Daca va place Joe Satriani, click si pe "play song - I just wanna rock - play song "
Leonardo
20 Oct 2008, 04:04 PM
Marillion - Beautiful http://www.youtube.com/watch?v=b_NDR9Iy9Y0...feature=related "Everybody knows that we live in a world where they give bad names to beautiful things Everybody knows that we live in a world where we dont give beautiful things a second glance Heaven only knows that we live in a world where what we call beautiful is just something on sale..."
Caut de zor filmuletul de pe youtube în care doi faceau niste figuri de balet foarte rapid (dansau parca pe o melodie de Bach extrem de rapid, coordonat)... Dar foarte rapid. Parcă știam că l-am pus aici, dar nu-l mai găsesc. Știe cineva despre ce vorbesc?
KESSLERS KNIGGE: 10 Dinge, die Sie nicht tun sollten, wenn Sie auf der Herrentoilette sind
Cla
13 Aug 2009, 05:20 PM
"10 chestii care sa nu le faceti, fiind la buda" Ultimul comentar a fost "ce vene misto aveti acolo, eu nu am asa ceva"
fargakos
14 Aug 2009, 01:06 PM
Nickelback - Gotta Be Somebody
Finalul....
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.