Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:De Ce Femeile Merg Impreuna La Wc ?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3
Vornicum
Eu am facut 98 puncte. Sunt valabil?
abis
PatricianuS,
Esti un barbat adevarat! spoton.gif
Fitzcarraldo
Din instinct de turma.
carrad
QUOTE (Fitzcarraldo @ 15 Sep 2005, 03:16 PM)
Din instinct de turma.

intotdeauna m-au impresionat astfel de afirmatii sexiste rofl.gif
Oiski-Poiski
Vai, vai Fitz , nu e mumos sa ne numesti turma ca la urma urmei are si turma asta un conducator si ala se numeste berbec si astora le place sa se lupte cap in cap si sa treaca cu capul prin perete daca e nevoie
simonsays
domle Fitz.. adica sa am pardon, dar daca tu "iubesti" oile... nu generaliza ohyeah.gif
Vornicum
Vai , mai Fitz, vad ca ti-ai facut prieteni pe aici.
Aici ( nu-mi place sa recunosc ) ma alatur oPsedatilor. Fitz asta s-a integrat in absolut rofl.gif
Sushi
Din instinct de turma.

da draga, asa e, numai boul ne lipsea!
Felina
rofl.gif
Dark Angel
Eu cred ca fetel merg cate doua( cel putin) la toaleta ca sa si le masoare...sa vada cien o are mai mare. roflmao.gif innocent.gif
SORIN
Conu Simonu o are cea mai mare ohyeah.gif

Sorin.
simonsays
blink.gif coaneeeeeeeeeee !!! era vorba de pi, nu de pu !!!! mersi de reclama care mi-o faci !!! rofl.gif rofl.gif cu asa prieteni, cine sa mai vrea dusmani ? roflmao.gif
Sushi
sa ma iertati dar aici dezbatem problema mersului la toaleta al doamnelor, eu zic sa va faliti pe alte meridiane cu pi... apropo pi cit e?
Felina
3,1415......
simonsays
pi shinshi, ca pi noua n-au mai avut... si pi sase e vechi rau
Sushi
QUOTE (Felina @ 16 Sep 2005, 02:24 PM)
3,1415......

asta chiar ca e un pi cam mic...
Felina
roflmao.gif
simonsays
ce pi mic ai, felino devil.gif
Sushi
cica asa e la moda, ea cu pi mic el cu contra...

Fitzcarraldo
QUOTE (Carmelita @ 16 Sep 2005, 01:13 PM)
Din instinct de turma.

Dear, nu am stofa de taur comunal, dar pentru tine fac o exceptie.
Te astept cu replici mai rasarite (mirc-ul se practica la o anumita varsta), si cu o mai buna explicatie decat a mea. Thx !
Sushi
QUOTE (Fitzcarraldo @ 16 Sep 2005, 02:37 PM)
nu am stofa de taur comunal

vorbea cineva de tauri?
Felina
QUOTE (Fitzcarraldo @ 16 Sep 2005, 02:37 PM)
QUOTE (Carmelita @ 16 Sep 2005, 01:13 PM)
Din instinct de turma.

Dear, nu am stofa de taur comunal, dar pentru tine fac o exceptie.
Te astept cu replici mai rasarite (mirc-ul se practica la o anumita varsta), si cu o mai buna explicatie decat a mea. Thx !

Tu confunzi boul cu taurul ohyeah.gif , io cre ca se referea la boul ala care cand era vitel se uita lung la o anumita poarta laugh.gif .
Fitzcarraldo
Ideea rasarea ea de pe undeva . Fetelor, calmati-va, faceti riduri.
Sushi
Felina hai la buda sa te calmezi ca vezi ca il supari pe nenea!!!
simonsays
fetele.. relache, ce dumnezeu ... mwah1.gif
Sushi
Simon nu vi sa ne ti usa sa nu intre nimeni peste noi?
Noaaa de aia merg femeile impreuna la buda ca se tem ca nu sint clante ca lumea si ar putea intra cineva peste el!
Satisfacuti?
Eclectic
se tem ca nu sint clante ca lumea

Inca ma aPtin de la comentarii roflmao.gif

Da' acu' pe bune... voi aveti incredere in simon sa tina usa ? devil.gif
SORIN
QUOTE (simonsays @ 16 Sep 2005, 02:16 PM)
blink.gif coaneeeeeeeeeee !!! era vorba de pi, nu de pu !!!! mersi de reclama care mi-o faci !!! rofl.gif rofl.gif cu asa prieteni, cine sa mai vrea dusmani ? roflmao.gif

Ce conteaza pisi sau pusi?? hh.gif Tot instrumente de facut pipi suint rofl.gif

Si ce daca una se masoara in exterior si alta in interior......tot aceasi scala metrica se foloseste, nu?? hh.gif

Diametrul e important.....de aia sunt unele ce merg in cuplu la Pish....una se aseaza pe toaleta si cealalta o coordoneaza ca sa fie pi sentru sa nu cumva sa nimereasca pe langa rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Sorin.
Sushi
QUOTE (Barrie @ 16 Sep 2005, 03:15 PM)
voi aveti incredere in simon sa tina usa ? devil.gif

pai cu un pi de 3,1415 nu cred sa fie periculos...
Kitty
roflmao.gif rofl.gif
SORIN
QUOTE (Carmelita @ 16 Sep 2005, 03:28 PM)

Depinde cu ce e inmultit Blondoooooooooooooooooo rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Sorin.
simonsays
QUOTE (Carmelita @ 16 Sep 2005, 04:28 PM)

si tu chiar o crezi pe Felina ca imi cunoaste pi-ul ? devil.gif ce stii tu, si nu stiu eu ?? rofl.gif plus ca, daca nu v-ajunge clanta, rezolvam noi cumva ohyeah.gif apropo, nu poci sa va tin usa.. am o jena; lasati-o sa se balangane; usa, ba ! spoton.gif
Mrs. Rogers
Toaletele din localuri si cele publice sunt in topul locurilor unde se produc cele mai multe violuri . Asa ca bine facem ca mergem insotite . smile.gif
Mistinguett
Ca daca mergi insotita poate iese un 3-some? rofl.gif
Eclectic
roflmao.gif
Mrs. Rogers
QUOTE (Mistinguett @ 18 Sep 2005, 08:58 AM)
Ca daca mergi insotita poate iese un 3-some? rofl.gif

wink.gif
Sushi
Cred ca nu la toate natiile e asa ca femeile merg impreuna la buda. Din cite am bagat eu de seama austriecele si nemtoaicele nu practica sportul asta... in chimb italiencele se aduna cite 5-6 cind se lasa cu precipitatii...
Oiski-Poiski
ei , uite ca la faza asta cu precipitatiile ai dreptate , cu italiencele
mi-a fost dat sa aud cum se cearta 2 ore fara pauza, punct sau virgula
imi dau seama daca se aduna 5 italience la WC , probabil ca uita cu ce scop s-au dus acolo
sau poate ca tocmai scopul a fost cel de parlare

carrad
italiencele si italienii, in general, daca se aduna doua deja se cearta....asa ca de ce ar face exceptie cand merg la wc? wink.gif
Vornicum
Fiindca acolo au treaba?

Ca sa o citez pe carrad :
Nemtoaicele si nemtoii, in general, daca se aduna doua nu-si zic nimic....asa ca de ce ar face exceptie cand merg la wc?

- Gutten tag, frau Hermelline
- Ja, whatever-tentag
Kyklos
Femeile merg la closet cate doua ca sa nu fie violate sau filmate de un op-sedat.
mutulica
da... prefera sa se violeze sau filmeze intre ele
dojo
People .. sunteti sariti de pe fix .. hai ca-i deja 12 noaptea si eu rad ca proasta de se mira vecinii rofl.gif

La topic: de ce merg tipele la WC impreuna? Nu stiu. De ce merg eu cu altele? pentru ca asa se "face". Adica zice una ca vrea, merg si eu .. o astept si eventual ii tin geaca sau poseta, daca suntem la un local sau faculta. Nu mi-a dat prin cap chestia de auto-aparare, dar nu este o ipoteza gresita ...
Carmi
Nu-mi place sa merg in grup la baie. Exceptie face cazul cand eu sau prietena avem sa punem la cale impotriva vre-unui musiu ohyeah.gif evil.gif
mutulica
sa inteleg ca unele femei merg in grup doar la wc de baieti? bun si asa...
morfeus
da in perioada de iarna sa se ajute tin paltonul etc ,da vara cind nici pe ea nu e destul ?
SI da e ciudat da asa e obiceiul ca si fumatul nu fumezi iti place sa singur !
iar la baie e birfa mare ............
Si sa aiba scuza , femeile fac unele gesturi ca glume sa fie laudate de public
avansuri etc .....
mutulica
umbla vorba ca una tre sa tina de sase... nu se stie de ce
Afrodita
rofl.gif Super topic rofl.gif Si ce e si mai amuzant, e ca vi s-a raspuns la intrebare de cel putin 7 ori, da' deh! Masculii aud/vad numai ce vor ei devil.gif harhar.gif

Obisnuiam sa ma duc cu cineva la buda de cand ma stiu. Intai cu mama, ca eram mica rau si nu puteam face shushu singura harhar.gif Dupa aia din obisnuinta, ma caram cu cate o "pretena". Ba tineam geci, posete, etc. - in Ro pe vremea aia nu se existau cuiere la usi la bude, ca sa ti le agati singura si clar pe jos n-aveai unde sa le pui biggrin.gif - de obicei barfeam masculii de la masa plus cei de la mesele alaturate devil.gif (de fapt orice mascul de-l vedeam rofl.gif ), ba ne mai plangeam de una alta sau faceam "planuri de atac" sau ne indeletniceam cu machiatul biggrin.gif

Acum nu ma mai atrage sa ma duc cu cineva la buda, da' se mai intampla sa ma nimeresc cu cate una. Si ce e amuzant e ca de cate ori ma duc la bude in cluburi sau cinema sau pub-uri - se gaseste dom'le cate-o blonda sau 2 - 3 care sa se bage in seama cu mine si sa spuna neste chestii care nu ma pasioneaza de nici o culoare biggrin.gif Mai nasol e cand nimeresc la barbati in loc de la femei si sunt cate 2-3 la pisoar rofl.gif Da' m-am obisnuit si cu privelistea asta rofl.gif
Marduk
Io cred ca le este frica de ......... serpisiori girlchat.gif
V.Vicos
De Ce Femeile Merg Impreuna La Wc ?

în caz de viol să fie viol în grup
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.