Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Revista Presei La Tv
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2
Nefertiti
Revista presei ar trebui să fie o emisiune foarte simplă, īn care să se prezinte f scurt titlurile semnificative din ziare. Atīt. Fără scălīmbăieli şi interpretări fanteziste ale prezentatorului.
Cucu Mucu
Bre, ne-am certatara degeaba. A elucidat omu' aseara misterul: "In gura presei" nu este o revista a presei, este o emisiune de autor, in care se pleaca de la titlurile din ziare. So, Mircea Badea nu mai are ce cauta la revista presei.
Tyra
QUOTE (Adina @ 20 Feb 2007, 06:52 PM)
interpretări fanteziste ale prezentatorului.

Poti sa dai un exemplu, te rog ? blink.gif

Marius, si eu ma gandisem la asta. El a luat premiul pt "one man show" anul trecut, nu este o revista a presei in adevaratul sens al cuvantului.
John B
QUOTE (Adina @ 20 Feb 2007, 06:52 PM)
Revista presei ar trebui să fie o emisiune foarte simplă, īn care să se prezinte f scurt titlurile semnificative din ziare. Atīt. Fără scălīmbăieli şi interpretări fanteziste ale prezentatorului.

Exact asta e si parerea mea. In sensul asta, apreciez prezentarea si prezentatorul revistei presei de la Antena 3. Nu si modul de alegere a titlurilor si continutului stirilor prezentate, care este evident partinitor.
ilie
[QUOTE]interpretări fanteziste ale prezentatorului.

Poti sa dai un exemplu, te rog ?

rofl.gif
Tyra
Ma intreb de ce/cine razi.
Da-mi tu un exemplu daca eu sunt atat de ignoranta si nu vad.
ilie
Tyra: ori nu percepi realitatea asa cum este (in cazul Badea), ori ai un alt sistem de valori (ceea ce din partea mea e ok, e normal si placut sa fim diferiti, am mai zis).
TheK
Quantum care realitate? ca Badea evita sa spuna ceva de Voiculescu? Tu ai face altfel cand lucrezi la Voiculescu in curte?
Nefertiti
QUOTE (Tyra @ 22 Feb 2007, 02:02 PM)

Poti sa dai un exemplu, te rog ? blink.gif

Nu, nu pot, pentru simplul fapt că nu īmi īncarc memoria cu lucruri inutile, cum ar fi tīmpeniile debitate de Badea.

Pe de altă parte, eu una nu i-aş mai da voie să īmi prezinte ziarul la emisiunea lui stupidă, ba chiar l-aş da īn judecată pentru miştourile făcute pe seama vreunui articol. Pentru că fiecare articol e muncit, fie că e scris bine sau prost (iar asta nu e treaba lui să aprecieze), şi rolul respectivului articol nu e să īi servească gratuit lui Badea drept materie primă pentru o emisiune pentru care el e plătit gras. Īnsă, mulţi de la noi din mass-media fac greşeala să creadă că se vīnd mai bine dacă apar la vreo aşa-zisă revistă a presei. Ceea ce e un mare bullshit. Cine te cumpără, te cumpără oricum, iar cine nu, nu. Cei care te iau pentru că īntīmplător au auzit un titlu de-al tău la o revistă a presei, sīnt cantitate neglijabilă īn vīnzări.
Īn rest, cum am mai spus, rolul unei reviste a presei e unul cīt se poate de simplu: să prezinte titluri, sec; şi īntr-o emisiune de scurtă durată. Cine are timp să asculte gogomăniile lui Badea şi apoi să decidă ce ziar cumpără?
Cīt despre pretinsul lui umor... de gustibus... mie mi se pare penibil, nu amuzant. Chiar şi cīnd avea emisiunea aia cu Oreste, nu el era cel amuzant, ci Oreste. Badea nu făcea decīt să se agite ca un pepsi.
ilie
TheK; trebuie sa ai totusi o anumita onorabilitate...pe care el nu o are.
Tyra
Drept urmare: nimeni nu a dat un exemplu concret de "interpretari fanteziste" ale lui Badea.

N, te-am intrebat pt ca in general cand cineva afirma asa ceva are in minte o oarecare chestie la care se refera. Nu e vorba de incarcat memoria cu lucruri inutile. Pur si simplu auzi ceva si nu cred ca poti imediat sa dai "erase"... sau poate ca unii sunt mai norocosi si pot. Trebuie sa fi auzit macar o "interpretare fantezista" daca vorbesti despre ele.
Mie nu-mi place SF-ul si cred ca as fi remarcat o fantezie de genul asta.

Quantum, crezi ca eu nu vad ca Voiculescu nu e inclus? Crezi ca-mi place? Sunt total de acord cu voi. Eu nu vreau sa lucrez ca jurnalist pt ca nu am unde. Stiu ce inseamna etica jurnalistica, insa Badea nu e jurnalist.

Edit: deci daca se face misto trebuie dati in judecata? Atunci hai sa condamnam si "Carcotasii" - si ei fac misto de munca altora, nu?

Quantum, de ce TREBUIE o anumita onorabilitate?
ilie
Quantum, de ce TREBUIE o anumita onorabilitate?

no comment...
TheK
Quantum onorabilitatea de care pomenesti e oarecum utopica in contextul actual.
Si totusi, preiau si eu idea asta , de dragul dialogului, vreau si eu exemple de interpretari fanteziste ale lui badea.. si daca nu e locul aici putem deschide un topic numa despre respectivul.
ilie
TheK,

e ok sa discut cu tine, insa acest subiect il consider inchis: eu mi-am spus parerea, am si argumentat. tu si alte doua persoane v-ati mentinut punctul vostru de vedere (care la urma urmei e o chestie de gust, care nu se discuta...), dar subiectul badea e neinteresant pentru mine...asa ca putem discuta alte subiecte.
Nefertiti
Şi eu am spus ce am avut de spus pe tema Badea. Cine n-a īnţeles sau nu e de acord... asta e.
TheK
Sa fim sanatosi atunci wink.gif
Tyra
Mereu imi place o discutie in contradictoriu bine argumentata de ambele parti. Imi pare rau ca o lasam in ceata.

Subscriu!
Sanatosi sa fim! wink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.