nefertiti-old
1 Dec 2005, 04:06 PM
Poate sa imi spuna cineva, orientativ, care sunt preturile pentru gazduirea unei pagini web? Sper ca m-am exprimat bine.
abis
1 Dec 2005, 04:10 PM
QUOTE (actionmedia @ 30 Nov 2005, 03:28 PM) |
Profit lunar estimat - 40-50 mii euro. |
Nu te supara, dar cred ca esti prea optimist. Nu cred ca ai putea vinde suficient de multe exemplare. Piata nu stiu daca ar "inghiti" o asemenea revista. As zice mai degraba ca nu - si nu doar pentru ca ar putea citi respectivele texte on-line si gratuit.
Daca as avea banii de care spui, nu i-as risca intr-o astfel de revista.
ilie
2 Dec 2005, 08:51 AM
N-as investi juma de milion in o astfel de afacere pentru ca:
1. nu sunt informat in domeniul media, iar putinul pe care il stiu e ca sunt multe mii de publicatii
2. pe net sunt info multe, gratis
3. nu am realizat ce ar aduce nou noua publicatie, care ar fi punctele ei tari, cine ar fi clientii (cam multi 30-40.000 pe luna?)
Cine raspunde la aceste intrebari?
PS poate as investi 1/100 din suma avansata de Actionmedia, in combinatie cu altii care se pricep...
Nefertiti , cred ca un domeniu costa intre 15 si 50 Euro. dar pot afla gasduire pe gratis, ar fi o idee sa incepi cu o gazduire gratis, si daca vezi ca merge, iti faci domeniul tau, etc. Inca o data, cine va plati si cum?
nefertiti-old
2 Dec 2005, 08:54 AM
In primul rand, nu inteleg daca vb cu mine sau cu Actionmedia.
Cucu Mucu
2 Dec 2005, 07:36 PM
Este o cifra exagerata 40 de mii de exemplare. Primele 5-6 aparitii cel putin se vor vinde in proportie de 10% cu mult noroc. Deci investitia initiala intr-o astfel de publicatie ar trebui sa fie ceva pe la 200 de mii de euro, deoarece veniturile din publicitate nu vor veni in primele editii. Eu unul nu as risca nici macar 100 de euro intr-o fituica de care nu am auzit. Cota de piata a unei publicatii ii ridca acesteia tarifele de publicitate.
actionmedia
8 Dec 2005, 01:07 PM
QUOTE (abis @ 1 Dec 2005, 04:10 PM) |
QUOTE (actionmedia @ 30 Nov 2005, 03:28 PM) | Profit lunar estimat - 40-50 mii euro. |
Nu te supara, dar cred ca esti prea optimist. Nu cred ca ai putea vinde suficient de multe exemplare. Piata nu stiu daca ar "inghiti" o asemenea revista. As zice mai degraba ca nu - si nu doar pentru ca ar putea citi respectivele texte on-line si gratuit.
|
Cred ca s-a inteles gresit. 40-50 mii de euro lunar dupa ce incepe sa mearga treaba, adica dupa vreun an de zile.
Pana atunci pompezi bani nu scoti. Tot ce castigi trebuie sa bagi inapoi.
Publicul ti-l formezi. Cu cat bagi mai multi bani in marketing, cu atat vei avea mai multi cititori.
Nu stiu ce ar vrea publicul sa citeasca, pentru asta ar trebui facut un studiu calitativ.
Oamenii citesc oricum tot soiul de porcarii. A citit cineva Reader's Digest? Mi se pare o tampenie. Totusi este cea mai citita revista din lume.
Important nu este ce faci ci cum faci.
nefertiti-old
8 Dec 2005, 03:30 PM
QUOTE (actionmedia @ 8 Dec 2005, 01:07 PM) |
A citit cineva Reader's Digest? |
Am vazut si eu primul nr din Ro, o tampenie!
ilie
8 Dec 2005, 11:22 PM
Nefertiti, care era ideea ta pana la urma?
nefertiti-old
15 Dec 2005, 08:50 AM
Revista americana Business Week a anuntat saptamana trecuta ca inchide, incepand cu sfarsitul acestui an, atat editia europeana, Business Week Europe, cat si pe cea asiatica, Business Week Asia.
Una dintre cele mai influente reviste americane de afaceriDespre ideea mea, mai incolo.
Nefertiti
22 May 2010, 09:00 AM
Uitasem la ce īmi zbura mintea acum nişte ani...
Erwin
22 May 2010, 10:02 AM
Azi e mult mai uşor de făcut o revistă online şi nu costă nimic, decāt efortul intelectual al autorilor, să zicem. Dar cei mai mulţi preferă blog-urile.
Chiar şi clonele online ale revistelor tipărite sunt pline de blog-uri.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.