Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:O Noua Propunere Indecenta ?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Probleme Sociale
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Antont
Spuneti si voi cine se ocupa cu stringerea lucrurilor/banilor, ca banuiesc ca nu toti cei care nu locuiesc in Bucuresti au timp sa ajunga acolo personal. Eu cel putin nu pot. So, ar fi bine sa se numeasca o persoana care poate fi contactata pt treaba asta. Multumesc.
Cucu Mucu
Nico, e cam delicat subiectul. Ce ne relatezi tu e un caz rar. Marea majoritate a cersetorilor sunt nade pentru fraieri, scosi la cersit de clanuri mafiote. wink.gif Ca idee, acum 2 ani de zile, locul de pe trepte la Biserica Italiana de la Universitate costa 10.000 de para.
Nico
Serios? hh.gif Parca nu pot sa cred...
aburelius
mariusc2, de aia e important nu numai să dăm o suta-două din când în când, ci şi să discutăm despre aceste lucruri

odată că afli de locuri sigure unde simţi că banul ajunge unde ai vrut, şi apoi, se mai duce vorba şi poate ajunge si la unii care au nevoie de un adăpost/ajutor, să alfe încotro să se îndrepte. deşi, mulţi (oare ce procent?) dintre cei care cerşesc în oraşe sunt tocmiţi sau chiar sunt "proprietatea" cuiva. un ciung sau un olog sunt adevărate comori...

ar trebui să ne vedem sâmbătă sau duminica la biserica Sf. Gheorghe, probabil că lucrurile pot fi lăsate acolo până luni

eu voi fi liber şi sâmbătă şi duminică după ora 12
pentru cine e din buc. şi vrea să mergă cu mine la Valea Plopului, sunt cca 110Km (după hartă) deci vreo 3h dus-întors. am putea reveni pe lumină.
Felina
QUOTE (Ghost @ 6 Dec 2005, 05:55 PM)
So, ar fi bine sa se numeasca o persoana care poate fi contactata pt treaba asta. Multumesc.

Pai cine s-o numeasca? laugh.gif
Persoana respectiva trebuie sa se ofere, altfel nu vad nici o iesire.
Michelle
Despre care biserica Sf Gheorghe este vorba ,Tear?Cea mare care se afla la km 0 sau cealalta ,mai mica,din spatele magazinului Cocor?
Michelle
eu zic sa deschidem aici o lista publica cu cine si cit poate dona in bani(in medie 2-3 sute)..o parte din ei ma ofer sa cumpar rechizite si dulciuri pentru copii de la metro sau selgros ,o parte (daca sunt prea multi wink.gif )ii putem inmina parintelui Tanase personal la biserica.Banii ii puteti lasa la mine,la simon sau o a treia persoana din Bucuresti.Iar cu obiectele daca vreti le pot strange la mine pe balcon la firma cu conditia sa nu stea prea mult,nu de alta dar se pune prafu'.Pentru cine doreste adresa,tel...pm -ul va sta la dispozitie.

1.Michelle 500000
Superunknown
Foarte frumoasa initiativa voastra. Apropo de Valea Plopului, un prieten de la asociatia Pro Vita m-a rugat sa va indrept atentzia catre acest anuntz: Colecta cu ocazia sarbatorilor de iarna. Poate luati legatura cu ei.
nefertiti-old
Michelle, e o data limita pana cand se pot da banii si obiectele? unsure.gif
Michelle
eu zic ca frumos ar fi sa reusim pina-n23 dec sa strangem banii...iar obiectele putem sa le strangem in 2 transe pina-n Craciun si pina in Anul Nou...mai vorbim si cu parintele

ma gandesc ca am putea face drumul chiar pe 24 ,in Ajun, sa ducem pachetelele luate cu bani...eu una daca ma straduiesc cred ca pot
nefertiti-old
E ok...
Kitty
Pot sa strang lucrurile sau jucariile de la cine se ofera pentru ca deja am dat sfoara in tzara printre prieteni sa sara cu ajutoarea si toate vor veni la mine, de bani nu le-am zis pentru ca ar fi sunat prea mult, dar le voi spune ca eu dau si daca se ofera sa dea si ei foarte bine. Cine are lucruri de trimis sau de dat sa ia legatura cu mine pe P.M. ii voi da toate amanuntele de care are nevoie si ne vom intalni sau whatever. smile.gif
Tear
Dragii mei, ma ofer sa strang tot ce dati. Acasa la mine sau la servici. Prima locatie se afla in Bucurestii Noi, a doua in Piata Victoriei. Care din voi doreste, ma poate secunda in orice actiune. Intra-adevar, ar fi bine sa finalizam pana pe 23 decembrie actiunea. Deci, stabilim data de 23 decembrie ca termen limita ? Astept raspunsurile voastre aici sau pe pm. E de preferat aici, ca sa stie lumea mersul. smile.gif
indubitabil
Ma bucur ca am fost si eu contactata! Din pacate hainute si jucarii nu mai am. In vara asta am strans tot din casa si am dat sinistratilor. As vrea sa trimit bani cuiva. Nu pot fi in Bucuresti in nici intr-o luni, desi mi-as dori. Nici pe 23 nu pot participa pentru ca avem scoala si pe 23. Cui trimit banii?

2. 500.000
Anul trecut nu am participat la colecta hanului pentru ca nu am stiut cu cat sa contribui si sumele pe care puteam sa le daruiesc nu depaseau aceasta suma.
Va imbratisez cu drag si ma rog Domnului sa va sprijine sa duceti la bun sfarsit ce v-ati propus.
Tear
indubitabil, ramai aproape, sa vedem ce se hotaraste. smile.gif
Mara
Eu stau cam prost cu timpul, dar pot sa colectez banii (dau contul pe PM celor interesati) si apoi merg cu Michelle si cine mai vrea la cumparaturi. 23 e cam pe muchie zic eu, haideti sa ne grabim putin. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce nebunie o sa fie sa cumperi ceva atunci... ca deja traficul e ingrozitor.
Michelle
desigur va fi nebunie cum zice Mara ...asa ca ar fi super daca am strange banii pina luni-marti 20 dec cind nici magazinele nu sunt chiar asa ticsite.Deci Mara daca vrei strangi tu banii si mergem impreuna pe 20 dimineata.Eu ma gandeam la Metro Baneasa ca e mai nou si poate gasim lucruri mai multe.mai ramine sa stabilim si ce luam...caiete,creioane,dulciuri ,sucuri....alte idei?

Deocamdata lista cu bani suna asa si am sa va rog sa o completati...

Tear
Michelle 500
indubitabil 500
Mara 500
nefertiti...
kitty+genicon...
Nico..
Ghost...
trustbyte...

Dragilor,contul Marei va sta la dispozitie!
Tear
Mara, sa inteleg ca tu te oferi sa colectezi banii intr-un cont, nu ? Pe cei cash cine-i strange ? Si dupa aceea ce, cum si cand facem ? Exista pe undeva ceva suspiciuni, sau mi se pare ? Initiativa mea pentru asezamantul parintelui Tanase nu are nimic dubios in ea, va asigur. Nu am fost un membru prea activ al acestei comunitati virtuale, dar sufletul meu a fost aproape de ea, fara a se vedea acest lucru.
E adevarat ca e greu de organizat ceva de amploare, asa cum dorim aici. Am avut aceasta initiativa din tot sufletul si sunt dispusa sa duc pana la capat acest lucru.
Mara
Scuze, si eu tot 500, am uitat sa spun. smile.gif

Michelle, e perfect Metro Baneasa! thumb_yello.gif

Tear, Michelle s-a oferit sa stranga banii cash sau cel putin eu asa am inteles. Cat despre suspiciuni, prefer sa cred ca nu sunt, pentru ca altfel nu are sens sa mai facem ceva, nu?
Michelle
Eu zic asa...daca vreti sau nu puteti sa-i puneti direct in contul dat de Mara...puteti aduce la mine cash si-i pun eu printr-un transfer....astfel tot ce va fi dat ...va aparea in extrasul de cont al Marei.Acuma ,pentru cei din strainatate ar trebui sa existe si un cont in euro...ma gandesc?
Tear
Fetelor, am fost eu la Metro Baneasa si mi-a lasat o impresie jalnica ! E de preferat Selgros Baneasa, e si mai aproape si mai bine organizat.
Deci, Michelle, tu strangi banii cash ? Puteti continua, va rog, firul actiunii ? Se strang banii (cash si cont bancar), se cumpara de toate (en-gros), apoi ?
Michelle
...apoi...se fac pachetele si stabilim cine pleaca pe 24 dec la Valea Plopului cu ele ..in cel mai rau caz...ca nu pot eu,desi sper ca da, sau nu poate aburelius (dar putem merge 2 masini si cu noi si alti doritori) le lasam la biserica mai devreme si vorbesti tu ,tear,cu parintele sa treaca sa le ia.Lucrurile adunate (jucarii,hainute,materiale) se pot duce intii la tine si iarasi vorbesti cu parintele sa vezi cum e mai bine ...ori trece el cu dubita,ori te ajutam noi sa le duci la biserica!
Cei care mergem la Valea Plopului facem si poze si le punem pe forum.
Tear
O.K, ramane de vazut. Dupa ora 11 voi incerca sa dau de parinte. Astept sa ma contactati in orice fel.
Michelle
Si eu astept sa completez lista...cei care aduc banii la mine vor semna pe o felicitare care ajunge la copii,daca doresc bineinteles! si evident ca sa nu existe nici o suspiciune vom face poza si cu felicitarea la Valea Plopului
trustbyte
frumosa idee.
sprijin si eu initiativa cum pot..
daca pe 20, cand se fac acele cumparaturi nu pot merge cu voi ii voi da banutii lui Tear care e aproape de mine, cu serviciul.
Mara
Un anonim si-a anuntat participarea, de asemenea. Multumim! thumb_yello.gif
Tear
Ce-mi plac anonimii astia ! smile.gif
aburelius
deci sâmbătă 24 sau duminica 25
ramân pe receptie

ar fi bine să se anunţe cine ar vrea să meargă. se pare că e un loc frumos
Michelle
Tear 500
Michelle 500
indubitabil 500
Mara 500
nefertiti...
kitty+genicon...1 mil
Nico..
Ghost...
trustbyte...
anonim 1 ...
anonim 2... 1mil
anonim 3 ...1mil
felina ...30 euro
anonim4...500
anonim 5...1mil
nefertiti ...300

Lista s-a imbogatit thumb_yello.gif
As avea rugamintea sa declarati anonim sau nu si sumele sa stim cam la ce cumparaturi ne avintam.
Felina
Felina 30€

S-au anuntat multi pe pm, imi fac timp azi si fac lista cu ei.
Cucu Mucu
Voi spuneati ca e ok si haine, dar eu am gasit asta:
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Asociatia crestin-ortodoxa “Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti”, Filiala Bucuresti, organizeaza o strangere de fonduri banesti sau alte ajutoare (hrana, materiale de constructii; NU HAINE!) in folosul copiilor din asezamintele de la Valea Plopului si Valea Screzii.
Tear
Am vorbit cu parintele Tanase, in sfarsit ! smile.gif
Iata ce este necesar (in mare) : ulei, zahar, orez, cartofi, detergent
L-am intrebat cum considera ca e mai bine: sa le ia dumnealui cand vine in Bucuresti sau sa vina cineva acolo la Valea Plopului. A insistat sa vina cineva acolo. Asa face intotdeauna. smile.gif Si sunt convinsa ca cine merge acolo e primit cum se cuvine. Mie imi pare rau ca nu pot ajunge. sad.gif
I-am spus ca va ajunge cineva pe 23 sau 24 decembrie, intrebandu-l daca e prea tarziu. Dansul a spus ca este foarte bine si ca ne asteapta. smile.gif
Asadar, aburelius, suna adunarea pentru una din datele de mai sus. smile.gif Ce nu poate cara masinuta ta, stabiliti acolo cu parintele cand si unde sa vina sa le ia dansul (asa mi-a zis la telefon). De altfel, mai are de luat si de la mine vreo doua tocuri de usa de balcon, pentru care a ramas sa mai vorbesc cu dansul, in functie de deplasarile la Bucuresti pe care le face.
Felina
QUOTE (mariusc2 @ 7 Dec 2005, 12:21 PM)
Voi spuneati ca e ok si haine, dar eu am gasit asta:
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Asociatia crestin-ortodoxa “Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti”, Filiala Bucuresti, organizeaza o strangere de fonduri banesti sau alte ajutoare (hrana, materiale de constructii; NU HAINE!) in folosul copiilor din asezamintele de la Valea Plopului si Valea Screzii.

Ok, atunci propun ca hainutele care se strang sa le ducem la ACSIS. (Desi ma enerveaza ca nu primesc raspuns la mail, dar probabil tipele de acolo sunt ocupate pana peste cap. unsure.gif )
Kitty
Atunci ma duc cu hainele si le arunc, sau cum? Sunt haine bune, repet, si cred ca ar fi bine primite si este nevoie si de ele...acum nu stiu...poate sa vorbeasca Tear cu Parintele sa-l intrebe daca sa strangem si haine sau nu.
Completare la lista:
genicon+kitty = 1 milion + haine si jucarii
P.S.: Eu pot sa ma intalnesc cu oricine, oricand, am vb deja cu tikky si o sa ma intalnesc cu ea. Apoi tot ce strang ii voi da lui Tear sau cel mai probabil voi vrea si eu sa vin la Valea Plopului.
P.S.1:astept de la cateva prietene, saptamana asta, haine si poate si jucarii.
Felina
QUOTE (Kitty @ 7 Dec 2005, 12:31 PM)
Atunci ma duc cu hainele si le arunc, sau cum? Sunt haine bune, repet, si cred ca ar fi bine primite si este nevoie si de ele...acum nu stiu...

La ACSIS cu ele. smile.gif
Michelle
ok Tear !asa vom face,vom cumpara ce e scris in lista +dulciuri,caiete si ceva rechizite

masini care s-au oferit sa faca drumul...deocamdata eu si aburelius!
Tear
Kitty, imi poti aduce mie hainele si jucariile, le pot da eu cand vine parintele in Bucuresti, caci sigur va mai veni cu dubita(nu mai vorbesc acum cu dansul, nu vreau sa-l sâcâi, are un program incarcat mereu).
Oricand se mai strang altele in afara de bani, astept mesajele voastre. smile.gif
Eu contribui acum cu 500 mii lei, pe care nu stiu cui si cum o sa-i dau, deocamdata. smile.gif
Felina
Tear, dar pe linkul dat de Marius scrie clar ca nu vor haine...
Mara
Am cont si in euro se pare (frumos de mine ca nu stiam, nu? sorry.gif ). Felina, iti trimit detaliile pe PM.
Michelle
Itinerar pentru a merge la Valea Plopului :

București Nord -> Ploiești Sud (60 km - E60)
-> Vălenii de Munte (30 km - 1A)
-> Nucșoara de Jos (13 km) -> la dreapta
-> Valea Plopului et Valea Screzii (7 km)

am primit pe mail si itinerarul
Tear
QUOTE (Felina @ 7 Dec 2005, 12:43 PM)
Tear, dar pe linkul dat de Marius scrie clar ca nu vor haine...

Nu vor acum, poate, eu stiu sigur ca intotdeauna primesc si haine. Sun acuma pe fixul de la ProVita Valenii de Munte si ma lamuresc.

P.S
Am sunat acum, dar am dat de un copil, care a spus sa revin peste doua ore, ca e singur. L+am intrebat pe el daca exista restrictie la haine si mi+a spus ca nu. Sigur, voi suna sa vorbesc doamna cu care am vorbit si ieri si revin.
Michelle
Tear 500
Michelle 500
indubitabil 500
Mara 500
kitty+genicon...1 mil
Nico..
Ghost...
trustbyte...
anonim 1 ...
anonim 2... 1mil
anonim 3 ...1mil
felina ...30 euro
anonim4...500
anonim 5...1mil
nefertiti ...300
anonim 6 ...500

Lista s-a imbogatit thumb_yello.gif

deocamdata asta este lista,pe care o voi improspata la fiecare pagina;asteptam si de la emigranti ceva mai mult elan!

de maine dimineata lista va contine doar banii care au intrat efectiv la mine sau la Mara,in RON. wink.gif
Kitty
Tear...eu sunt accesibila, dupa cum am spus, oricand si oriunde pentru o intalnire cu oricine vrea sa dea si haine si orice. Apoi cand strang mai multe o sa fixez o intalnire cu tine sau poate mai multe, in functie de cate strang. smile.gif
Tear
O.K.! thumb_yello.gif
Felina
S-au mai anuntat:
Onix - hainute, posibil si bani
Eris
shapeshifter
fluturas
Michelle
din cei de pe lista ta Felina cu ce sume trec pe lista?

pina acum s-au strans 7,3mil si 30 eur virtuali.E foarte bine pentru o singura dimineata thumb_yello.gif
nefertiti-old
Avand in vedere ca sunt destui bani, eu propun sa nu cumparam doar dulciuri si jucarii. Pe langa rechizite, ar fi binevenite si niste carti de citit sau colorat, depinde ce varste au copiii, ca nu stiu. Sau jocuri gen puzzle samd. Zic io...
IoanV
Eu am vazut o cerere interesanta aici in acest mesaj. Stie cineva mai multe? Nu ar merita sa ajutam si acolo?
Mara
In functie de cati bani se aduna, luam si astea in calcul, dar cartile nu-s tocmai ieftine, plus ca Tear spunea ca parintele ar prefera ulei, zahar, orez, cartofi, detergent etc. smile.gif
nefertiti-old
De acord, prioritate sa aiba ce spun ca au nevoie. Dar cateva carti (nu toate sunt f scumpe), de o parte mica din bani (un 500 mii, sa zicem) cred ca se pot lua. Nu trebuie cate una pentru fiecare, le pot citi pe rand.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.