da, pai asa gandesc si eu, ca multe pozne mai facea!
o data l-a muscat cainele bunicii si a luat toporul dupa care porcii au avut ce papa.
atunci am zis si eu ca a turbat.
acum ma amuz gandindu-ma ca el vedea noaptea, deci avea ochi de pisica, si cainii nu iubesc pisicile de aceea il muscau toti. Dar nici pisicile nu iubesc cainii si de aceea o incurcau toate potaile ce nu bagau de seama ca sufletul de pisica era intr-un corp de om cuibarit.
si asa cum spun, il consideram putin sarit pana sa imi dea Dumnezeu si mie incercarea lui.
eu nu vad noaptea, dar la 4.30 plecam la tren (navetist, de) si trebuia sa strabat pe jos1/2 de oras.
nu era zi sa nu sara dulaii la mine si
incepuse sa mi se para normal. Era normal si faptul ca tresaream daca cadea si o frunza in spatele meu. Si totusi nu m-a muscat nici unu si nici eu n-am dat in nici unu. De geanta mea s-au prins cativa si au inceput sa traga dar asta nu important.
soarta face sa plec in strainatate, stau 3 ani intr-un oras fara caini, oras civilizat, si mi-am mai revenit psihic
ma intorc iar in Romania, iar cainii ma agreseaza, dar
nu mi se mai pare normal! ce pacat ca oricare BB ce doarme cu cainele in pat sau se duce si ii da mancare langa bloc, nu face naveta!
Dar eu sunt pasnic, nu vreau sa ucid animalele ca unchiul meu mi-a fost pilda, si de altfel nu pot sa tai nici o gaina, asa ca ce m-am gandit, am luat un catel (incrucisare intre un ciobanesc si o catea lup) si il cresc, Cand am sa ies in oras cu o namila de 30 de kg vor fugii maidanezii ca titirezii.
Asta e solutia mea, de voi nu imi pasa, sa va descurcati!