Andra, am zis eu ceva despre Germania, wikipedia, Goethe si Schiller, sau despre Olanda?
Dar daca tu aduci vb despre astia, lasa-i pe musulmani sa faca misto de ei, crezi tu ca s-ar enerva careva, in afara de niste fanatici literari? Care, la randul lor, daca nu stiu de satira, parodie, ironie... sa stea in banca lor?
Pot sa faca misto si de Papa si iomaistiu, crezi tu ca se demonstreaza in tarile crestine de catre crestini impotriva islamului si se ard steaguri ale altor tari sau se ameninta cu moartea, cu atentate, "razboi sfânt"??
Mai degraba s-ar zice "ia uite ce se umfla astia, n-au alta treaba..."
Crezi ca tara/grupul de state din spatele "presei independente" va mai pupa vreun contract avantajos cu firme din Germania/ UE?
Eu vad cât pupa China, pe care o doare în cot si nici acolo de Schiller, Goethe, Baudelaire, Edgar Allan Poe sau Iisus... si pe Capital la fel îl doare, tot acolo, daca e vb. de profit.
E însa de-a dreptul înspaimântator cum liderii politici - din Europa si nu numai - se fac ca ploua în ce priveste problema musulmanilor, care NU se adapteaza tarilor gazda in care traiesc, ci vor sa instaureze un nou Status Quo dupa placul si ideile lor. Si sunt multi, si tot mai muuulti... si uite ce se intampla la noi (Europa) cu "libertatea exprimarii" si "democratia", sunt o arma pt cine stie sa le manipuleze, daca tot vom sta cu mainile-n sân si cu capul in nisip, o sa ne termine ei, fii sigura... în timp ce noi propagam multi-kulti, astia ne baga cutitul in spate.
Si sa nu-mi spui ca ai atatia musulmani in Romania ca sa te pricepi, ca nu te cred. Teoria ca teoria, dar practica ne omoara...