Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Nume, Prenume Ciudate, Ridicole
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Bancuri
Pagini: 1, 2
TheK
Pe plutonieru meu din armata il chema Belecciu Zarzinio , roman 100%
Cla
La liceul meu era un instructor pe camioane.
Ghici cum īl chema: Diaconu Bucegi rofl.gif
The Dude
In liceu, aveam pe unul Dicu Catalin...Nimic anormal, numai ca noi am sesizat imediat sharada si il strigam toata ziua prin curtea liceului , chiar si cand nu aveam nevoie de el si numai ca sa il necajim, Catalin Dicu...Da cand il strigam lasam sa se inteleaga ca numele e Cata si.... urmarea porecla.

Situatie delicata pentru profesori, care dupa mai multe ezitari ne-au interzis sa il mai strigam pe numele intreg (???)
Yorick
QUOTE (Blakut @ 2 Aug 2006, 11:18 PM)
Eu inca vreau sa stiu daca vi se pare ciudat numele Martensita, dat unei fete?

eh, nu e mai ciudat ca Mercedesa biggrin.gif
Kyklos
rofl.gif Am avut o profesoară de muzică īn generală care o chema Clicli Graţiela Garofiţa .
The Dude
..si eu una pe care o chema Caimac !!
Kyklos
Am cunoscut-o īntr-o tabără de voluntariat pe Anca tinean ....avea ceva sorignte cu Odesa....ucraineancă ... Onesa Onisi rofl.gif
Arlequine
mda,saptamana trecuta cand am plecat acasa mi-am luat belet de la gara. de la doamna de la ghiseu. pe care o cheama Pārtzoc Marta. amin rofl.gif
laura k
Pe verisorul meu il cheama Sergiu Cucu....maica-mea nu scapa ocazia sa-l tortureze, cand mai vine saracu" pe la noi :" Cuculoi, ce mai faci??"...cred ca de aia o si uraste devil.gif
John B
Imi aduc aminte o replica celebra din MASH; cand B.J. Hunnicut a fost intrebat de la ce vin initialele B.J., Acesta a replicat:
"De la mama mea Bea Hunnicut si de la tatal meu Jay Hunnicut!"
fiica_lunii
Eu cunosc o doamna respectabila care lucreaza la Finante si pe care o cheama Simona Belli
...lasand prenumele, care e ok, deoparte... mereu am tendinta sa pun un "a" inainte de nume ohyeah.gif
cred ca m-ar desfiinta daca ar sti ohmy.gif
miam
si eu cunosc pe cineva cu suavul nu me de "Caprita", bine inteles ca toti de la mine din scoala isi bat joc de numele sau, strigandul ren sau capra, odata un prof la strigat cartita... laugh.gif
Kyklos
Ghiocel Petrica rofl.gif numele unei foste colege...nu ştiau profesorii care-i numele şi care-i prenumele
Afrodita
rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Mai spuneti oameni buni, ca io am mintea prea scurta si ce-am cunoscut in ultima vreme are nume normal rofl.gif

Da' ie amuzante numele astea rofl.gif
cocosel
Putaru Cristian

Limuzina Cristina

Teava Costel

Stuparu Madalin

rofl.gif rofl.gif
Blakut
Da Stuparu ce are? Ce, Ciobanu e nume ciudat?
Kyklos
rofl.gif Nume bestiale sunt cu caru īn mediul rural...profesoara de religie are un nume sugestiv Dumitriţa Garofiţa rofl.gif
miam
dar le stiti pe "Lucirea" si "Sclipirea"?.Le-a dat o data la tv ca au fost rapite, si mama lor avea un nume ciudat dar nu il mai tin minte
contraste
Mugurel.

Sarut māna, moş Mugurel! rofl.gif
Kyklos
Beşa Mugurel laugh.gif
Predatoru
Am gasit in cartea de telefon Bacil Gheorghe...
Pe langa Cārpăveche si Boubătrān...
Predatoru
Dar pe langa astea... v-as ruga sa va ganditi un pic la cuvantul "omagiu".
Mie mi se pare dragut...
E un cuvant greu...
Suna tare, asa...
Adica..nu stiu.. eu cand ma gandesc, mi se pare potrivit sa il foloseti ca pe un obiect...

Ceva de genul: "Cand ti-oi trage un omagiu peste bot !!"
Asa imi suna mie. smile.gif
Eclectic
Ar mai fi Carne Putreda (Ion- dar nu mai sunt sigur biggrin.gif)
hazard
Barsan Firel, Corcodel, Cosciug - nume de familie... blink.gif
ypsilonalpha
QUOTE(actionmedia @ 3 Aug 2006, 10:33 AM) *
OCHIROŞII smile.gif a inscris aseara din penalty pentru Steaua Bucuresti.

Ehe, īntre timp a ajuns om de bază la Steaua ... dar ce te faci, că echipa va juca īn zece cīnd e el pe teren dacă adversarii iau cu ei pe teren nişte Visine. Vorba reclamei "Visine ... şi gata cu Ochiroşii" rolleyes.gif
yronick
Un student la Academia Fortelor Terestre pe care il chema Īmpușcatu...Acuma cred ca e locotenent, daca nu o fi... ohyeah.gif
Cla
Ce zici de Bin Laden de Dolj? laugh.gif
http://www.adevarul.ro/locale/craiova/Bin-..._664133604.html
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.