March
8 Dec 2007, 05:10 PM
QUOTE(andra_v @ 8 Dec 2007, 12:55 PM)
Cel mai tare ma enerveaza Robert Turcescu: un produs a la Stefan Gherghiu pe stil nou, el detine adevarul absolut, nimeni n-are voie sa-l contrazica, indeplineste cu cel mai mare zel directivele patronului Vantu. Un limbaj de lemn desavarsit.
Asa cum am mai zis. E umflat cu pompa. Prin sondaje, prin premii.... Asta probabil pen'ca ca este un pupincurist subtil !
andra_v
8 Dec 2007, 07:17 PM
Macar daca ar fi subtil.
ilie
10 Dec 2007, 11:38 AM
cam plat tvul! nu m-am uitat de ceva vreme si acum:
vad ca stirile sunt numai cu tigani, curve, pesti, accidente auto sau de macara
, fotbal cu adunatura aia...
filmele sunt cam moi...
emisiunile comedii de situatii nu te fac sa razi, poate doar daca bei excesiv...
talk showrile sunt la misto...
toate posturile tv sunt excesiv directionate politic...
data viitoare imi iau doar ecran.
coconut
10 Dec 2007, 12:25 PM
Eu m-am uitat la
Veronica se īntoarce!
Aşa a vrut fiică-mea!
Īn rest, subscriu la cele scrise de Freeman...
Veritas
10 Dec 2007, 02:53 PM
Eu am parcat pe Hallmark si Cinemax...
On-topic: manelele, urletele lui Dan Negru, ifosele Andreei Marin..in special, si tot ce a scris Freeman - in general...
PS Mi se pare mie, sau s-a redus fenomenul manelistic la TV? Slava Domnului daca ar fi asa...
V
Vladimir Pana
9 Feb 2008, 02:51 AM
Cred ca cel mai mult ma enerveaza la inceputul stirilor montajele alea ce se vor a fi emotionante cu o muzica de vioara in fundal(in general) sau orice piesa mai trista peste care se arunca un titlu socant gen: "Romania sub ape", "Iadul in rafinarie", "Catastrofa aeriana" etc...
Am observat ca de-a lungul timpului catastrofele au scazut in dimensiune, in vreme ce montajele au devenit tot mai pompoase...
Nu ar fi atat de enervante daca nu ar fi exagerate majoritatea.
bidilita
9 Feb 2008, 09:25 AM
@Vladimir Pana
Cred ca cel mai mult ma enerveaza la inceputul stirilor montajele alea ce se vor a fi emotionante cu o muzica de vioara in fundal(in general) sau orice piesa mai trista peste care se arunca un titlu socant gen: "Romania sub ape", "Iadul in rafinarie", "Catastrofa aeriana" etc...Mi-ai adus aminte de Melania Medeleanu care are o prezentare a unui program de
redresare a tarisoarei pe melodia de la Gladiatorul. Era penibila.
Mie nu-mi place Mihai Morar de la "Rai da buni". E de un sarcasm obositor de plictisit. Bine
, nu mai vorbim ca titlul emisiunii e suPtil si foarte bine gandit .
Madalin Ionescu de la Miezul problemei are si el multe de spus
, numa bune nu, de vreme ce l-a dat in judecata Tiriac. Si el are mintea odihnita.
andra_v
12 Feb 2008, 05:29 PM
Exact, stilul asta panicat de a prezenta stirile: dau doi fulgi de zapada si pe toate posturile anunta Romania sob zapada, viscol, cod portocaliu. Se pare ca e singura solutie pentru a-si mentine audienta. Daca n-au stiri, fabrica.
Energie
12 Feb 2008, 05:35 PM
QUOTE(bidilita @ 9 Feb 2008, 09:25 AM)
Madalin Ionescu de la Miezul problemei are si el multe de spus
, numa bune nu, de vreme ce l-a dat in judecata Tiriac. Si el are mintea odihnita.
Tiriac ameninta un ziaristNu stiu daca Tiriac e cel mai bun exemplu de reper moral...
andra_v
12 Feb 2008, 09:04 PM
Daca tot ai pomenit, ma enerveaza...Tiriac.
March
12 Feb 2008, 11:24 PM
Unu' Brancu...
Veritas
13 Feb 2008, 04:57 PM
Emisiunea "Neatza" de la Antena 1...Imi placeau aia dinainte, Cioran si Capatos...
mutulica
5 Mar 2008, 09:13 AM
incerc sa evit a ma enerva la tv.. daca nu imi place ceva prefer sa nu ma uit... nu stiu de ce, dar traiesc cu impresia ca daca iau as ao atitudine de evitare, pot trai mai bine, decat sa ma ambalez din cauza celor pe care am decis ca trebuie sa imi fie indiferenti
pot sa spun asadar pe cine evit sa vad la tv:
mihaela radulescu
mircea badea
dan negru
tipa de la csid
efeminatul de la dansez pentru tine cu tot cu emisiune mai nou (deja se intind)
mondenii
vacanta mare
si lista poate continua cu altii care sunt si mai insipizi, atit de inodori si incolori ca nici nu imi amintesc cine ar putea fi ei
Cucu Mucu
8 May 2008, 08:58 PM
Taranii sportivi de la Focus Prima, care au facut misto ca nesimtitii de demersul unor fete pentru stoparea violentei domestice impotriva femeilor!
Tara de ciobani ce suntem!!!
coconut
8 May 2008, 09:27 PM
Acum ai aflat?!
Cucu Mucu
8 May 2008, 10:55 PM
QUOTE(coconut @ 8 May 2008, 10:27 PM)
Acum ai aflat?!
Bine ar fi ca, la cucoana aia care facea comentariul malitios sa ii umfle barbac'so ochii ca la melc, sa se electrocuteze cand se uita in priza! Poate ca atunci ar lua in serios problema!
The Dude
14 May 2008, 11:04 AM
QUOTE(mutulica @ 5 Mar 2008, 10:13 AM)
pot sa spun asadar pe cine evit sa vad la tv:
mihaela radulescu
mircea badea
dan negru
tipa de la csid
efeminatul de la dansez pentru tine cu tot cu emisiune mai nou (deja se intind)
mondenii
vacanta mare
Parerea mea e ca gresesti punand mondenii intr-o asemenea asociere. Dupa mine sunt foarte buni desi au in fiecare emisiune si cel putin cate un moment nereusit. Intr-o lista sui-generis la mine pe primul loc e Andreea Marin (ex-equo cu toapa care e pe doi la tine)
yronick
24 May 2008, 11:01 PM
Ma enerveaza ca dupa o reclama la apa minerala vad sloganul: "Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii"
March
22 Jan 2009, 01:58 PM
E unu' Dartza nelipsit de la show-urile de prost gust de pe toate televiziunile. Un personaj grotesc, dezgustator. Acum l-au bagat si in "balaceala" ai de show de pe Prima TV .
March
28 Jan 2009, 05:56 PM
Hahalera de Prigoana. Nelipsit de pe ecranele tv in ultimul timp. Despre nevasta-sa nu mai zic nimic
coconut
28 Jan 2009, 07:58 PM
Zic eu...
March
9 Sep 2009, 09:59 AM
Aseara, un slugoi cotrocenist pe nume Radu Moraru a invitat in emisiunea lui pe Obraznicatura blonda. Mai avea putin si ii pupa picioarele !
Si cu o manie basesciana , slugoiul da lectii politicienilor si cere
arestarea unor ziaristi !
March
9 Sep 2009, 06:49 PM
Slugoiul a recunoscut ceea ce toata lumea a observat :
Radu Moraru: Sunt portavocea lui Băsescu
Marduk
9 Sep 2009, 06:57 PM
Cinste lui, acestui "slugoi" care are mintea limpede, nu ma mira ca te-ai legat de Radu Moraru, e clar ca tot raul din viata ta a fost cauzat de Basescu, e normal sa-l urasti, eu te inteleg, dar sa sti ca te poti trata, cunosc niste doctori care te-ar putea ajuta, vrei?
March
9 Sep 2009, 06:58 PM
QUOTE(marduk @ 9 Sep 2009, 07:57 PM)
dar sa sti ca te poti trata, cunosc niste doctori care te-ar putea ajuta, vrei?
Ei, Abis , acum sa te vad cum moderezi pe prietenul tau politc !!
abis
9 Sep 2009, 07:14 PM
Nu "recunoaste", ci ironizeaza intrebarea.
Citate din interviu:
Băsescu vine la noi din 2004, cānd era interzis la toate posturile de televiziune. Şi mie şi postului B1TV ni s-a cerut, īn timpul guvernării īn linişte a lui Iliescu-Năstase, să nu mai apară nici chelia lui Băsescu pe sticlă. Noi am fost, cu toate astea, nişte ticăloşi că n-am ascultat de indicaţiile iliesciene şi năstăsiene şi, totuşi, l-am găzduit pe Băsescu īn egală măsură ca şi pe Năstase.
N-am treabă cu PDL-ul, nu sunt membru de partid. I-am bubuit direct īn freză, nu uitaţi, atunci cu chiriile parlamentarilor. Era chiar campanie electorală. Au pierdut multe puncte atunci cānd i-am prins că luau chiriile ca nesimţiţii. PDL-ul nu cred că mă iubeşte foarte mult.
Traian Băsescu vine la Naşul de maxim trei ori pe an
Aş vrea să fie cāt mai mulţi anti Băsescu, care să īşi spună părerea, dar să discutăm cu argumenteExagerezi numindu-l "slugoi".
March
9 Sep 2009, 07:17 PM
QUOTE(abis @ 9 Sep 2009, 08:14 PM)
Traian Băsescu vine la Naşul de maxim trei ori pe an
Aş vrea să fie cāt mai mulţi anti Băsescu, care să īşi spună părerea, dar să discutăm cu argumente[/i]
Exagerezi numindu-l "slugoi".
CE POZITIA IA MODERATORUL ABIS FATA DE ATACUL LA PERSOANA COMIS DE NUMITUL MARDUCK ?!
abis
9 Sep 2009, 07:21 PM
Eu nu sunt moderator aici. Adreseaza-te cui modereaza topicul asta. Iar mesajele de genul asta se fac prin PM, nu in mod public. Asta este regulamentul.
March
9 Sep 2009, 07:23 PM
QUOTE(marduk @ 9 Sep 2009, 07:57 PM)
Cinste lui, acestui "slugoi" care are mintea limpede, nu ma mira ca te-ai legat de Radu Moraru, e clar ca tot raul din viata ta a fost cauzat de Basescu, e normal sa-l urasti, eu te inteleg, dar sa sti ca te poti trata, cunosc niste doctori care te-ar putea ajuta, vrei?
In atentia moderatorului acestui topic. Va semnalez acest atac la persoana
abis
9 Sep 2009, 07:26 PM
Incalci regulamentul, nu asa se semnaleaza, ci prin butonul acela din stanga jos pe care scrie REPORT.
March
9 Sep 2009, 07:30 PM
QUOTE(abis @ 9 Sep 2009, 08:26 PM)
Incalci regulamentul, nu asa se semnaleaza, ci prin butonul acela din stanga jos pe care scrie REPORT.
Daca tu nu esti moderatorul acestui topic , pentru ce te bagi ? Numai asa ca sa-ti aperi prietenii politici ? Intrebari retorice desigur. Terminat.
Marduk
9 Sep 2009, 07:37 PM
QUOTE(March @ 9 Sep 2009, 08:23 PM)
In atentia moderatorului acestui topic. Va semnalez acest atac la persoana
Te rog sa ma ierti, eu chiar am vrut sa te ajut, sincer.
abis
9 Sep 2009, 07:52 PM
QUOTE(March @ 9 Sep 2009, 08:30 PM)
Daca tu nu esti moderatorul acestui topic , pentru ce te bagi ? Numai asa ca sa-ti aperi prietenii politici ?
Ma "bag" pentru ca mi te-ai adresat mai sus, ce, ai uitat?
Nu am "prieteni politici". Cei pe care ii consider prieteni aici sunt Actionmedia, Afrodita, Cucu Mucu si altii cativa, si nu cu toti am aceleasi idei politice.
Terminat
Daca spui tu, nu te contrazic.
Afrodita
10 Sep 2009, 12:03 AM
Abis, nu-ti bate capul, zau, ca nu e cazul! Unii sunt cauze pierdute pe baza de propaganda religioasa, da' altii sunt doar cauze pierdute
Prieteni politici, eh?
March, e prima oara cand ma faci sa rad in hohote, pot sa spun ca ai evoluat
(nu, nu e jignire, e compliment
)
March
10 Sep 2009, 09:13 AM
QUOTE(Afrodita @ 10 Sep 2009, 01:03 AM)
Abis, nu-ti bate capul, zau, ca nu e cazul! Unii sunt cauze pierdute pe baza de propaganda religioasa, da' altii sunt doar cauze pierdute
March, e prima oara cand ma faci sa rad in hohote, pot sa spun ca ai evoluat
(nu, nu e jignire, e compliment
)
Ai simtit nevoia sa sari in sustinerea celui care te-a bagat printre prietenii lui ? Lasa politica, ca pe aici sunt destule jocuri tip sotron !
abis
10 Sep 2009, 09:14 AM
Parca ziceai ca ai terminat.
March
10 Sep 2009, 09:20 AM
QUOTE(abis @ 10 Sep 2009, 10:14 AM)
Parca ziceai ca ai terminat.
Mai te-ai intrebat vreodata de ce multi din cei care erau activi la topicuri ref. la politica si altele au parasit Forumul asta ? Ca moderator e bine sa meditezi !
Si apropo ce treaba ai tu aicea daca nu esti moderator ?!
abis
10 Sep 2009, 09:24 AM
QUOTE(March @ 10 Sep 2009, 10:20 AM)
Mai te-ai intrebat vreodata de ce multi din cei care erau activi la topicuri ref. la politica si altele au parasit Forumul asta
S-or fi saturat sa discute cu oameni care in loc de idei proprii posteaza linkuri catre articole din diverse ziare.
Si apropo ce treaba ai tu aicea daca nu esti moderator ?!
Pai ce, tu esti moderator? Trebuie sa fii moderator ca sa scrii pe un topic?
March
10 Sep 2009, 09:35 AM
QUOTE(abis @ 10 Sep 2009, 10:24 AM)
S-or fi saturat sa discute cu oameni care in loc de idei proprii posteaza linkuri catre articole din diverse ziare.
Nu mai s-au saturat de moderatori ca tine . Partinitor, care treci cu vederea "devierile" / atacurile la persoana ale amicilor tai . Ca
moderator in loc sa ai o pozitie neutra te implici facand propaganda pedelista si cotrocenista.
abis
10 Sep 2009, 10:31 AM
Citeste
aici:
Va rugam nu trimiteti obiectii publice la adresa unui forumist sau a unui moderator. In cazul in care aveti ceva de reclamat referitor la activitatea unui moderator sau a unui forumist, va rugam sa folositi Formularul de ContactDegeaba te isterizezi pe tema atacului la persoana pe care nu l-am editat, ti-am explicat ca nu pot face asta aici. Daca ai motive de nemultumire la adresa modului in care veghez la respectarea regulamentului te invit sa mi te adresezi prin PM, iar in cazul in care nu consideri satisfacator raspunsul sa-l contactezi pe Mihai.
Pe de alta parte, Mihai
precizeaza ca
Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale...
Nicaieri in
Regulament nu scrie ca moderatorii nu au voie sa intervina in cadrul topicelor, singura lor obligatie este de a ajuta la respectarea regulilor generale, nimic mai mult. Daca ar fi dupa tine ar trebui ca Amenhotep sa nu intervina la discutiile de la Filosofie, Clopotel sa nu ia apararea religiei, Marcus sa nu precizeze cu ce echipa tine etc.
Daca ai probleme cu vreuna dintre regulile Hanului, care ti se pare nepotrivita, Mihai este singurul care o poate schimba.
Si cu asta cred ca ar trebui sa incheiem off-topicul.
Nefertiti
10 Sep 2009, 01:23 PM
March, omul si-a cerut scuze (formal sau nu) si nu e genul care sa jigneasca, in general. Ok, a facut o gluma proasta, am vazut. Daca se va repeta, va fi altceva. Deocamdata, reveniti la subiect.
andra_v
11 Sep 2009, 01:26 PM
In egala masura Moraru, Gadea, Tolontan, Ursu, Chireac, Turcescu si toti moderatorii si bagatorii de seama ai televiziunilor de stiri.
March
7 Oct 2009, 11:23 AM
Dupa nebunia cu "Vreau sa sune telefonul", "isterica de la TV" revine: Si-a smuls chilotii, in direct!Ati vazuta pe isterica asta atunci cand se dadea cu capul de perete pentru ca nu-i suna telefonul in emisiune ?
Michelle
7 Oct 2009, 08:35 PM
Madam Fi(e)rea...este din ce in ce mai rapace , ca sa nu zic mai mult!
March
18 Oct 2009, 03:13 PM
Racanul ala care urla ,,, sa traiti mai am 2000 de minute "... sau cam asa ceva.
March
30 Oct 2009, 05:06 PM
Unu' Niels Schnecker consultant financiar
Marduk
30 Oct 2009, 05:16 PM
March
3 Nov 2009, 06:29 PM
Slugoiul de la
B(asescu) 1 TV amendat pe banda de catre CNA !
March
9 Jun 2010, 02:40 PM
Ilie Serbanescu, aceasta
cassandra ce
glasuieste la A3 si nu numai .
March
19 Jul 2010, 05:25 PM
Dumnezeu s-o ierte pe Madalina Manole pentru gestul facut, dar credeam ca astia cu televiziunile au terminat cu tragedia asta transmisa zi de zi de dimineata pana seara de m-au scos din tatani ! Da' de unde, acum o tin langa , de ce a murit... da' poate ca a omorat-o cineva,...tat-su il acuza acum pe ginere ca a dus-o la vraci si nu la psiholog.... S-au
tampotevizat cu totii !!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.