 2005, 10:19 AM) |
M-as revolta sa fiu fortata sa ascult ceva indiferent de categoria muzicala de care apartine, cu atat mai mult cu cat este vorba de o ceva ce nu inghit. Este lipsa crasa de respect pentru un intreg cartier,..........Pana acum nici nu am postat la acest topic tocmai pentru ca nu m-am simtit agresata de ele. Ok, le auzeam in diverse locuri, dar le toleram cat de cat. |